W dalszym ciągu nie mogę się zalogować na inne serwery..ciągle pokazuje mi się ten sam monit.
''Wystąpił błąd, proszę spróbować później''
Jak mam to przeskoczyć i do kogo się zwrócić ? Pisać do suportu ?
W dalszym ciągu nie mogę się zalogować na inne serwery..ciągle pokazuje mi się ten sam monit.
Obstawiam, ze system wzial cie za spamujacego bota, zakladajacego konta jak popadnie probowales zmienic IP lub sprobowac zalozyc z innego urzadzenia?
kasai dziękuje za odpowiedź, możesz mieć rację, tu może leżeć problem. Bo faktycznie, przyznaje że logowałem się na serwery po kolei.
Jutro w pracy spróbuje zalogować się z innego IP - jeżeli to nie pomoże to temat zostawiam.
Te konta założone i tak pójdą do kasacji, bo zostały założone tylko z czystej ciekawości.
Będę się martwił jak będę miał problemy z zalogowaniem się na moje główne konto na u68..ale jak na razie wszystko jest ok.
Sorry za zawracanie głowy
Ruda aktualizacja do najnowszej wersji gry to znaczy z LF? Bo najnowsze powinna uwzględniać.
Display MoreSzanowni Gracze,
we wtorek, 17 października, zaktualizujemy wszystkie serwery do najnowszej wersji gry.
Wersja zawiera najnowsze wprowadzenie i pierwsze kroki dla nowych graczy, mające na celu lepsze zapoznanie się z grą.
Więcej informacji tutaj.
Wersja 11.0.0 zostanie wprowadzona w 2 fazach:
- o 10:00 OGame.org Gaspra
- o 13:00 wszystkie serwery na pozostałych społecznościach.
Wasz OGame Team
Pozwolilam sobie zaznaczyc wszystkie informacje ktore odpowiadaja na Twoje pytanie.
Wszystkie serwery zostana zaktualizowane, zmieni sie jedynie wprowadzenie. Aktualnie takze wszystkie servery maja ta sama wersje gry, nie oznacza to jednak, ze maja aktywne LF. Gdy formy beda aktywowane na innych uniwersach niz Quantum, zostanie to na pewno ogloszone.
Ruda aktualizacja do najnowszej wersji gry to znaczy z LF? Bo najnowsze powinna uwzględniać.
Pozwolilam sobie zaznaczyc wszystkie informacje ktore odpowiadaja na Twoje pytanie.
Wszystkie serwery zostana zaktualizowane, zmieni sie jedynie wprowadzenie. Aktualnie takze wszystkie servery maja ta sama wersje gry, nie oznacza to jednak, ze maja aktywne LF. Gdy formy beda aktywowane na innych uniwersach niz Quantum, zostanie to na pewno ogloszone.
Kurna uprzedziłaś mnie, a ja taką litanie na tel. wyklepałem
Display MoreRuda aktualizacja do najnowszej wersji gry to znaczy z LF? Bo najnowsze powinna uwzględniać.
Display MoreSzanowni Gracze,
we wtorek, 17 października, zaktualizujemy wszystkie serwery do najnowszej wersji gry.
Wersja zawiera najnowsze wprowadzenie i pierwsze kroki dla nowych graczy, mające na celu lepsze zapoznanie się z grą.
Więcej informacji tutaj.
Wersja 11.0.0 zostanie wprowadzona w 2 fazach:
- o 10:00 OGame.org Gaspra
- o 13:00 wszystkie serwery na pozostałych społecznościach.
Wasz OGame Team
mnie, a ja taką litanie na tel.
To jak tak się przekomarzamy to ja też coś napisze.
Jeśli nie będzie LF to znaczy, że nie jest to najnowsza wersja gry, to po co to pisać i wprowadzać v błąd.
Tyle, nie będę się rozpisywał.
Ale dziękuje za informacje i odpowiedź.
Przeciez kazda aktualizacja, ktora ma nowszy numer to "najnowsza wersja gry" 🫣 ale juz lepiej nie dywagujmy o tym.
Stwierdzenie "najnowsza wersja gry" oznacza, że kiedy zmienia się numerek w wersji gry na wyższy, wtedy ta wersja z wyższym numerkiem jest nowsza tudzież najnowsza Natomiast wersja z dodatkiem LF została wprowadzona dawno temu i nigdy nie będzie już najnowszą wersją gry, ponieważ jak wyżej napisałem miała ona niższy numerek od tych nowszych, najnowszych wersji gry
Zmiana planów: X.X: Wersja 11.0.0
Stwierdzenie "najnowsza wersja gry" oznacza, że kiedy zmienia się numerek w wersji gry na wyższy, wtedy ta wersja z wyższym numerkiem jest nowsza tudzież najnowsza
Natomiast wersja z dodatkiem LF została wprowadzona dawno temu i nigd
Teoretycznie tak ale nie została wprowadzona wszędzie. Więc dla uni gdzie jej nie ma, nie będzie najnowsza. Czyli dla prawie wszystkich uni.
Jak może być najnowsza jak nie ma wcześniejszych rzeczy czyli LF.
Tylko cyferkami a to absurd.
Chciałbym przypomnieć, że kiedyś to było[...]
[...] Ostatnio w trybie przyspieszonym, poprawka od poprawki.
@SPIN DOKTOR Porsche może być elektryczne bo takie tez produkują.
Nie wszystkie muszą być elektryczne , najnowsze może być GT w benzynie.
Zmiany dotyczą poszczególnych modeli tak ja tutaj poszczególnych Uni.
Płaczesz o te LF i sądzisz że wszędzie na raz wprowadzą.
Modele uni są różne , różne prędkości, PZ itp. tak samo jak modele samochodów.
Bardziej łopatologicznie "doktorku" nie potrafię Ci wytłumaczyć.
to absurd
Absurdem są Twoje posty.
Taki doktorek po gimnazjum.
orsche może być elektryczne bo takie tez produkują.
Nie wszystkie muszą być elektryczne , najnowsze może być GT w benzynie.
Zmiany dotyczą poszczególnych modeli
Dla mnie analogia z samochodami nie trafiona.
doktorek po gimnazjum.
Do gimbazy nie chodziłem, może ty.
Model uni to jedno z różnymi prędkościami a wprowadzenie czegoś takiego jak nowe statki czy LF to co innego i tyle.
Nie uważam, że moje posty są absurdalne, już bardziej twoje.
Płaczesz o te LF i sądzisz że wszędzie na raz wprowadzą.
Nic bardziej mylnego. Chce znać jakąś konkretną datę czy okres kiedy mogą wprowadzać i tak sadzę, że logicznym jest wprowadzenie na prawie wszystkie pozostałe już uni razem.
Koniec tematu.
Tak lekko przyofftopuje, trzymam za słowo
Ja też
temat "łopatologicznego" tłumaczenia.
GF zawsze lubi zaskakiwać, popieram Majsa kiedy krzyczy by na quasar wprowadzili
. Z tego co widzę na quantum dużych komplikacji nie posiadają. Tylko jeżeli wsiąść pod uwagę wprowadzenie na wszystkich uni we wszystkich krajach jednocześnie, może to być wyzwaniem. Pewnie teraz tegie głowy opracowują strategie, prowadzą kalkulację na królikach doswiadczalnych ile będą na plusie. Czy inwestycja w serwerownie i na minijob studentów opłaci się dalej utrzymywać. Art nie narzeka 😁, trzyma się stołka od kąd pamiętam. Resztę Go i SGO również pamiętam, a takiego osobnika reprezentująca własną skromna osobę, nikt nie zapomina 😛. Auto-reklama pozdrowienia dla dyrektora prywatnego więzienia Liverpool G4s. W tym roku składam do ministerstwa sprawiedliwości pozew
.
Z wiadomych względów, posty w koszu.
to kiedy będziemy świętować wprowadzenie form życia na wszystkich serwerach
o kiedy będziemy świętować wprowadzenie
To wiedzą tylko naczelni informatycy tej firmy a raczej nie wiedzą.