Czy ja dobrze widzę, że na 23-lecie OGame dostaliśmy... avatary? Które jeszcze trzeba sobie samemu zrobić typu 16-lvl robotów na moonie? No nie żebym liczył na +1 lvl Astro jak rok temu, ale obrazki planet z kokardką?
01.10-01.11.2025: Sezon Rocznicowy
-
-
Nie marudź
To tylko część , w piątek ma wystartowac event logowania tam już będą normalne nagrody - pokroju obecnego jeszcze do jutra trwającego eventu logowania. -
A możecie mi wytłumaczyć o co chodzi z tymi brzydkimi kokardami w skinach?

-
A możecie mi wytłumaczyć o co chodzi z tymi brzydkimi kokardami w skinach?

Są brzydkie a zarazem komiczne i śmiesznie to wygląda jak ustawisz na planetę
Ot inaczej nie wytłumaczę 
-
Czy ja dobrze widzę, że na 23-lecie OGame dostaliśmy... avatary? Które jeszcze trzeba sobie samemu zrobić typu 16-lvl robotów na moonie? No nie żebym liczył na +1 lvl Astro jak rok temu, ale obrazki planet z kokardką?
A ja właśnie liczę na +1 astro i wszelkie inne nagrody będą dla mnie po prostu rozczarowujące.
-
A ja właśnie liczę na +1 astro i wszelkie inne nagrody będą dla mnie po prostu rozczarowujące.
To źle liczysz, nie będzie astro. Będziesz miał 3 dniowy event a w nim do wyboru 1 z trzech nagród :
Plazmanapęd nn
Terraformer
I Tyle. O ASTRO to wiesz...
Za marzenia jeszcze nie banują 

-
Ostatnio dawali +1 plazmy przy logowaniu, astro bylo na boże narodzenie.
Kokardy przy planetach wyjątkowo odpychające, zupełnie nie pasuja do tematu, jak widać za gf myśli już wyłacznie AI
-
Czemu ten terraformer się pojawia chyba na każdym evencie z badaniami/budynkami do odbioru...
-
Display More
To źle liczysz, nie będzie astro. Będziesz miał 3 dniowy event a w nim do wyboru 1 z trzech nagród :
Plazmanapęd nn
Terraformer
I Tyle. O ASTRO to wiesz...
Za marzenia jeszcze nie banują 

Legit przeciek?
-
Na maila żona dostała nawet takie info wczoraj

-
ja dostałem takie śliczne, po czesku

-
Powiedzcie mi, jak to jest.
W mailu piszą, że na aktywowanie nagród będzie siedem dni, a w poście na forum - 23 dni.
Czy ja tu czegoś nie rozumiem czy wchodzimy już w zaprzeczanie samym sobie?
-
W mailu piszą, że na aktywowanie nagród będzie siedem dni, a w poście na forum - 23 dni.
Klasyczna komunikacja w GF, pewnie albo ludki od newslettera uznały, że to standard, albo w ostatniej chwili zmienili z jakiegoś powodu.
-
Display More
Klasyczna komunikacja w GF, pewnie albo ludki od newslettera uznały, że to standard, albo w ostatniej chwili zmienili z jakiegoś powodu.
Codziennie nowa nagroda, więc może nie będzie można odebrać poprzedniej, a tymczasowa, bo do wykorzystania tylko przez 7 dni, więc wszystko się zgadza.
Ps. Co to napęd hiperprzestrzenny?
-
-
nagroda to przedmiot tymczasowy, są 3 tygodnie i 2 dni na wykorzystanie
-
Pytanie było inne
Czy jeżeli dziś nie odbiorę nagrody za dzień dzisiejszy, to jutro a) będę mógł ją odebrać, b) jutro już nie będę mógł jej odebrać bo przepadnie i będzie dostępny tylko przedmiot jutrzejszy. -
Szkoda że rynku nie ma można by sprzedać nagrodę

-
Pytanie było inne
Czy jeżeli dziś nie odbiorę nagrody za dzień dzisiejszy, to jutro a) będę mógł ją odebrać, b) jutro już nie będę mógł jej odebrać bo przepadnie i będzie dostępny tylko przedmiot jutrzejszy.Działa jak normalny event, więc możesz sobie odebrać i w ostatnią minutę trwania, jeśli tylko masz tryt.
Szkoda że rynku nie ma można by sprzedać nagrodę
Jakby był rynek i możliwość sprzedaży nagrody, to szkodniki-oszuści tacy jak ci z Kerberosa skończyliby z plazmową na 400-500 poziomie.

-