Pytam jak po ostatnich kilkunastu poprawkach w tym tygodniu, czy się coś zmieniło.
Działa jako tako - szału nie ma. Cieszymy się póki co, że nie trzeba godzinę czekać aż flota się pojawi po powrocie. Natomiast ogólnie wszystko zamula.
Pytam jak po ostatnich kilkunastu poprawkach w tym tygodniu, czy się coś zmieniło.
Działa jako tako - szału nie ma. Cieszymy się póki co, że nie trzeba godzinę czekać aż flota się pojawi po powrocie. Natomiast ogólnie wszystko zamula.
Zbliża się połowa lipca i czy cokolwiek wiadomo co z formami życia na pozostałych uni? Można się spodziewać czegoś konkretnego w najbliższym czasie czy najwcześniej po wakacjach?
Mówili przecież w marcu tylko rok jeszcze nie jest znany 🤷♂️☺️
Kolejny serwer z formami otwarty. +50% anty już w weekend. Miliony monet wpadnie do kieszeni. Nie ma co przejmować się skomleniem.
Jeszcze trzeba poczekać. V wakacje raczej nie ma się co spodziewać.
A mnie się nie spieszy... bardzo dużo klikania - należy się uzbroić w cierpliwość i duużo kryształu
Cieszą te bonusy chociaż później?
A mnie się nie spieszy... bardzo dużo klikania - należy się uzbroić w cierpliwość i duużo kryształu
Nie tylko kryształ, bo deutu też mnogo pochłaniają - zwłaszcza badania.
Cieszą te bonusy. Na samym początku łatwym sposobem wyrównałem sobie wydobycie metalu na 15 pozycjach, do wydobycia na 8 pozycjach...
cieszą i to bardzo. Mi akurat podobają się formy. Dobrze zaczniesz to wróżę Ci sukces. Musisz się na jedno nastawić aby zaś nie zmieniać bo szkoda czasu.
Musisz się na jedno nastawić aby zaś nie zmieniać bo szkoda czasu.
Ja uważam że czasem warto ogarnac na planecie 2 formy wybrać dla kazdej technologie i potem przeskakiwać. To po przemysleniach z tematu agrumenty przeciwko rocktalom. Oczywiscie jak ktos tego potrzebuje np pod dobra flote na zmiane z eko lub zeby szybciej i taniej mieć badania. Ale fakt najtaniej jest wybrać jedną rase, co oczwiste ale niekoniecznie idealne.
Musisz się na jedno nastawić aby zaś nie zmieniać bo szkoda czasu.
Ja uważam że czasem warto ogarnac na planecie 2 formy wybrać dla kazdej technologie i potem przeskakiwać. To po przemysleniach z tematu agrumenty przeciwko rocktalom. Oczywiscie jak ktos tego potrzebuje np pod dobra flote na zmiane z eko lub zeby szybciej i taniej mieć badania. Ale fakt najtaniej jest wybrać jedną rase, co oczwiste ale niekoniecznie idealne.
Fakt jest taki że rocktale mają drogie budynki i przez to ciężko dojść do wszystkich badań ale mimo wszystko stawiam na rocktalow. Ludzkie budynki były tanie ale w porównaniu z budynkami rocktalow były słabsze wydajnościowo z każdym poziomem i mimo iż miałem na dwóch planetach ludzi zmieniłem na rocktalow co się opłaciło. Mając planety na 8 pozycji nawet bym się nie zastanawiał nad rasą. Badania wybierałem pod siebie używając artefaktów. Żadnych losowań. Wszystko siłą grawitacji
Crysis to jest dobry pomysł, ale tak czy siak, aby miało to sens, to trzeba rozwinąć dobrze obie rasy..ja opoczątku rozwijam Rocktalów - fakt, z samego eko - i jeszcze nie dotarłem do ostatniego badania w trzecim tiarze...także rozumie gracza August
Ja zrobiłem jeszcze trochę inaczej. Mam 14 planet i 11 planet mam pod Rocktaów, a trzy pozostałem na każdą pozostałą rasę. Ja nastawiłem się tylko na wydobycie i pomieszane badania różnych ras, dotyczących wydobycia...a aktywne wszystkie 4 rasy mają sprawić, by działał mi ten bonus 10% z odkrywania ras na wszystkie pomieszane badania..
August nie wiem czy ludzkie budynki są aż takie tanie, ale za to na pewno mają nie adekwatny czas ukończenia, zwłaszcza budynek zapewniający pożywienie.. Z moich wszystkich 4 rasy, właśnie ludzie są najsłabiej rozwinięcie i mają najmniejszą populację. Przez czas budowy i cenę, która jest nie adekwatna do tego, co oferują. Ale muszę przyznać, że strasznie intryguje mnie przed ostatnie badanie w trzecim tiarze, jeżeli chodzi o tą rasę..
Ja też nie rozwijam 2 ras na zmiane, ale rozważam w przyszlosci jak skończe z rockami to może sobie po 1 -2 planecie po kolei zacznę rozwijać mechów.
Fajnie macie. Zazdroszczę.
Ruda czy na Kalyke też będzie 18 lipca 2023 - aktualizacja do wersji 10.1.0?
Przecież jest wyraźnie w ogłoszeniu napisane na których serwerach będzie wgrane.
Uprzedzam kolejne pytanie - nie będzie jeszcze włączanych Form Życia.
podpinam się pod pytanie
codziennie wchodzę na forum z nadzieją iż ujrzę wiadomość o tym że za chwilę będą aktualizacje
myślę że ludzie na tyle tego chcą że te parę bugów / błędów które jeszcze się pojawiają są niczym w porównaniu do chęci graczy aby dostać w końcu tą aktualizację.
Powoli pojawiają się myśli o jakieś petycji od graczy lub buncie aby w końcu dali nam LF
Niestety nie ma jeszcze żadnych informacji odnośnie aktywacji form życia na wszystkie uniwersa. Myślę też że petycja czy bunt nic tutaj nie przyspieszą w tej sprawie
Niestety nie ma jeszcze żadnych informacji odnośnie aktywacji form życia na wszystkie uniwersa. Myślę też że petycja czy bunt nic tutaj nie przyspieszą w tej sprawie
A czy wiecie w czym jeszcze jest problem, że tego nie uruchamiają?
Inaczej, 12 są kolejne przenoszenia na nowe servery.
Czy po tym można uruchomić formy życia czy dalej nie?
Problemem chyba nie jest sprzęt a ilość aktynie kupujących AM graczy na uni.
Po co wprowadzać LF gdzies gdzie ludki nie chcą AM kupować - marny biznes.