Aktywacja form życia na wszystkich serwerach

• Z tego racze żartować ponieważ GF zrobiło przynętę dla graczy żeby na nowych serwerach pakowali więcej pieniędzy w grę najwyraźniej skutkuje rezultat pewnie w przygodach z og jest dodatni bilans więc nie spieszą się :) może na święta wprowadza albo w przyszłym roku w maju :trollface::rolleyes2: studenci naczelni z mini job zatrudnieni i kolejny bedefit mniejsze podatki :trollface: niech żyje Federacja Republiki Demokratycznej Niemiec 😁😁😁

• Na starych serwerach bez form życia gracze nie chcą płacić, bo wciąż nie aktywowali form. GF natomiast nie chce aktywować form, bo widzi że gracze nie chcą płacić za anty i nie opłaca się pracować na starych serwerach.

• yup poprosimy team o przekazanie naszej prośby o przyspieszenie aktywacji FŻ na naszych starych UNI ;)

• jeśli prośba będzie wystarczająco częsta i najlepiej z wielu comnunity i miejsc nie tylko z jednego to w końcu zrobią to choćby po to abyśmy się odczepili :P
    przynajmniej ja w to wierzę

w szaleństwie jest metoda :stroke:

• jeśli prośba będzie wystarczająco częsta i najlepiej z wielu comnunity i miejsc nie tylko z jednego to w końcu zrobią to choćby po to abyśmy się odczepili :P
    przynajmniej ja w to wierzę

w szaleństwie jest metoda :stroke:

Akurat myślę, że gdyby GF mialo wprowadzić na starych uniach LF 'na odczepnego, aby userzy już przestali marudzić' to już dawno by to zrobili. Widać idą metodą 'prób i błędów' i małymi kroczkami, a nie wielkim hukiem z przytupem ;)

Ale czasem wiara czyni cuda :)

• Skoro juz czekają tak długo i łatają blędy to mogliby tez pomyśleć nad lepszym balansem ras i badań FZ czyli powywalac te śmieciowe rzeczy jak zniżka na depozyt czy czas astro itp. - wdrożyc coś co ma sens budować... I jak już to pisałem, dla kazdej rasy mogliby dodać jakieś unikalne działo do obrony i statek - np odblokowac budowę statków klasowych, żeby wybór rasy na planecie nie ograniczał się tylko do rocktalow

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

Lis Pustyni likes this.
  • :trollface: polecam szczerze się uśmiechnąć i czekać kilka miesięcy dłużej :saint: nudne i w GF szaleństwie jest metoda ponieważ ilość graczy jest ciągle ograniczona to jest styl prowadzenia modelu :baseball:biznesu ktoś musiał dojść do wniosku że narobiebie smaku będzie mieć rezultat w założeniu firmy musiało przynieść rezultaty. Osobiście. Jeżeli doczekam się wprowadzenia form życia nie będę gonić z rozbudowa... Trochę przesadzili z artefaktami :trollface: są równi i rowniejsi :rolleyes:

• Hmmm to prawie 48k artefaktów będę musiał znaleźć:trollface::trollface::trollface::bicz:

W 12 dni kiedyś zdobyłam 33k artefaktów i to na speed x1.

Jak ktoś będzie robić pod eko - dłużej potrwa robienie poziomu 3 niż zebranie artefaktów :>

Daga Ty jesteś mistrzynią pod eko 😁 ja będę musiał robić kryjówki na 88-92% dziennej produkcji :D nie zamierzam robić elektrowni fuzyjnej tylko komorę zakłóceń i tak się dziwię ponieważ zrobiłem energetyczna do 21 poziomu z 16tego xD:D muszę zmniejszyć ilość satelit hmmmm może komorę zakłóceń nawet do 45 zrobię i zwieksze ilość Energii ile będzie się dało nie mam tyle pól by fuzyjna stawiać i tak tarraformer muszę zrobić do 14tego... Wszędzie... Majsa jak skanowalem to i tak posiada satelity 😊 tylko że on xD wyskoczył z eko ponad wszystkie ustawy xD=O chciałem go wszędzie zeskanować xD ale odstraszył :trollface: tylko chce spokojnie kopać na wiosnę gdzieś po Anglii wyrusze bo teraz to dość że zimno to i pada xD:evil: