Zmiana parametrów universum
- Zdzichu
- Closed
-
-
Skoro bez złomu z obrony to x7
-
ja też sądze że jak zmiany to dla tych co grają eko i tych od floty więc PZ z obrony niech wróci
-
Hejka
Niestety nie popieram pz z obrony.
Przede wszystkim dlatego, że na Galatei obowiązuje NAJWYŻSZY PZ FLOTY 80%.
Nie wiem jakie procenty z pz obowiązywały na galatei przed fuzją.
Sądzę, że zmiany nastąpiły na zasadzie - coś kosztem czegoś. Gracze woleli pz z floty niż z obrony.
-
Mnie to bawi ze Ruda wysłuchała tylko jednej strony i nie ma pytania o złom z obrony 😀😀😀
Róbcie co chcecie 😌
-
Koniecznie złom z obrony, bunkrownikom mówimy nie 😀
jak jesteś taki fafarafa to wlatuj do mnie - zapraszam serdecznie
flociarzom mówimy nie xD
To jak z z dinozaurami - ich już nie ma a ekowcy są
tu nie chodzi o bycie fifa rafa, tylko o interakcje które zachodzą w grze. chciałbym wpaść ale nie wiem jaki masz nick w grze, nie ma nikogo pod nickiem Pan Paczka chyba że Cię z kimś mylę…
Ułatwię Ci szukanie - szukaj Pan Paczka - zobaczymy ile masz ikry w pisaniu a ile w grze. Pokaż tę interakcję w grze - czekam - obym się doczekał - szczekanie czy gadanie?
-
Świat Og można porównać odrobinę do fauny i flory gdzie górnicy robią za rośliny a złomiarze za roślinożerców . Jeżeli będzie dużo pulchnych roślinek to taki łowca będzie mieć co jeść a jeżeli łowców będzie dużo to zaburzą ekosystem i potem sami zdechną . Niechęć do posiadania na uni większej ilości surowców może być objawem przewlekłej choroby umysłowej zwanej potocznie cebulactwem ale spoko to jest wyleczalne .
Jak się nie umie łapać flot to się lata po bunkrach bo one nie uciekają
Mieliście na Galatei złom z obrony wjechał wam na uni z buta Real Madafaka G's' Fabiano i pozamiatał , ewentualnie Halo Bunny i Top 1 roz je Bunny
Pace
-
Głosowanie zostało zakończone.
Większość z Was zagłosowała na prędkość ekonomii x8.
Zmiana zostanie przekazana do GF, więcej informacji wkrótce w dziale NiO
-