Porozmawiajmy na temat UniFusion

• Tyle, ile GF stwierdzi, ze potrzeba ;) zapewne nie tylko my czekamy na fuzje i jak beda robic to dla kilku spolecznosci na raz. Oraz kwestia tego co dla Ciebie znaczy sprawnie. Bo mimo, ze konta przenosi to zapewne na niektorych uniwersach te tempo jest zbyt wolne i nadal po UF bedzie brakowalo duzo miejsca, a tworzenie dodatkowych galaktyk tylko dlatego, ze bedzie trzeba przeniesc jakies nieaktywne konta jest wg mnie bezcelowe. Konta sie pozniej poprzenosza/skasuja, a uniwersum zostanie z 12 galami 😅

Fakt... zważywszy na to, że 1 część fuzji miała miejsce we wrześniu? a ostatnia miesiąc temu i błędy były zlikwidowane po 2 tygodniach? albo lepiej... :beaten:

no ale gf woli wydać kolejną grę za którą ludzie będą płacić grube pieniądze, bo to się im lepiej opłaca niż zajęcie się fuzją ;)

pnZMuihsj

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King

• Kiedy ma odbyć się fuzja UNI Yildun ?

Nie wiem, oby nie za szybko. Przyszły rok ?

Cytat:

użytkownik: SPIN DOKTOR

"Przecież to ty i muniek jesteście głowni spamerzy hehe "

Napisał gość, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

(a nawet na nich nie grał). Jesteś mistrzem hipokryzji, palancie.

Pytanie: Dlaczego przestałeś im gratulować? :beaten:

/

u42, u66, Sirius, Taurus OFF

• Fakt... zważywszy na to, że 1 część fuzji miała miejsce we wrześniu? a ostatnia miesiąc temu i błędy były zlikwidowane po 2 tygodniach? albo lepiej... :beaten:

no ale gf woli wydać kolejną grę za którą ludzie będą płacić grube pieniądze, bo to się im lepiej opłaca niż zajęcie się fuzją ;)

No ale co z tego? Niech to trwa jak najdłużej :) przynajmniej śmieszniej jest i wtedy nie myślą o kolejnych planowanych fuzjach :P

Cytat:

Napisał gość, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

/

• To może od razu zlikwidujmy całkowicie opcje urlop...

To gracz poświęcał swój czas na rozwój konta i to jego decyzja co z nim chce zrobić.

Wystarczy tych urlopów. Szczególnie tych dwudniowych wymuszonych jakimiś śmiesznymi sytuacjami życiowymi. To trochę przesada. :////

No pewnie, jak się z czymś nie zgadzamy, to natychmiast należy tę sprawę demonizować. Jasno wyraziłem o jakich przypadkach jest mowa, bynajmniej nie są to urlopy tymczasowe, a permanentne.

• Hmm?

Chyba nie do końca się rozumiemy.

Właściwie rozbawiło mnie to , bo pomyślałem ...

Co tak długoooooo :)

• No to już konkretniejsza informacja ;)

Może zrozumieli, że trzeba tym z Taurusa dać możliwość wyboru uni docelowego, a takie przedsięwzięcie kosztuje dużo czasu. Dlatego myślę, że zaraz po świętach będzie fuzja :D

Oczywiście święta noworocznego. :saint:

Cytat:

/