@I am back Gratz ,szo itp. Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie/wątpliwość.
Nie chcialem pisac wprost, ze przed fuzja to bylo konto Winterow chcesz wiec powiedziec, ze teraz to push konto TIME?
@I am back Gratz ,szo itp. Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie/wątpliwość.
Nie chcialem pisac wprost, ze przed fuzja to bylo konto Winterow chcesz wiec powiedziec, ze teraz to push konto TIME?
Jedna wymiane z nim dobilem, czemu tym razem zwlekal zamiast sprzedac ten dex...?
Na waciki masz
dla dobra kraju i swiata, powienes miec zakaz uzywania klawiatury.
Dla dobra kraju i swiata ogame wywrocilo sie o 180 stopni. Ktos mysli, ze naklepie floty i juz moze wszystko ale jak widac, na kazdego cwaniaka znajdzie sie wiekszy cwaniak. A pisanie o obsranej zbroi by chwile pozniej lezec na pz sprawilo, ze sie odezwalem bo to juz jest tak smieszne, ze az zalosne. Doswiadczeni gracze niby a dali sie zrobic jak dzieci, jeszcze spam skanami co uwlacza godnosci graczy z klasa
Idzie zima powoli wiec pilnujcie sie Winter is coming as soon as possible
Kultura również lvl max🤣
Chyba tatusia kieszonkowe poszly w konto i dziecko obudzilo sie z placzem, ze jednak byl do strzelenia
słabe strasznie ale dla zakompleksionych to chyba dobre dowartościowanie
To samo mozna powiedziec o grajkach, ktorym skilla brakowalo by odpinac urlopy w starciu z opozycja ale urosli na ekspach i mieleniu sury na flote za pomoca anty
i jak to jest możliwe ze w 30 min od postawienia planety masz moona z telepem??? tacy jak Ty psujecie ta gre najbardziej a później najbardziej płaczecie
Takich to lubie najbardziej. Tacy prawilni, wszystko sami ogarniaja ale wbic lotka i przeklikac telepa by poleciec w ukladzie to przeciez wszystko uczciwe w ich mniemaniu
Nie gratuluję bo nie ma czego...wystarczy prześledzić rozwój tego konta. Gosc kupił floty 3 x więcej niż ja zbudowałem przez cały czas gry na tym unii...tej nocy zszedł z urlopu kupił 4kk rozpurek+ tone reckow i tyle
Na kazdego cwaniaka znajdzie sie wiekszy cwaniak. W dobie paczkomatow i wedrowek z wykorzystaniem cmentarza trzeba dmuchac na zimne a nie pozniej plakac, ze zostalo sie z reka w nocniku
Ja wiem, że Ty byś mnie mógł wiele tu nauczyć
Tlumaczysz po swojemu a to blad. Napisalem wyraznie, ze moge pokazac a nie nauczyc a to jest mega roznica
I niczym mnie nie wabisz póki co...
Jaki punkt siedzenia taki i punkt widzenia...
Jak to mi ktos pisal na priv: "on kiedys wtopi, zasnal juz kilka razy i ledwo uciekl wiec przyjdzie czas, ze na dobre przysnie"
Widac, ze te slowa byly prorocze milego przetopu
lot jak i wlot na akcie, ciekawe jak to sie robi, że moon świeci się cały czas przez ok 2 godziny a nikogo na koncie nie ma...
Ja bym Ci pokazal, ze i do mnie tez tak mozna ale wole wabic Cie sztucznymi aktami i co i raz zostac na minutach
Kiedy spadnie flota od kogos, kto grubo inwestuje w anty i narobi szumu to wtedy sie zacznie ogarnianie problemu
Chce sie cos napisac ale zaraz przyleci wiadomo dobrze kto i zacznie swoje bajki
Ale nie wypada nie pogratulowac. Na Rosalind bylo trzeba szczekacza zlozyc i siadlo ladnie, jak widac kazde uni ma swoje szczekajace pieski a karawana jedzie dalej
Floty Ci styknie wiec przemialu tylko na dex aby nie brakowalo nigdzie i nigdy i powodzenia z reszta mocarnych w gebie
Ludzie weźcie trochę wyluzujcie!
Wszystkie z powyższych propozycji mają sporo racji więc nie ma co toczyć piany.
Kuciapa to akurat ma do mnie zawsze jakies ale
Gramy długo w tę grę, ale nam mózgu ona nie zjadła jak....
Nie zjadla Ci gra mozgu? a niby co robisz na malym koncie na Rosalind? Zes mnie rakietowal, spuszczales sie na priv, kilka razy na banie zawisles bo obrazales nie tylko w pisowni ale i w nazwach planet i Ty smiesz mi pisac cos o utracie mozgu przez gre? Hipokryta to Ty byles od zawsze
Nie widzę sensu produkowania SS i wydawaniu na to krysi lepiej z ekspedycji nazbierać SS
Ja na ekspy nie latam wiec nie wzialem tej opcji pod uwageBo tylko umiesz hejtowac innych. Podajesz bez sensu propozycje
Od razu jadem musisz pluć ? Kogo ja hejtuje człowieku, czytaj ze zrozumieniem
Kogoś obraziłem. ?
Przeczytaj dokladnie to co ja napisalem a to co Kuciapa cytowal. Dopisal nie tu gdzie trzeba swoje madrosci i wyszlo tak, jakbym to ja do Ciebie pisal o hejtowaniu. Sam ma ze mna problem i jeszcze nas dwoch chce sklocic
Nie widzę sensu produkowania SS i wydawaniu na to krysi lepiej z ekspedycji nazbierać SS
Ja na ekspy nie latam wiec nie wzialem tej opcji pod uwage
Ile Wy gracie w tego ogejma by tak podpowiadac? Niech postawi tylko kilkaset krazkow czy panckow (jesli nie ma obrony na planecie), wysle komus 50-100kk krisu na sondy szpiegowskie i walic proby sondami. Zebrany zlom z prob zbierac, odsylac i przetapiac na kolejne sondy
Na szybkich uniach gdzie flota zapiernicza będąc zalogowanym zjechaliby Cię
Lagi dotycza wszystkich a nie tylko tych, ktorzy maja fs-y do odebrania. Polujacy tez raczej maja problemy z wysylka floty
Czy jest gdzieś jakiś poradnik jak korzystać z tego AGR?
To jest kwestia indywidualnych ustawien. Jest duzo opcji i kazdy znajdzie dla siebie optymalne ustawienie