Zmiana parametrów universum
- Zdzichu
- Closed
-
-
Skoro bez złomu z obrony to x7

-
ja też sądze że jak zmiany to dla tych co grają eko i tych od floty więc PZ z obrony niech wróci
-
Hejka
![msmile :]](https://forum.pl.ogame.gameforge.com/images/smilies/smiley84.gif)
Niestety nie popieram pz z obrony.
Przede wszystkim dlatego, że na Galatei obowiązuje NAJWYŻSZY PZ FLOTY 80%.
Nie wiem jakie procenty z pz obowiązywały na galatei przed fuzją.
Sądzę, że zmiany nastąpiły na zasadzie - coś kosztem czegoś. Gracze woleli pz z floty niż z obrony.
-
Mnie to bawi ze Ruda wysłuchała tylko jednej strony i nie ma pytania o złom z obrony 😀😀😀
Róbcie co chcecie 😌
-
Koniecznie złom z obrony, bunkrownikom mówimy nie 😀
jak jesteś taki fafarafa to wlatuj do mnie - zapraszam serdecznie

flociarzom mówimy nie

To jak z z dinozaurami - ich już nie ma a ekowcy są

tu nie chodzi o bycie fifa rafa, tylko o interakcje które zachodzą w grze.
chciałbym wpaść ale nie wiem jaki masz nick w grze, nie ma nikogo pod nickiem Pan Paczka
chyba że Cię z kimś mylę…Ułatwię Ci szukanie - szukaj Pan Paczka - zobaczymy ile masz ikry w pisaniu a ile w grze. Pokaż tę interakcję w grze - czekam - obym się doczekał - szczekanie czy gadanie?
-
Świat Og można porównać odrobinę do fauny i flory gdzie górnicy robią za rośliny a złomiarze za roślinożerców . Jeżeli będzie dużo pulchnych roślinek to taki łowca będzie mieć co jeść a jeżeli łowców będzie dużo to zaburzą ekosystem i potem sami zdechną
. Niechęć do posiadania na uni większej ilości surowców może być objawem przewlekłej choroby umysłowej zwanej potocznie cebulactwem ale spoko to jest wyleczalne .Jak się nie umie łapać flot to się lata po bunkrach bo one nie uciekają

Mieliście na Galatei złom z obrony wjechał wam na uni z buta Real Madafaka G's' Fabiano i pozamiatał , ewentualnie Halo Bunny i Top 1 roz je Bunny
Pace
-
Głosowanie zostało zakończone.
Większość z Was zagłosowała na prędkość ekonomii x8.
Zmiana zostanie przekazana do GF, więcej informacji wkrótce w dziale NiO

-