Zmiana parametrów universum
- Zdzichu
- Closed
-
-
Nie da się zrobić eko x8 z tego co pamiętam.
Na tym etapie gry gdzie bunkry z fuzji mają wartość po 10-20kkk złom z obrony to kiepski pomysł
-
-
Na tym etapie gry gdzie bunkry z fuzji mają wartość po 10-20kkk złom z obrony to kiepski pomysł
oo to mnie zaskoczyłeś że da radę... ale to wtedy i badania w górę muszą iść nie?
mareczekz20 na Ledzie ogólnie zmian było dużo zaczynając od handlarza poprzez zmiany parametrów i to było słabe...
Tak samo dla mnie słabe było zmiana speed x1 na wyższe ...na innych uni oczywiśćie.
Co do zmiany tutaj jako ekonoob jestem na nie... starczy tej dynamiki
-
oo to mnie zaskoczyłeś że da radę... ale to wtedy i badania w górę muszą iść nie?
mareczekz20 na Ledzie ogólnie zmian było dużo zaczynając od handlarza poprzez zmiany parametrów i to było słabe...
Tak samo dla mnie słabe było zmiana speed x1 na wyższe ...na innych uni oczywiśćie.
Dawid, przecież i tak mówiłeś że nie będziesz tu grać, to co dupe zawracasz
Jest dobrze tak jak jest, nie ma sensu nic zmieniać, najlepiej dajcie im eko x milion, bez złomu z obrony, żeby mogli siedzieć i grać zza obrony, bez sęsu
-
Jest dobrze tak jak jest, nie ma sensu nic zmieniać, najlepiej dajcie im eko x milion, bez złomu z obrony, żeby mogli siedzieć i grać zza obrony, bez sęsu
Póki gram to gram a dupę to Ty liżesz poszczególnym graczom uni byle by łomotu nie dostać
Każdy gracz uni ma prawo sie wypowiedzieć
-
Why so Serious no właśnie dlatego zróbmy pz z obrony, bo są takie bunkry. Na galarecie był od początku pz z obrony więc nie wiem po co zostało to zmienione w końcu to Wy do nas przyszliście
A wtedy niech podnoszą eko nawet x10
-
-
Why so Serious etam, zawsze to mógł by być pretekst do zakończenia gry
-
btw Finito_ Quetzalcoatl
-
btw Finito_ Quetzalcoatl
-
Nie wiem w ogóle po co taki temat jest?
Nikt się na to uni na siłę nie pchał, więc skoro już nas tu wrzucili to musieli jakoś całe uni dopasować aby i trochę pasowało rodowitym Galaretowiczom i trochę, żeby udobruchać zesłańców!
Jest jak jest i po chusteczkę cokolwiek zmieniać! Flociarze i tak będą latać i swoje wyciągną z pozostałych, górnicy będą nadal chować swój dobytek przed tymi pierwszymi i tak w kółko Macieju!
Co chwila powstają nowe uni, i rozdrabniają ilość graczy na starych na drobne! Pytam się po co? Ano, po to aby się kasa zgadzała!
-
-
jestem ZA ;p
-
-
I niech dadzą złom z obrony
najlepsze eko to eko sąsiada eko x 44
ekowcy nie upilnujecie
-
-
Może roześlijcie temat po uniwersum? Bo na razie podjęły temat 4 osoby.
To trochę za mało.
-
Może roześlijcie temat po uniwersum? Bo na razie podjęły temat 4 osoby.
A jest jakaś różnica między rozesłaniem "tematu" a ankiety?
-
No ale inaczej jest kiedy na Forum toczy się dyskusja z której będzie można zabrać opcje ewentualnej ankiety niż pojedyncze podnieśmy to czy tamto.
Ilość osób która zainteresowała się tematem jest niska by rozmawiać o jakiejkolwiek ankiecie.