Nowe uni - nowe możliwe opcje

• Zdarza się na Ymir, że nie mogę nic wysłać, dostaję info "Serwer nie odpowiada. Spróbuj ponownie później" Trochę lipa...

Pozdrawiam

________________________________________________________________________________________________________________________________

Czasem jak słucham niektórych ludzi, to myślę sobie:
    Serio? To jest ten plemnik co wygrał...?

Maria Czubaszek

8)

• Fajne uni, parametry też świetne, tylko bez kasy nie masz o co walczyć ?(

pozdrowionka dla top 1 i top 2 na Ymir.

Ruda: Oct 25th 2023

"SPIN DOKTOR Spamujesz wszem i wobec (...) Nie przyjmujesz do wiadomości faktów, tylko oceniasz je według własnego widzimisię."

Logitech: Aug 22nd 2021

SPIN DOKTOR, jesteś gościem, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

nawet na nich nie grając. Jesteś mistrzem hipokryzji, palancie - konto typowego spamera.

PS. Dlaczego przestałeś im gratulować? :beaten:

/

u42, u66, Sirius, Taurus OFF

• Zdarza się na Ymir, że nie mogę nic wysłać, dostaję info "Serwer nie odpowiada. Spróbuj ponownie później" Trochę lipa...

Pozdrawiam

Ktoś coś z tym zrobi? Podczas wysyłania floty najpierw mam info jak powyżej, a potem "Start się nie powiódł. Flot nie mogą wystartować. Spróbuj później ponownie".

Najgorsze jest to, że wielu graczy się skarży... żeby tylko o mnie chodziło...

A miało być tak fajnie...

________________________________________________________________________________________________________________________________

Czasem jak słucham niektórych ludzi, to myślę sobie:
    Serio? To jest ten plemnik co wygrał...?

Maria Czubaszek

8)

• Problem jest globalny i dotyczy wszystkich uni. Błąd pojawił się w wersji 8.xx i został zgłoszony.

"Po co robić dolne partie pleców? Laski na to nie lecą..." ~Paulo Coelho

:whocares:

• Marzy mi się uni gdzie będzie ograniczenie anty, tzn. bez kupowania surki za anty, kupowania budynków, badań czy statków za anty. Art może złożysz taką propozycję wyżej, stawiam że ilość graczy będzie imponująca w porównaniu do tego co jest teraz jak się to dobrze rozgłosi do graczy co nie grają już ze względu na to co jest teraz. Zysk GF będzie mniejszy, anty może być ale do skracania badań, budynków czy statków lub obrony ale nie dla pasienia się surowcami...

Pozdrawiam wszystkich którzy jeszcze grają szczególnie:saint:

• No no...

Ciekawe szczególnie jak zatrzymaj będzie lecieć szybciej niż atakuj, ACS :D

• Zgadza się, problem zsyłek rozwiązany, gra nabierze trochę dynamiki.

Mam nadzieję, że niebawem ustawienia zostaną wprowadzone na starsze uniwersa :)

• Najlepsza zmiana od niepamiętnych czasów przy wychodzeniu nowych uniwersów a jak jeszcze się tym oberwie starym uniwersom w przyszłości :thumbup:

Brawo GF :huh: jednak umieją pozytywnie zaskoczyć.

u4 / u10 / u12 / u14 / U34! / 45 / FORNAX / Virgo / Janice # Argo / GOTU - SHINTO / IFA / TeSMURFY / SMURFS / TWD

Qunatum [ OFF ] | u68 [ ON ]

Z OGame od 2005r | Stary SowaBezOka na forum

• No no...

Ciekawe szczególnie jak zatrzymaj będzie lecieć szybciej niż atakuj, ACS :D

jednak nie będzie lecieć szybciej :P

szkoda, nie szkoda, ale skoro i tak są dwie prędkości to nie wiem po co podział na 3 grupy...

to tak tylko w ramach ciekawostki :lool:

pnZMuihsj

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King

• Jak tam widzę 3 prędkości:

1. Floty pokojowe: misje transportuj, stacjonuj, kolonizuj oraz ekspedycja (tylko czas lotu, bez zatrzymania)

2. Floty wojenne: misje atakuj, szpieguj, ACS, zbieraj, czas odliczania teleportera i niszcz

3. Floty obronne: misja zatrzymaj (obrona ACS)

:/

Na nowym uni dwie mają takie same :P

• Na nowym uni dwie mają takie same :P

i o to właśnie chodzi :)

Post dotyczy nowego uniwersum

korzystając z okazji otwarcia nowego serwera, podzieliliśmy prędkości flot na trzy grupy:

a w opisie są już tylko 2 prędkości, no więc stąd moje spostrzeżenie, że i tak są dwie prędkości, więc podział na 3 grupy akurat w tym wydaniu nie ma sensu :P

pnZMuihsj

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King

• może :P

w każdym razie tam gdzie flota wojenne leci x2 a obronna x6 to ten co broni zdązy dwa razy wrócić i jeszcze skontrować :lool: MEGA :D

Chociaż fak, lepsze parametry, gdzie flota obronna leci x2 a wojenna x4 :beaten:

pnZMuihsj

S. King