Dex na pz i floty pokojowe

• o co ci leży na duszy, wysłuchają

Gram na tym unii dłużej niż ty. A i pewnie dłużej w tę grę, bo od 20 lat ponad. :D Spoko, chcesz kogoś z dyskryminować, żeby poprzeć swój tok myślenia. Pewnie brałeś udział w kampaniach partyjnych. :D

Wszystkim życzę powodzenia i udanej decyzji, żebyście potem nie żałowali.

No [ciach] dziwne by bylo jak by mial grac dluzej, jak przyszedł z Earth,

Czego tu chcesz żalłować, że szybciej surkę zwieziesz?

[mod='Ruda']Pseudocenzura[/mod]

• Jak dla mnie ciap próbuje zabrać frajdę z gry, przy czym piszcząc do tego drukowanymi literami jakie to złe i nie dobre;(:trollface:

Jeśli ktoś ma dostać złoma to dostanie czy będzie FS x1 czy x2.

Zmiana prędkości usprawni grę i zwożenie surowców. Umożliwi mi szybszy transport surowca na budowę kopalni.

FS ustawię sobie na inny układ i dla mnie też będzie dobrze jeśli chodzi o czas.

Dla mnie ankieta sugerująca odpowiedź jest mijająca się z celem.:)

• Ruda, kiedy wyniki?

“The monsters were never

under my bed.

Because the monsters

were inside my head.

I fear no monsters,

for no monsters I see.

Because all this time

the monster has been me.”

:fa:

• Zakończyliśmy głosowanie w ankiecie.

Większość z Was zagłosowała za zmianą konfiguracji uniwersum:

- prędkość flot pokojowych zostanie zwiększona z x1 na x2

- aktywujemy deuter na polu zniszczeń

Więcej informacji niebawem.

• "Nieważne kto głosuje. Ważne kto liczy głosy" Róbcie tak dalej, może za pół roku "gwóźdź do trumny Kalyke" zagłosujecie za podniesieniem do X5. Tylko co to wam zmienia. Dla mnie to żadne udogodnienie. A wszystkich spadochroniarzy z innych uni, którym tak zależy na "przemeblowaniu" obecnego uni i tak Szopy spakują w recki. Pozdrawiam wszystkich starych graczy Kalyke.

• Ojej, przeszła ankieta i teraz jest ryk, że ustawione liczenie głosów 😂

“The monsters were never

under my bed.

Because the monsters

were inside my head.

I fear no monsters,

for no monsters I see.

Because all this time

the monster has been me.”

:fa:

Zolw, zabujca6, Trickster and 2 others like this.
  • "Nieważne kto głosuje. Ważne kto liczy głosy" Róbcie tak dalej, może za pół roku "gwóźdź do trumny Kalyke" zagłosujecie za podniesieniem do X5. Tylko co to wam zmienia. Dla mnie to żadne udogodnienie. A wszystkich spadochroniarzy z innych uni, którym tak zależy na "przemeblowaniu" obecnego uni i tak Szopy spakują w recki. Pozdrawiam wszystkich starych graczy Kalyke.

Tak boli że aż musiałeś konto na forum założyć żeby się wypłakać? Dobrze :goodjob:

Cieszą wyniki bo zawsze to mniejsze niedogodności wynikające z migracji. U68 i kalyke mają teraz nieco inny układ i słusznie, już dawno temu tak powinno być. Szkoda że weszło to już po migracji, gdyby wcześniej był taki układ to myślę że dużo więcej ludzi poszłoby na kalyke.

A w imieniu poszkodowanych proponuję w ramach następnej migracji umożliwić przenoszenie się również z unii nie-exodusowych. Wtedy wszyscy miłośnicy układu 1/1/1 pójdą na 68 i wszyscy zadowoleni:) Jak wielokrotnie w tym temacie pisali - będą mieli wybór unii o różnych prędkościach więc nie będą mogli narzekać.

• Ruda wiadomo mniej więcej kiedy zmiany zostaną wprowadzone? Będzie informacja odpowiednio wcześniej?

Do you feel in charge?
    I'm the shadow, and the smoke in your eyes... I'm the ghost, that hides in the night ...