Posts by I am back

Jak sam jakiś czas temu zauwyleś, przestałem odpowiadać na twoje prowokacje i zaczepki. Ba, nawet przestałem wrzucać ST, żeby takie trolle jak ty, mieli pożywke na tym.

Bo Ty wlasnie potrafisz cos w grze zrobic i dlatego mnie podziwiales. Inni, ktorzy klikali bez efektow byli zazdrosni. A ja mam jezyk niewyparzony wiec bylem na celowniku. Przeciez w Archeo sa lepsi gornicy niz ja bylem. Oni maja spokoj bo sie nie odzywaja. Przypadek?

Ty sie teraz probujesz tlumaczyc. Dzis moge Ci smialo napisac, ze to byla czysta prowokacja z mojej strony aby ludzie sami na siebie zaczeli sypac. Byl kiedys ktos, kto mi napisal, ze ja ogarniam tematy skrotami myslowymi i to jest powod, dzieki ktoremu ludzie mnie nie ogarniaja i maja za idiote. Ta jedna osoba jest na tyle inteligenta, ze poznala sie na moim sposobie myslenia i mnie ogarnela perfekcyjnie. Moje myslenie skrotami mialo tym samym odniesienie w stosunku do gry, Potrafilem na wylot przewidziec sytuacje i odpowiednio zareagowac. Raz jeden mi sie noga powinela po pijaku i dzis siedze na permie. Ale ludzie, z ktorymi gralem przez caly ten czas byli na tyle ulomni, ze potrzebowali ladnych kilku lat by mnie zbanowac. I nie wroce do gry, powod juz podalem. Chcieli mnie walnac na kase, byly male kwoty bo tylko kilka razy po kilkaset euro i to mi wystarczy, Z takimi ludzmi nie warto szarpac sie w grze online. Mialem konto na urlopie przez dwa lata kiedy jezdzilem na miedzynarodowce i zle finansowo na tym nie wyszedlem. A skoro ludzie nie potrafia sie zachowac w internetowej gierce i musza grzebac, by kogos oskubac to po jaka cholere tkwic w takiej spolecznosci?

W jakim świecie żyjesz jak groźby odnoszące się do życia realnego są w jakiś sposób lepsze od posiadania dwoch kont w gierce

Gralem na jednym koncie. Info, ze mialem konta pomocnicze to jedynie fanaberia zazdrosnikow, ktorzy widzieli jak rosnie konto, ktore prowadzilem i nie mieli sposobu by mnie uwalic. Wiesz jak to jest? Jestes w czyms lepszy od innych, wszyscy to widza wiec trzeba Cie uwalić bo ogarniasz za dobrze. Ogarniasz na tyle dobrze, ze multikanciarze nawet sa w tyle a Ty dalej idziesz przed siebie z usmiechem na ustach i trollujesz tych ogejmowych miszczow czysta gra bez kombinacji gdzie inni wywalaja tysiace zlotych na topienie sury z ekspedycji i lewych kont a taki ktos jak ja tankuje anty za max 100zl miesiecznie i smieje sie tym nieogarom prosto w ryj. Proby kradziezy kasy z karty kredytowej to jest czynnik, ktory daje mi do myslenia na tyle srogo, by nie wracac do gry wsrod [ciach], ktorzy wykorzystaja kazdy jeden mozliwy sposob by mnie [ciach]. Ile mam kasy i gdzie to tylko ja wiem a kiedy wroce i zaczne jeszcze mocniej walczyc w grze to dojdzie do tego, ze zostane z gola dupa bo zazdrosc nieudacznikow jest gorsza od faszyzmu

[mod='Neferet']Wulgaryzmy[/mod]

Co do tirówki, to chyba mu jakieś konto z cmentarza ściągniemy, żeby mógł wrócić na Rosalind - tak być nie będzie, że my musieliśmy z tym trolem żyć tyle lat na Librze, a Wy na Rosalindzie będziecie mieli od niego spokój!

Nie wracam do gry, tak dla jasnosci. Rozdmuchalem temat mojego bana by nie bylo podejrzen o multi, ktore bylem podejrzewany od samego poczatku. Uczciwie gralem wiec nie moglem sobie pozwolic na to, by moja i tak watpliwa reputacja zostala jeszcze splamiona roznymi domyslami co do bana. Teraz juz kazdy wie co i jak a ja nie mam sobie nic do zarzucenia. Jesli mam wracac na kupionym koncie i ktos mi pozniej zarzuci, ze nie zbudowalem konta sam, to zaden sens powrotu

[ciach]

[mod='Neferet']Usunęłam komentarz do usuniętego posta[/mod]

Wypuscic flote kiedy jest sie w soju ulozonym z topowymi flotami na uni :D kozacka akcja :) szkoda, ze na priv zamiast zachowac sie jak dorosly facet, ktoremu rzekomo dzieciak nick zmienia to najpierw wlasnie nick zmieniony, w miedzyczasie odblokowanie na priv (dzieciak na pewno zdjal blokade haha), pozniej rzekoma podpucha na licytacji a kiedy sie odezwalem, ze musisz sie [ciach] bardziej postarac tak wjazd na mojego ojca i w konsekwencji perm dla mnie :D no ale tak to juz jest, nie daje sie rady konkurencji na uni to trzeba wyjasnic sposobem [ciach] :D

Tak na marginesie to strzeliles gracza, ktory dobrze sie zna z B-S wiec mozliwe, ze stosunki B-S i GOT wlasnie po tym starciu ulegna zmianie. Tak jak ktos mi kiedys pisal, mamy poki co sztame z GOT ale moze kiedys to sie zmieni. Czyzby to ST bylo przelomowe do zmiany relacji? Czas pokaze...

[mod='Neferet']Wulgaryzm, obraza gracza i groźby[/mod]

Ciebie mistrzu juz tutaj ktos inny dobrze wyjasnil :D na moje to ludzie maja z Ciebie pompe i tylko Ci kibicuja aby dalej patrzec na te glupoty :)

Brawo miszczu klasa zbieracz na start coś pięknego 😂😂

Kto na start bierze zbieracza? Chyba tylko taki miszcz jak Ty :D ktos inny ladnie Cie wyjasnil a Ty go jeszcze od dzieciakow wyzywasz... z takim pojeciem o grze nie wroze swietlanej przyszlosci ani w ogejmie ani na jutjubie :)

oj kogos dupka zaszczypiala ze nawet podejscia nie macie do mnie hehe

Bo masz uklady i nawet jak top 1 podeslalem Twoj atak ponad 50k gs tak napisal, ze nie ma szans tego strzelic bo wszedzie uklady :D gdyby nie uklady to bys latal co najwyzej w reckach :)

Lata Kamilu tylko dlatego, że Ty mu pozwalasz :stroke:

Moja flote tez zlapiesz skanem dopiero wtedy kiedy Ci na to pozwole :D po co Ty w ogole skanujesz topowe konta? :beaten:

[mod='Neferet']Zmniejszyłam drzewko z cytatów[/mod]

Graty kontry. Ogolnie kontra na recki to dla kapsa maly pstryczek w nos jesli wziac pod uwage, ze schodzi z urlopu i od razu strzela typa na niespelna 50kkk zysku :D ale wroc, kaps przeciez umie w ogejma, on sie brzydzi ustawionymi starciami wiec chapeau bas :) szkoda, ze jak do mnie probowal na akcie wleciec tak mogl sie obejsc smakiem ze swoim skillem :D

Niektórzy zawsze mają rację, zawsze.

Racja akurat jest po mojej stronie. Mialem dzisiejszej nocy prac innego typa ale plan w pracy ulegl zmianie wiec zostalo tylko zawrocic stacje puszczona do godziny 22 z minutami i od rana wziac sie za czar sedna.

Nie wiecie jak mi sie w realu uklada i jestescie swiecie przekonani, ze ukladam real pod gre a nie na odwrot. Szturman mogl mnie strzelac na 3 gali i na 2 gali, odpowiednio okolo 100 us i 50 us lotu, do sprawdzenia na mmo. Wszystkie moje loty byly w granicach godziny czasu w jedna strone ale wyczekal kiedy wylece mu pod nosem. Kontra byla wliczona w ten plan

https://imgur.com/2QSW0is

Opisujesz swoja wersje wydarzen wiec dopisuje jak to wygladalo z mojej strony. Stalem na bfs pol dnia. Dobrze wiedziales ile mam sury dlatego nie zaryzykowales atakow na kazdy jeden slot tylko poleciales na jedna z szesciu flot. Gdybys polecial skladem aby tylko mnie strzelic to bym klepnal na biegu GS i bys mial tylko przepal ;) nie tylko Ty byles w pracy ale i ja :)

Dostałeś trochę więcej czasu bo opóźniałem pod recki zebyś nic nie zwinął :) Telepa miałeś ciepłego bo przerzucałeś recki przed wlotem więc nie mogłeś nic zrobić, poza tym przy obecnych lagach telepnięcie sie w 5 sek byłoby mało prawdopodobne :)

Oczywiscie, na przyszlosc mam lekcje by wlasnie tak sie ogarniac, zeby telep nie byl cieply. Miales bardzo duzo czasu bo lot w jedna strone niemal godzine, skany od Ciebie poszly kolo poludnia a latac zaczalem przed 8 rano wiec dobra bajka o braku czasu :D moglem ogarnac recki na kazda jedna sekunde majac 20kkk sury na innej gali ale jak wspomniales, lag by byl na tyle duzy ze bylo ryzyko oberwac na kolejny slot :)

Ale, że licytować nie wolno, bo Kamil się wkurzy ? :thumbdown::thumbdown: No kto to widział. Co za czasy

Zasady Gry nie zabraniaja farmic kogos za podbijanie licytacji. Chyba, ze cos sie zmienilo :D licytuje tylko dopalki na surowce a nie wszystko jak leci :P

a ty kamilku to widzę nie umiesz przeboleć tego złoma. A nawet dwóch przecież

Przebolalem ale zostala nienawisc bo jak dawalem cele do strzelenia to bylo spoko ale szacunku z Waszej strony nie bylo i popoludnie na kacu wystarczylo, by sie polasic na troche sury. Pozniej Winterki odebraly Schanowi ten zysk z wielokrotnoscia wiec rownowaga zostala zachowana a powiedzenie, ze chytry dwa razy traci tylko sie potwierdzilo :) z bunnym Schan tez dostal pieknego gonga bo byl zbyt nachalny :D

Dobre jak w zyciu wszystko szybko się zmienia teraz caly PUSH na urlopie ;) .

Dwie duze floty poszly do piachu. Nie ma czego sie dziwic. Avinashi i Schan juz na librze dostali gonga. Doslownie to Schan wtopil i liczyli chyba, ze poleca na cmentarz i sie odkuja :D a tu niespodzianka i mega gong na dwie duze floty i pyk, koniec hegemonii :D pisze ze szczegolna nienawiscia do Avi i Schana bo lajzy grali na dwa konta, ale co sie dziwic skoro to para w realu i mnie dziady strzelili gdzie poszedl skan z Schana a strzelila Avi :D probowalem sie odkuc ale wez to strzel kiedy schodzi z jednego konta z aktywnoscia a kampi na drugim koncie :D w koncu karma dopadla i slusznie :)