Badz zrezygnowac z tamponow czy podpasek
No i nie muszę rezygnować ani z tamponów ani z podpasek ![]()
Dziękuję wszystkim, którzy mieli wpływ na wybór nagród do eventu ![]()
Teraz wiem, że nasze głosy są jednak przez kogoś wysłuchane![]()
Badz zrezygnowac z tamponow czy podpasek
No i nie muszę rezygnować ani z tamponów ani z podpasek ![]()
Dziękuję wszystkim, którzy mieli wpływ na wybór nagród do eventu ![]()
Teraz wiem, że nasze głosy są jednak przez kogoś wysłuchane![]()
Wszystko się zgadza, 22% podatku pobrali ![]()
Może po prostu dodali teraz że bez sztabu dowodzenia otrzymujesz 20% mniej trytu tylko zapomnieli napisać?:)
Ale drugi dzień z rzędu zadania typu "kup coś w..." bez problemu. Czekam tylko kiedy nie da się zrobić wszystkich etapów, bo zbraknie kilku punktów za zadania "kup coś w...", to będzie czas powrotu w zaświaty. Przynajmniej na kilka lat.
Czekam tylko kiedy nie da się zrobić wszystkich etapów, bo zbraknie kilku punktów za zadania "kup coś w..."
Ale to już było. Przynajmniej u mnie któregoś razu nie dało się zdobyć ostatniej nagrody bez wydawania anty.
Teraz doszły bugi, dobrze że te nagrody takie kiepskie że żadna strata ![]()
Jaka strata ??
Brak zysku.
Nie rozumiem toku myślenia, strata by była, gdyby coś odbierali z ekwipunku za niewykonanie zadania a nie dawali.
Taka strata że bez buga by była nagroda a nie będzie (prawdopodobnie).
Jak o piłkarzach w meczu mówi się że stracili punkty bo nie wygrali to też się czepiasz słówek? ![]()
Nie czepiam się słówek, próbuję zrozumieć Twój tok myślenia. Skoro się z czymś nie zgadzasz to tak jak w meczu piłkarskim skorzystaj z VAR-u ![]()
Poza tym mogłeś jeszcze rozpocząć budowę doku, proste zadanie zwłaszcza, że nie trzeba czekać na jego zakończenie a można anulować więc jedno z łatwiejszych zadań bez inwestycji.
Powodzenia w rozbudowie doku na wysokim poziomie. Mam dobudować z 5 tysięcy sond słonecznych żeby mieć dość energii na ten dok? A może mam zburzyć dok na którejś planecie i trzymać go na niskim poziomie specjalnie do zadań?
Treść tych zadań to parodia ale mniejsza o to, mój problem się rozwiązał. Wyparowała mi flota w wyniku buga i musiałem się ratować urlopem bo nie wiem kiedy flota się odnajdzie. Także event mam z głowy, brawo bugame:)
Powodzenia w rozbudowie doku na wysokim poziomie. Mam dobudować z 5 tysięcy sond słonecznych żeby mieć dość energii na ten dok? A może mam zburzyć dok na którejś planecie i trzymać go na niskim poziomie specjalnie do zadań?
Treść tych zadań to parodia ale mniejsza o to, mój problem się rozwiązał. Wyparowała mi flota w wyniku buga i musiałem się ratować urlopem bo nie wiem kiedy flota się odnajdzie. Także event mam z głowy, brawo bugame:)
No jeśli na każdej planecie wybudowałeś dok tak absurdalnie wysoko, że musisz dostawiać 5k satek, to tylko powinszować straty surowca dla 0,1-0,2% odbudowanej floty więcej.
Czy w którymkolwiek evencie z systemem nagród (lub innym) był kiedyś bonus pól planety platyna? +20 pól?
kiedyś był, ale już nie pamiętam kiedy i jaki event ( mam 6 takich platyn, wszystkie z eventów)
Dzięki, czyli nie będę wydawał znalezionej anty... kiedyś się trafi za darmo
Czy w którymkolwiek evencie z systemem nagród (lub innym) był kiedyś bonus pól planety platyna? +20 pól?
2022 rok i pocztek 2023 roku sporo bylo pol do wyboru ja
jestem głównym jego beneficjentem czekam cierpliwie ponieważ planety niecałe 300 pół a ekonomia na poziomie 9.7 mld z 17 planet to muszę terraformer na 15 stawiać mam czas co 20 dni mogę stawiać 54 metal 😁 więc rok czasu mogę przezimować zza polami i za lasami kriss dex definitywnie musze podnieść od 55 lvlu metalu więc
Tylko czekać
Gra na resztę życia
Mi brakuje tylko 9 pól w dopalaczu więc pasuje- wszystkie mam od prawie 300-380 więc także na polach średnio mi zależy
Czy dostaniemy takie same nagrody jak na testowym ?
Trochę by to namieszało w rankingach
5lvl doku
Czy dostaniemy takie same nagrody jak na testowym ?
Trochę by to namieszało w rankingach
5lvl doku
Wolisz porshe czy tesle ?
Jeżeli kupiłeś pluszaka dostaniesz dok ![]()
Wolisz porshe czy tesle ?
Ja to pierwsze zwłaszcza 911 ale drugie jest ekonomiczniejsze i ekologiczne ![]()
![]()
z okazji nadchodzacego ewentu wielkimi krokami chcialbym przypomnuec o sobie Naszej szanowej spolecznosci
jak zareagujemy kiedy GF odciagnie od koryta sloty ekspedycji i sloty floty 
![]()
Glosowalismy za zmiana predkosci uniwersum aby bylo mozliwe zwieszenie ilosci ekspedycji a i tak ladujemy w rekinach
tluste czasy dobiegaja z koncem lata a poczatkiem jesieni
czas na Wiesci
dla naszej wielmoznej wsi ![]()
czas by zatrzeslo sie forum
i komentarze co o tym myslimy oczywiscie niczym kryzys
3 razy na tak z foto ![]()