Zmiana parametrów universum

• Hejka :]

Niestety nie popieram pz z obrony.

Przede wszystkim dlatego, że na Galatei obowiązuje NAJWYŻSZY PZ FLOTY 80%.

Nie wiem jakie procenty z pz obowiązywały na galatei przed fuzją.

Sądzę, że zmiany nastąpiły na zasadzie - coś kosztem czegoś. Gracze woleli pz z floty niż z obrony.

• Mnie to bawi ze Ruda wysłuchała tylko jednej strony i nie ma pytania o złom z obrony 😀😀😀

Róbcie co chcecie 😌

u6 Telos, to były czasy

u Isonoe Quetz [ON]

u Quantum Quetzalcoatl [ON]

u Leda Quetzalcoatl [OFF]

u Galatea Quetzalcoatl [OFF]

• Koniecznie złom z obrony, bunkrownikom mówimy nie 😀

jak jesteś taki fafarafa to wlatuj do mnie - zapraszam serdecznie :)

flociarzom mówimy nie xD

To jak z z dinozaurami - ich już nie ma a ekowcy są :)

tu nie chodzi o bycie fifa rafa, tylko o interakcje które zachodzą w grze. ;) chciałbym wpaść ale nie wiem jaki masz nick w grze, nie ma nikogo pod nickiem Pan Paczka ;) chyba że Cię z kimś mylę…

Ułatwię Ci szukanie - szukaj Pan Paczka - zobaczymy ile masz ikry w pisaniu a ile w grze. Pokaż tę interakcję w grze - czekam - obym się doczekał - szczekanie czy gadanie?

• Świat Og można porównać odrobinę do fauny i flory gdzie górnicy robią za rośliny a złomiarze za roślinożerców . Jeżeli będzie dużo pulchnych roślinek to taki łowca będzie mieć co jeść a jeżeli łowców będzie dużo to zaburzą ekosystem i potem sami zdechną :) . Niechęć do posiadania na uni większej ilości surowców może być objawem przewlekłej choroby umysłowej zwanej potocznie cebulactwem ale spoko to jest wyleczalne .

Jak się nie umie łapać flot to się lata po bunkrach bo one nie uciekają ;)

Mieliście na Galatei złom z obrony wjechał wam na uni z buta Real Madafaka G's' Fabiano i pozamiatał , ewentualnie Halo Bunny i Top 1 roz je Bunny

Pace