Event z nagrodami - dyskusja
-
-
Mi sie nie podoba ten Event wręcz uważam to za strate czasu
-
Od 5 grudnia do 9 grudnia w galaktykach pojawią się specjalne planety.

Skoro raz dzienne.. to przynajmniej mogłyby wpadać takie przedmioty, któych nie ma na licytacjach i I/E. Jedyna różnica to ze na urlopie nie mozna odebrac
Zawiodłem sie tym eventem mimo ze wpadła 30 mety.
Baner reklamowy kłamie czy komuś wpadły np. pola?
-
Za dużo od nich wymagasz. Myślałem, że GF przekonało nas do swojej ignorancji. Nie pokładam już w nich nadziei, to też na niczym się nie zawiodłem. To już jest tendencja spadkowa. Event świąteczny też z MEGA nagrodami. Także wszyscy CI, którzy czekają na +! astro (około 28grudnia), niech czekają dalej.
-
Racja, liczyłem w swieta na plazmę+, a dostanę depozyt.. to sobie zrobie 2 poziom, poprzednio odebrałem 1.
Najgorsze, że nie bedzie przedmiotu wyburzana depozytu, bardziej taki by się przydał.
-
zamiast takiego badziewia mogliby ekspedycje naprawić
-
mi tylko raz z Surprimusa wpadla dopalka krychy.
Ponad 20 lotów,
strata czasu to wysylac
-
mi tylko raz z Surprimusa wpadla dopalka krychy.
Ponad 20 lotów,
strata czasu to wysylac
A ile razy miała wpaść, skoro w ogłoszeniu jest że raz dziennie można trafić?
-
Co drugi lot chyba powinna wpadać
Co najmniej 
-
Racja, liczyłem w swieta na plazmę+, a dostanę depozyt.. to sobie zrobie 2 poziom, poprzednio odebrałem 1.
Najgorsze, że nie bedzie przedmiotu wyburzana depozytu, bardziej taki by się przydał.
Robisz jonową na 25 lvl i wyburzanie za friko.
Prawie jak item, tylko jeszcze trzeba chwilę poczekać. -
Ale fart, że tutaj zajrzałem. W życiu bym nie widział o tym jak wykonać to wydarzenie.
-
Racja, liczyłem w swieta na plazmę+, a dostanę depozyt..
czyli nie tylko ja żyłem wspomnieniem sprzed roku, zdążyłem już naopowiadać kompanom że będzie astro+ w grudniu a teraz mnie zjedzą

-
Kolejny event i super nagrody, aż 3 poziomy!

Kto wymyśla te nagrody?

Może chomik w klatce chodzi po takiej planszy z namalowanymi nagrodami?
Kurna, cyk, dzisiaj tak absurdalne nagrody wylosujemy.
![meansmile ;]](https://forum.pl.ogame.gameforge.com/images/smilies/smiley82.gif)

-
Z Surprilet dostałem złoty booster do metalu.
-
U mnie dokładnie ta sama sytuacja.
-
Racja, liczyłem w swieta na plazmę+, a dostanę depozyt..
czyli nie tylko ja żyłem wspomnieniem sprzed roku, zdążyłem już naopowiadać kompanom że będzie astro+ w grudniu a teraz mnie zjedzą

Nie trać nadziei, astro było w tamtym roku rozdawane na koniec grudnia (28-30)

-
Nie trać nadziei, astro było w tamtym roku rozdawane na koniec grudnia (28-30)

to mi zrobiłeś małe mikołajki, dzięki

U mnie dokładnie ta sama sytuacja.
po dwakroć dostałem złoty metal z Surprismo
-
Czyli - póki co - wnioskuję, że nazwa "planety" nie ma znaczenia w rodzaju znajdki.
-
Obecny event raczej słaby (liczyłem na plazmę, albo poziom jakiejś kopalni), ale może nie skreślajmy jeszcze GF- jeśli zrobią powtórkę z zeszłego roku i pod koniec grudnia dadzą jeden poziom astro, to większość z nas i tak będzie w pełni zadowolona i obecne nagrody nie będą miały aż takiego znaczenia.
-
Obecny event raczej słaby (liczyłem na plazmę, albo poziom jakiejś kopalni), ale może nie skreślajmy jeszcze GF- jeśli zrobią powtórkę z zeszłego roku i pod koniec grudnia dadzą jeden poziom astro, to większość z nas i tak będzie w pełni zadowolona i obecne nagrody nie będą miały aż takiego znaczenia.
jak dadzą astro to ja będę w pełni szczęśliwy nie mówiąc w niebo wzięty . Ale w cuda nie wierze

Administrator Forum
Administrator Gry