Graty marudo![]()
Wincyjjj pancufff - one nie zajmują pól na planecie ![]()
Graty marudo![]()
Wincyjjj pancufff - one nie zajmują pól na planecie ![]()
Trzeba zacząć odkładać surę na spawanie pełzaczy ![]()
Paczki poszły w ruch ![]()
Lobby strasznie długo myśli. Sama gra to każdy wie jak "działa" ![]()
Co się tak rozkręciłeś? ![]()
Przetapiaj na co tam tylko chcesz - może astro?![]()
Obrońcy pakiecik![]()
Czy wam też po wykorzystaniu przedmiotu nie doliczyło punktów? Czy to taki standard a ja z racji tego, że używam to pierwszy raz to nie wiedziałem, że nie doliczają i mogę wracać do szeregu...
Wyloguj, zaloguj i wskoczy
A kogo tu znowu przywiało ![]()
W święta wypoczął i rozrabia ![]()
Przetopu a obrońcy lepszego pilnowania zabawek![]()
Pozdrowienia dla dawnych sojuszników z LEL oraz HSu.
Osobno dla Cinka, na którego zawsze można liczyć:)
No no, rozkręcasz się![]()
Mogłeś grać z przerwami na swoim pierwszym koncie to byłbyś już wysoko, no ale to Ty klikasz ![]()
Tacie SZO bo normalny człowiek![]()
Pisało na forum, że wszystkie nagrody są czasowe no i na potwierdzenie tego masz obok ikonkę klepsydry.
tak wiem ze czasowe i wiem ze jest klepsydra ale chodziło mi czy czas działania jest stały czy też czasowy bo nie ma ikony np 7dni /30 dni itp
A widzisz, to się nie dogadaliśmy. W tym Ci nie pomogę. Do tej pory były 7 dniowe, więc bym się w tym kierunku nastawiał.
czy ten dopalacz 20% jest czasowy czy stały w nowym evencie ?
Pisało na forum, że wszystkie nagrody są czasowe no i na potwierdzenie tego masz obok ikonkę klepsydry.
Po odebraniu jest 23 dni na aktywację, ale nie da się uruchomić tego przedmiotu, gdy laboratorium pracuje. Trzeba albo poczekać na zakończenie aktualnego badania (o ile wyrobimy się w 23 dni) albo zatrzymać to co aktualnie badamy, aktywować przedmiot i ponownie włączyć badanie, które zacznie odliczanie od początku
Albo skrócić za anty ![]()
Na maila żona dostała nawet takie info wczoraj ![]()
Ktoś kiedyś sugerował, że mogliby zmodyfikować badanie Międzygalaktyczni Posłańcy i po prostu każdy level dodawałby x% szansy na pozytywy: artefakty / exp.
Ładnie - top na domki ![]()
Zawsze to mniej otrzymanych skanów od poszkodowanego
- SZO !
Ankieta chyba jeszcze nie się skończyła, więc na wyniki jeszcze troszkę.
Ja tylko chciałem zaznaczyć, że prędkość badań jest zależna od prędkości eko.
Na Rosie eko x8 to badania x16
Skoro eko x10 nie przejdzie, a przeszłoby jakimś cudem x9 to badania by były wtedy x18.
Ładowność SS powinna być już obligatoryjna na każdym uni. Od początku ogeja tak było a potem to wyłączyli.
Jakby jeszcze spalanie SS wróciło do chwili z przed "naprawy" to normalnie idę w niedzielę dać na tacę![]()
Może właśnie warto dodać zmianę floty pokojowej? Zyskają na tym ekowcy ( szybsza zwózka) i odkrywcy ( szybsza flota na ekspy).
Tu mam mieszane uczucia.
Pod względem zwózki i expów to i x8 by mogło być dla mnie, ale biorąc pod uwagę FS w układzie to już nie jest tak kolorowo, bo jestem wygodnym leniem ![]()
Do każdej zmiany idzie się przyzwyczaić w mniejszym lub większym stopniu, więc niech się inni też wypowiedzą.