Problemem chyba nie jest sprzęt a ilość aktynie kupujących AM graczy na uni.
Po co wprowadzać LF gdzies gdzie ludki nie chcą AM kupować - marny biznes.
To brzmi jak teoria spiskowa.
I to niepoparta żadnymi przykładami, wystarczy popatrzeć na topkę Kalyke i u68 i łatwo zobaczyć gdzie idzie więcej $$$
Kalyke i u68 i
Ty się dowiedz kiedy formy wejdą bo jak nowe servery będą jutro to może niedługo.
Wydaje mi się, że formy wejdą dopiero gdy wszystkie serwery będą wymienione.. Gram trochę na zagranicznym uni gdzie formy były wprowadzone na rozwinięty serwer i to była tragedia.. Wszystko się muliło i wisiało a wymiana sprzętu sprawiła, że wszystko chodzi szybko i sprawnie Widać, że wymieniają chyba co tydzień kilka/kilkanaście serwerów więc myślę, że to jest te rozwiązanie, które pozwoli wprowadzić im LF wszędzie. Oczywiście to moja subiektywna opinia i przemyślenia
Co do AM i kasy to LF jest dziurą bez dna. Jestem pewny, że szczególnie na rozwiniętych serwerach przeleje się gruba kasa na badania LF skracacze itd Więc myślę, że wręcz odwrotnie odpalenie tego na starych serwerach sprawi, że słupki w excelu poszybują jak nigdy Szczególnie jak na QuasarPL wprowadzą
Kalyke i u68 i
Ty się dowiedz kiedy formy wejdą bo jak nowe servery będą jutro to może niedługo.
Nie rozumiem. Przecież gdy będą uruchamiać LF to stosowane ogłoszenie pojawi się na forum.
Nie rozumiem. Przecież gdy będą uruchamiać LF to stosowane ogłoszenie pojawi się na forum.
Chodzi o to żeby się dowiedzieć co jest grane. Kiedy zamierzają działać a nie o ogłoszenie 2 dni przed. Czy mamy czekać jeszcze 2 lata czy 2 miesiące czy np. po wymianie serwerów wprowadzą albo jeszcze muszą zrobić poprawki i nie wiadomo kiedy. No cokolwiek.
Nie grasz 2 lata tylko dłużej, co mam ci mówić jakbyś nie wiedział.
Jak tam po zmianie serwera? Wszystko hula?
Miło że mnie pamiętacie, z utęsknieniem czekaliscie, aż wrócę od "umarłych" - retoryczne pytanie ^^ tęskniliście .
No to GF zapewnił Nam wszystkim, nieustanny kontakt w wiosce .
Czekamy, czekamy, czekamy[... ]
To co? Kiedy leniwy i pazerny GF zrealizuje obietnice form życia, jesteśmy niepocieszeni.
Kto nienabyl antymaterii w sposób nieuczciwy może złożyć w przyszłości pozew zbiorowy bądź samemu wysłać list. Nie potrzeba mieć reprezentacji w sądzie, ale polecam zainwestować w tłumacza, I zapoznać się z prawem cywilnym, obowiązującym na terenie Federalnej Republiki Niemiec 😂😁. A jeżeli ktoś nabył antymaterie w sposób nieuczciwy to jest wprowadzenie w błąd i GF ściągnie z Was pieniądze ponieważ to jest oszustwo, a w interesie takiego giganta jest by przetrwać, dalej również mozolnie rozwijać również ogame. Moje straty moralne i finansowe mogę wycenić na 250 000 tysięcy Euro, a żeby być czwanym listem pozew składam w warunkach mnie dogodnych a wniosek będzie opiewac na kwotę symboliczną aby proces ruszył
I wniosek nie został zablokowany przez brak płatności 25% kwoty zawartej w pozwie o zapłatę Lis pustyni jest taki tylko jeden
Pozdrawiam przestępców z VPN popelniliscie przestępstwo będąc na terenie dowolnego kraju, ale podlegacie Niemieckim restrykcja
Aby z kryzysowego członka forum zazartowac z samych żartów wiec
Reasumując będąc na terenie UE jeżeli każdy by złożył wniosek do odpowiedniego sądu i postarał się zorganizować cała akcje wspólnie, ale każda historia jest inna - gracza. Reasumując tylko szkoda że już nie jest ta gra aż na tyle popularna że uniwersalny są pełne graczy ponieważ sądy cywilne mogłyby zostać zapchane a wtedy jeszcze kolejne odszkodowanie by się należało za przewlekolsc w procesie sądowym pieniądze leżą na ulicy tylko trzeba po nie się schylic. Niektórzy drugiego człowieka traktują tylko i wyłącznie przedmiotów a nie lubię robić z pyska cholewki więc GF zagwarantowal sobie pozew od mojej skromnej osoby
Lis Pustyni A masz gdzieś zapisek, że po wykupieniu antymaterii, dostajesz FŻ ?
Wniosek to można pisać jak kupisz anty i nie dostaniesz jej na konto oraz po olaniu sprawy przez operatorów.
Przynajmniej ja to tak rozumie
Przecież tu chodzi o to że panuje samowolka, co chcą robią i w tam gdzie Jasiu może Pana majstra pocałować mają m.in informowanie graczy z wyprzedzeniem o zmianach. Każda palnowana zmiana powinna być kwartał przed wdrożeniem przedstawiona i poddana referendum, bo gracze powinni mieli czas na rekakcję, bo w końcu pan majster wpadnie na taki świetny pomysł, że wszyscy się przejedniemy np. ,,z powodu utraty płynności płatności ten serwer gry zostanie zamknięty,, - i gdzie czas na przejście na cmentarz?
Też mnie ta sytuacja ze cmentarzem zaskoczyla, bo planowałem sobie pogać na eng, a ławiej przesieść stare konto niż klikac od zera, totalny idiotyzm z tą zmianą, równie dobrze mogli wprowadzić, że ze cmentarza można tylko na własne uni wrócić, a ogólnie to w grze powinien być przycisk eutanazji, tak postępowo, o chcęci natychmiastowego przejścia na tamten świat.
Lis Pustyni A masz gdzieś zapisek, że po wykupieniu antymaterii, dostajesz FŻ ?
Wniosek to można pisać jak kupisz anty i nie dostaniesz jej na konto oraz po olaniu sprawy przez operatorów.
Przynajmniej ja to tak rozumie
Na tym etapie nie ujawniam informacji dotyczących prowadzonego postępowania przygotowawczego
Przecież tu chodzi o to że panuje samowolka, co chcą robią i w tam gdzie Jasiu może Pana majstra pocałować mają m.in informowanie graczy z wyprzedzeniem o zmianach. Każda palnowana zmiana powinna być kwartał przed wdrożeniem przedstawiona i poddana referendum, bo gracze powinni mieli czas na rekakcję, bo w końcu pan majster wpadnie na taki świetny pomysł, że wszyscy się przejedniemy np. ,,z powodu utraty płynności płatności ten serwer gry zostanie zamknięty,, - i gdzie czas na przejście na cmentarz?
Też mnie ta sytuacja ze cmentarzem zaskoczyla, bo planowałem sobie pogać na eng, a ławiej przesieść stare konto niż klikac od zera, totalny idiotyzm z tą zmianą, równie dobrze mogli wprowadzić, że ze cmentarza można tylko na własne uni wrócić, a ogólnie to w grze powinien być przycisk eutanazji, tak postępowo, o chcęci natychmiastowego przejścia na tamten świat.
Częściowo z Tobą jak przez palce można się zgodzić. Identycznie co do osoby Maxa Kolonko
Takie czary mary
flota wróciła i była niewidoczna.
natomiast po zaznaczeniu ją widać i można było nią lecieć.
Jakiś błąd. czary mary nowego serwera
U nas przynajmniej 20% osób z serwera siedzi na "U" po prostu czekając na formy nie do życia.
Już takich błędów nie zauważyłem jak wyżej.
Jak tam na u68? Czy jest ok?
Jeśli tak to na co oni czekają?
Dlaczego nie wprowadzają form?
Mogłaby być jakaś informacja czy będzie v tym roku chociaż. Ruda może coś możesz się dowiedzieć?
Jak już kilkukrotnie zostało powiedziane, gdy tylko pojawią się takie informacje zostaną zamieszczone na Forum.
Tak to wszystko piknie działa że budynki się nie kończą tylko przeładowuje w nieskończoność wcześniej było 2x i się zatrzymało a teraz miele w kółko w dodatku nie idzie tego anulować bo nie reaguje
lko przeładowuje w nieskończoność wcześniej było 2x
Czyli mimo nowych serwerów dalej budynki na u68 się zawieszają. Ok.
A floty się zawieszają?