Lewy CTRL + Enter
prawy też działa....
Lewy CTRL + Enter
prawy też działa....
U mnie błąd za każdym razem kiedy kilkami enter szybko wysyła tylko musze wolniej żeby dwa razy tego samego nie wysłał
ale wcześniej było szybciej bez awarii teraz mam wolniej
dla mnie na minus
Co?
A tak pogubiłem przecinki
Każde moje wysyłanie to jest błąd floty.
Jak wysyłam szybko to mi wysyła 2 razy to samo
Więc musze wysyłać o wiele wolniej żeby wysyłał pojedynczo
W miarę jest to nawet szybko ale przed aktualizacją wysyłałem o wiele szybciej
Więc ogólnie wysyłam wolniej niż przed wersją 7 czy tam 8
Starsza wersja byłą szybsza porostu i tyle.
Kiedy się te statystki unormują?
Cały czas jest awans o + x miejsc why why
Błąd pojawia się raz na jakieś 25-30 wysłanych flot, więc nie jest tak strasznie
U mnie błąd za każdym razem kiedy kilkami enter szybko wysyła tylko musze wolniej żeby dwa razy tego samego nie wysłał
ale wcześniej było szybciej bez awarii teraz mam wolniej
dla mnie na minus
,,,,,,,...... - proszę, możesz skopiować jak nie masz na klawiaturze.
Klikam enter, ctrl+enter i nawet przy bardzo szybkim tempie tej akcji, ani razu nie wysłało mi floty podwójnie. Ale jak maltretujesz "enter" klikając go 50 razy, to tak, w takich sytuacjach pojawiło się powielenie wysłanych slotów.
Ogame po prostu wraz z każdą kolejną wersją staje się coraz bardziej wrażliwe na stabilność łącza. Jeśli dysponujemy dobrym jakościowo łączem (niekoniecznie szybkim) większości z problemów nie doświadczymy. Jeśli jednak nasz Internet miewa spadki jakości zasięgu to wersja z cyferką 8 (gdzie wszelakich przeładowań jest więcej niż w poprzedniczce) da nam nieźle w kość.
to jest to, czego brakowało a było od zawsze w tym miejscu
aby szybko się dowiedzieć co nowego i czy się czegoś nie przegapiło
A tak pogubiłem przecinki
Każde zdanie można napisać z kropkami. Kropki Ci działają z tego co widzę.
Tak wiemy. Piszesz to XXXX razy dziennie na forum.
Uwierz że wystarczy raz napisać...
to jest to, czego brakowało a było od zawsze w tym miejscu
aby szybko się dowiedzieć co nowego i czy się czegoś nie przegapiło
Również żałuję że tego już nie ma
Wersje 5 i niżej też przeniosę. Przyda się jak przeniesiemy się już całkiem na nowe Forum.
Tak wiemy. Piszesz to XXXX razy dziennie na forum.
Uwierz że wystarczy raz napisać...
Spam musi być, taka jego natura - co jak co, ale Ty to wiesz najlepiej
Najgorsze jest to, że Ty wiesz, że to spam. On tego w ogóle nie widzi (albo udaje idiotę)
Ruda jakieś nowe info odnośnie aktywowania przedmiotów/dopalaczy? bo nic się nie zmieniło. Dostałaś jakąś odpowiedź?
Coś będzie w tej kwestii zoptymalizowane? Póki co jest nadal dramat
W tym momencie trwają prace nad naprawą błędów, które przyniosła v8
W tym momencie trwają prace nad naprawą błędów, które przyniosła v8
no i tak się kręci w kółko
Najgorsze jest to, że Ty wiesz, że to spam. On tego w ogóle nie widzi
A gdzie napisałem coś więcej niż raz? możesz wskazać? Czy udajesz idiotę?
Jeśli coś napisałem dwukrotnie w jednym temacie to mogłem nie zauważyć. Ale najpierw mi to wskaż. Bo nie sądzę, że tak jest a czy to spam?
Piszę o jawnych problemach gry, dla mnie to nie spam od tego służy forum.
Twoja kolej
e wysłało mi floty podwójnie. Ale jak maltretujesz "enter" klikając go 50 razy, to tak, w takich sytuacjach pojawiło się powielenie wysłanych slotów.
Tak, tak właśnie robię i wcześnie było dobrze a w 8 się nie da. Czyli jest wolniej a wcześniej szło mi szybciej przy x wysyłanych flot na dzień robi różnicę
Witam
Czy tez macie problem wylania floty? dawniej miałem do wyboru moon pz planeta teraz podświetlone na czarno trzeba kombinować zęby wysłać flotę ?
8.1.0 (37930)
[Poprawka] Atakowanie gracza ze statusem bandyty będzie przyznawać teraz poprawnie 100% łupu.
ta poprawka to w ogóle trafiła na serwery? Bo bandyci w dalszym ciągu dają 50% łupu i 75% jeśli są idlakiem, a agresor ma klasę odkrywcy....
Była wgrywana dlatego ją zamieściłam, a to że nie przyniosła poprawy to już inna sprawa.
ano to okej, ale mam nadzieję, że GF wie, że to nic nie dało
Ze wszystkich społeczności spływają zgłoszenia, z którymi borykają się gracze.
Jeszcze w tym samym dniu zostało zgłoszone, że poprawka nie przyniosła rezultatu.
Od tego tu jesteśmy
Wgrywana jest nowa wersja, ale na polskim forum nie ma o tym żadnej informacji :P.
Art to teraz takie pytanko odnośnie błędów, które wyszły podczas wprowadzania aktualizacji. Czemu do jasnej anielki nie wprowadzi GF tej aktualizacji na serwery testowe???? Serwer testowy ma aktualizacje później niż np polski serwer. Chyba nie ta kolejność... Czemu ktoś z GF nie ma tam konta (bo wnioskuję, że nie ma) i nie sprawdza czy się coś nie posypało przy okazji aktualizacji. Oni wiedzą co wprowadzają i na co zwrócić uwagę. Nie każdy gracz, mający tam konto jest w stanie wychwycić wszystkie błędy. No i pytanie najważniejsze, kiedy bandyci zaczną dawać 100% łupu??? Bo też już ze 2 tygodnie minęły a z tym GF dalej jest w tyle....
No i pytanie najważniejsze, kiedy bandyci zaczną dawać 100% łupu??? Bo też już ze 2 tygodnie minęły a z tym GF dalej jest w tyle....
Teoretycznie miało to zostać naprawione niedawno. Oczywiście sygnały, taki jak Twój stanowią inaczej. Jedyne co mogę zrobić, to zebrać przykłady, które to w dalszym ciągu potwierdzają.
Co z tym globalnym urlopem o co chodzi? Czy jest dalej rozważany?
Co z tym globalnym urlopem o co chodzi? Czy jest dalej rozważany?
Jakby miał być globalny urlop to byłby przed ściągnięciem blokady ataków...
Jak ktoś nadal ma problem niech pisze ticketa