Badz zrezygnowac z tamponow czy podpasek
No i nie muszę rezygnować ani z tamponów ani z podpasek
Dziękuję wszystkim, którzy mieli wpływ na wybór nagród do eventu
Teraz wiem, że nasze głosy są jednak przez kogoś wysłuchane
Badz zrezygnowac z tamponow czy podpasek
No i nie muszę rezygnować ani z tamponów ani z podpasek
Dziękuję wszystkim, którzy mieli wpływ na wybór nagród do eventu
Teraz wiem, że nasze głosy są jednak przez kogoś wysłuchane
Wszystko się zgadza, 22% podatku pobrali
Może po prostu dodali teraz że bez sztabu dowodzenia otrzymujesz 20% mniej trytu tylko zapomnieli napisać?:)
Ale drugi dzień z rzędu zadania typu "kup coś w..." bez problemu. Czekam tylko kiedy nie da się zrobić wszystkich etapów, bo zbraknie kilku punktów za zadania "kup coś w...", to będzie czas powrotu w zaświaty. Przynajmniej na kilka lat.
Czekam tylko kiedy nie da się zrobić wszystkich etapów, bo zbraknie kilku punktów za zadania "kup coś w..."
Ale to już było. Przynajmniej u mnie któregoś razu nie dało się zdobyć ostatniej nagrody bez wydawania anty.
Teraz doszły bugi, dobrze że te nagrody takie kiepskie że żadna strata
Jaka strata ??
Brak zysku.
Nie rozumiem toku myślenia, strata by była, gdyby coś odbierali z ekwipunku za niewykonanie zadania a nie dawali.
Taka strata że bez buga by była nagroda a nie będzie (prawdopodobnie).
Jak o piłkarzach w meczu mówi się że stracili punkty bo nie wygrali to też się czepiasz słówek?
Nie czepiam się słówek, próbuję zrozumieć Twój tok myślenia. Skoro się z czymś nie zgadzasz to tak jak w meczu piłkarskim skorzystaj z VAR-u
Poza tym mogłeś jeszcze rozpocząć budowę doku, proste zadanie zwłaszcza, że nie trzeba czekać na jego zakończenie a można anulować więc jedno z łatwiejszych zadań bez inwestycji.
Powodzenia w rozbudowie doku na wysokim poziomie. Mam dobudować z 5 tysięcy sond słonecznych żeby mieć dość energii na ten dok? A może mam zburzyć dok na którejś planecie i trzymać go na niskim poziomie specjalnie do zadań?
Treść tych zadań to parodia ale mniejsza o to, mój problem się rozwiązał. Wyparowała mi flota w wyniku buga i musiałem się ratować urlopem bo nie wiem kiedy flota się odnajdzie. Także event mam z głowy, brawo bugame:)
Powodzenia w rozbudowie doku na wysokim poziomie. Mam dobudować z 5 tysięcy sond słonecznych żeby mieć dość energii na ten dok? A może mam zburzyć dok na którejś planecie i trzymać go na niskim poziomie specjalnie do zadań?
Treść tych zadań to parodia ale mniejsza o to, mój problem się rozwiązał. Wyparowała mi flota w wyniku buga i musiałem się ratować urlopem bo nie wiem kiedy flota się odnajdzie. Także event mam z głowy, brawo bugame:)
No jeśli na każdej planecie wybudowałeś dok tak absurdalnie wysoko, że musisz dostawiać 5k satek, to tylko powinszować straty surowca dla 0,1-0,2% odbudowanej floty więcej.
Czy w którymkolwiek evencie z systemem nagród (lub innym) był kiedyś bonus pól planety platyna? +20 pól?
kiedyś był, ale już nie pamiętam kiedy i jaki event ( mam 6 takich platyn, wszystkie z eventów)
Dzięki, czyli nie będę wydawał znalezionej anty... kiedyś się trafi za darmo
Czy w którymkolwiek evencie z systemem nagród (lub innym) był kiedyś bonus pól planety platyna? +20 pól?
2022 rok i pocztek 2023 roku sporo bylo pol do wyboru ja jestem głównym jego beneficjentem czekam cierpliwie ponieważ planety niecałe 300 pół a ekonomia na poziomie 9.7 mld z 17 planet to muszę terraformer na 15 stawiać mam czas co 20 dni mogę stawiać 54 metal 😁 więc rok czasu mogę przezimować zza polami i za lasami kriss dex definitywnie musze podnieść od 55 lvlu metalu więc Tylko czekać Gra na resztę życia
Mi brakuje tylko 9 pól w dopalaczu więc pasuje- wszystkie mam od prawie 300-380 więc także na polach średnio mi zależy
Czy dostaniemy takie same nagrody jak na testowym ? Trochę by to namieszało w rankingach 5lvl doku
Czy dostaniemy takie same nagrody jak na testowym ? Trochę by to namieszało w rankingach 5lvl doku
Wolisz porshe czy tesle ?
Jeżeli kupiłeś pluszaka dostaniesz dok
Wolisz porshe czy tesle ?
Ja to pierwsze zwłaszcza 911 ale drugie jest ekonomiczniejsze i ekologiczne
z okazji nadchodzacego ewentu wielkimi krokami chcialbym przypomnuec o sobie Naszej szanowej spolecznosci jak zareagujemy kiedy GF odciagnie od koryta sloty ekspedycji i sloty floty
Glosowalismy za zmiana predkosci uniwersum aby bylo mozliwe zwieszenie ilosci ekspedycji a i tak ladujemy w rekinach tluste czasy dobiegaja z koncem lata a poczatkiem jesieni czas na Wiesci dla naszej wielmoznej wsi
czas by zatrzeslo sie forum i komentarze co o tym myslimy oczywiscie niczym kryzys 3 razy na tak z foto