Może jakiś limit na ilość przesyłanych surowców?... Np. max 1 dzienne wydobycie na 24h, Wartość oczywiście do ustalenia.
Aktualizacja Regulaminu gry.
- Mrozu
- Closed
-
-
Może jakiś limit na ilość przesyłanych surowców?... Np. max 1 dzienne wydobycie na 24h, Wartość oczywiście do ustalenia.
Albo procent pomocy od wartosci konta słabszego
-
Niech pomoc słabszym graczom nadal będzie możliwa ale z surowców pozyskanych w grze bez antymaterii. Taki zapis w zupełności wystarczy.
Ale jak to wyegzekwować? Ktoś na chomikuje surowców i jak mu udowodnić, że to nie z jego odłożonych surowców a z paczek? A jeszcze są darmowe paczki ja mam kilkadziesiąt darmowych odłożone.
-
Niech pomoc słabszym graczom nadal będzie możliwa ale z surowców pozyskanych w grze bez antymaterii. Taki zapis w zupełności wystarczy.
Ale jak to wyegzekwować? Ktoś na chomikuje surowców i jak mu udowodnić, że to nie z jego odłożonych surowców a z paczek? A jeszcze są darmowe paczki ja mam kilkadziesiąt darmowych odłożone.
GO ma wgląd co sie dzieje na końcie. Będzie widać co i gdzie miał. Masz podejżenie-> składasz ticket i po sprawie .
-
Ta wasza rozmowa jest bez sensu. Wiadomo każdy chce mieć wszystko za darmo ale z drugiej strony za swoją prace chce dostać jak najwięcej. Napiszcie w jaki sposób zmienić tą grę aby wam się podobała ale żeby też jej twórca i pracownicy tam zatrudnieni mogli zrobić.
Ja mam taki:
Każdy płaci miesięcy abonament 30-50zł ale nie ma już innych dodatków. Dodatkowo GF gwarantuje że nowe uni powstaje tylko raz na rok.
-
Ja słyszałem że antharas kupowal Thorowi paczki a on wysyłał je na nekkar tak było na pewno. Thor Ty jesteś tak wiarygodnym graczem ze nikt Tobie nie wierzy i ma rację. Ukradłeś konto. Jesteś złodziejem i kolejnym oszustem i naucz się czytać.
-
Każdy płaci miesięcy abonament 30-50zł ale nie ma już innych dodatków. Dodatkowo
Pomysł nie do zaakceptowania. Większość graczy odejdzie a zostaną kolesie z kasą. Absolutnie zły pomysł zarówno dla zarobków GF jak i graczy.
-
Ja słyszałem że antharas kupowal Thorowi paczki a on wysyłał je na nekkar tak było na pewno. Thor Ty jesteś tak wiarygodnym graczem ze nikt Tobie nie wierzy i ma rację. Ukradłeś konto. Jesteś złodziejem i kolejnym oszustem i naucz się czytać.
Może Art. Czyta to co pisałeś o Antharas. Pod jedny z ST... Ja zgłosiłem to na support
Antharas. Tobie wysyłał paczki, przecież sam to pisałeś pod tym ST
zefir [HYDRA] vs. EroBuBu [CoEU] ~ 3361.08%
Cyt. Y2K. "
Antharas nie chciałem paczek na odbudowę jak sobie nie przypominasz. Ty je kupiłeś nie ja po 2 brazylijska anty za połowę ceny kupowałeś. To na pewno zaoszczędziłeś. Plus wylacz skaner do obserwacji graczy bo każdy już na uni swoje wie. Przekręt kasa i tyle. Choćby posty kasowali maski klauna nie zmyjesz bo każdy wie kim jesteś w grze tyle na Twój temat."
Co do mojej odbudowy. Też pomagałem odbudowywać sojuszników. Te " paczki" co mi przekazałeś już dawno spłaciłem. Graj sobie w swoim teatrzyku. Pokazałeś klasę lecąc na szajke. I nie masz przyjaciół. Uwierz w grze na siłę sobie znalazłeś.
Graty zefir , nie ucz się od swojego "przyjaciela" bo czerwony znaczek zobaczysz.
Nie ukradłem konta. Jak mogłem to zrobić? Przecież cały czas na nim gram odkąd na nim usiadłem
-
Wy dalej tego nie rozumiecie. Każdy inny zapis spowoduje to , że GF przestanie zarabiać całkowicie , albo znacznie ukróci sobie zyski. Jak można komuś zabronić kupić 20 paczek i zmusić do kupna np. 10 na dobę ? Każde słabsze konto które kupuje w sposób nielegalny surowce , powoduje że sprzedawca musi kupić paczki od GF. Co wy chcecie zmienić ? Wprowadzić limit , blokadę ? Nierealne.
To nie jest tak , że GF nie patrzy na graczy. Patrzy co jest opłacalne , a skoro to im przynosi zyski to nawet 1k graczy nic nie zmieni.
Abonament ? Znów wrócę do punktu wyjścia. 1 gracz jest w stanie zainwestować myślę że 10k zl. I mówimy tu tylko o top 1.
Abonament 30 zł ? Myślę że nie znajdziesz nawet 500 osób. Kolejny pomysł z tyłka. Też chciałbym wrócić do starych czasów , ale wasze pomysły są na prawdę kiepskie. To tak jakbyście poszli do pracodawcy i powiedzieli mu " część szefie , mam pomysł , zamiast 3000 zł wypłaty chce pracować za 1000 zł ". Każdy Wasz kierunek sprawia , że firma przestanie zarabiać tyle ile zarabia , ukróci w sposób bardzo widoczny swoje zyski , a nikt do tego nie dopuści. Skoro gra świetnie się trzyma , ludzie wydają w tysiącach na nią to po co mają coś zmieniać ? Bo ktoś jest niezadowolony ?
-
Wy dalej tego nie rozumiecie. Każdy inny zapis spowoduje to , że GF przestanie zarabiać całkowicie , albo znacznie ukróci sobie zyski. Jak można komuś zabronić kupić 20 paczek i zmusić do kupna np. 10 na dobę ? Każde słabsze konto które kupuje w sposób nielegalny surowce , powoduje że sprzedawca musi kupić paczki od GF. Co wy chcecie zmienić ? Wprowadzić limit , blokadę ? Nierealne.
To nie jest tak , że GF nie patrzy na graczy. Patrzy co jest opłacalne , a skoro to im przynosi zyski to nawet 1k graczy nic nie zmieni.
Abonament ? Znów wrócę do punktu wyjścia. 1 gracz jest w stanie zainwestować myślę że 10k zl. I mówimy tu tylko o top 1.
Abonament 30 zł ? Myślę że nie znajdziesz nawet 500 osób. Kolejny pomysł z tyłka. Też chciałbym wrócić do starych czasów , ale wasze pomysły są na prawdę kiepskie. To tak jakbyście poszli do pracodawcy i powiedzieli mu " część szefie , mam pomysł , zamiast 3000 zł wypłaty chce pracować za 1000 zł ". Każdy Wasz kierunek sprawia , że firma przestanie zarabiać tyle ile zarabia , ukróci w sposób bardzo widoczny swoje zyski , a nikt do tego nie dopuści. Skoro gra świetnie się trzyma , ludzie wydają w tysiącach na nią to po co mają coś zmieniać ? Bo ktoś jest niezadowolony ?
Przeczytaj jeszcze raz pierwszy post, bo spamujesz mimo że ewidentnie nie rozumiesz o czym mu tu dyskutujemy.
-
Przeczytaj jeszcze raz pierwszy post, bo spamujesz mimo że ewidentnie nie rozumiesz o czym mu tu dyskutujemy.
Nie rozumie ? O czym ? o wprowadzeniu limitu wysyłki surowców do słabszych kont by ukrucic proces handlu surowcami. Ty chyba nie rozumiesz o czym ja piszę. Każda zmiana , limit spowoduje że gracz silniejszy przestanie KUPOWAC PACZKI , a zarazem sponsorować GF.
-
To śmieszne - GF ma grę dla kasy - i tyle. Każdy biznes tak działa. Limity nic nie zmienią jak jest np. 80% pz + 10% z doku. Stracą 10% - i tak się będzie opłacało. Naprawdę śmieszne.
-
W związku z wprowadzeniem zmian w ZG, zapraszam do tematu -> Zmiana odnośnie darowizn surowców