Oooooo właśnie GF by się mogło pomylić i wbić te same nagrody - myślę, że nikt by się nie obraził
Jeśli masz na myśli "aktualny" event to może być
Dokładnie tak, i nagrody x2 a potem na 7 dzień niech dadzą np astro +1
Oooooo właśnie GF by się mogło pomylić i wbić te same nagrody - myślę, że nikt by się nie obraził
Marzyciele
Marzyciele
Dlaczego marzyciele?
Teraz niektóre osoby przy kolejnych eventach będą odbierać nagrody o wartości 3kkk punktów.
3kkk punktów to na moim uni top 100 a moje uni to... 68 które jest najstarsze na ogame.
Patrząc jak niektóre konta wyglądają, pewnie 50% punktów mają nagród (+ 1-2 poziomy przed zrobione z paczek - jakby nie event to nie zrobiliby tych poziomów, typowo pod event).
To są konta które grają np. 15 lat.
Co zmienia astro czego nie zmieniają inne gigantyczne poziomy w tej grze?
Zgadze się ale i teraz mnie wkurzyli 6 dniem nagród.......
Zgadze się ale i teraz mnie wkurzyli 6 dniem nagród.......
To nie graj, albo nie odbieraj nagród. Nikt cie nie zmusza. I tak są wyjątkowo łaskawi i hojni więc nie ma co stękać i narzekać. Przynajmniej próbują jakoś ostatnio coś minimalnie zmieniać. Bo jedynie na co można w przypadku tych nagród ponarzekać to tylko to że ciągle jedno i to samo było. A teraz przynajmniej stwarzają pozory że coś zmienili.
Po prawdzie liczyłem na bardziej bombkowe nagrody. Te w evencie świątecznym są nudne - takie same jak zazwyczaj (sloty floty, ekspedycji, dopalacze pakiety)... Wiadomo, za darmo to i ocet słodki, ale szkoda że nie ma "wow".
przecież na tych eventach gf więcej zarobi niż na zwykłym evencie +100% antymaterii
Na uni 68 Ci co tak krytykują paczki sami je pokupili i się skoksowali.
Na uni 68 Ci co tak krytykują paczki sami je pokupili i się skoksowali.
Kto krytykuje paczki i je kupuje?
Po prawdzie liczyłem na bardziej bombkowe nagrody.
W tym roku były 3?4? eventy z darmowymi poziomami, starczy już na 10 lat
W tym roku były 3?4? eventy z darmowymi poziomami, starczy już na 10 lat
Yep, liczyłem że ten świąteczny event będzie bardziej się wyróżniał, typu Astro+, +25 pól na planecie, a mamy znów Mechanika na 5 dni i Ośmiornicę. To miłe że taki event powstał, ale GF mogło pokazać większy pazur
do świąt masz jeszcze ponad 2 tyg... może wtedy coś jeszcze będzie:)
Wystarczy raz, zaliczy Ci oba zadania.
Czy pójdzie te zadanka zaliczyć na urlopie bo dziś wbiłem urlop a wiadomość o evencie też na ostatnia chwilę?
Wiadomości o wszelkich eventach chyba zawsze są publikowane na dzień przed (chyba że Ruda zaśpi, ale w drugą stronę to się nigdy nie zdarza). Jeśli to będzie klasyczny event 3-dniowy, to wystarczy tylko się zalogować, ale z drugiej strony ma być "specjalny".
Display MoreNewsletter od GF:
Pytanie do administracji: czy owy przedmiot Astrofizyka+ będzie tylko dla urlopowiczów? Bo jeśli tak, to niezłe jaja xd
Willi/WeTeHa — Dziś o 14:16
text is probably a bit misleading since it is more for reactivating players that are in vmode. everyone who can fly an expo will get the reward
Willi/WeTeHa — Dziś o 14:25
tomorrow starts a reward event that will give you an item as reward which adds a level of astro to your account when using it
Ulalalala, nie dosyć, że nagrodą będzie astro, to jeszcze w postaci przedmiotu z dowolnym terminem użycia. Nie sądziłem, że to kiedyś powiem, ale pierwszy raz GF zaskoczyło pozytywnie
Jestem pozytywnie zaskoczony tą formą nagrody
BRAWO GF!!