Wymóg jednego roku został zniesiony na potrzeby fuzji. Z tego co widziałam OGame.de również miało w swoich docelowych tak młode uniwersa. Z tą różnicą że wydzielono ze wszystkich uniwersów kilka uniwersów docelowych, a pozostała reszta może między nimi wybierać gdzie chcą dalej kontynuować grę.
Porozmawiajmy na temat UniFusion
-
-
Pare pytan z innej beczki
Co w przypadku gdy bede chcial przeniesc konto do uni docelowego a juz mam tam konto?
1. Bede mial 2 konta w Lobby dla jednego uni?2. Powinienem wtedy na jednym wlaczyc urlop i wybrac sobie, ktorym bede chcial grac?
Dlatego gracze mają wybór uniwersów, aby takich sytuacji nie było.
Do dyspozycji graczy będą tylko idlujące konta na serwerach docelowych. Przenoszenie idlerów zaśmiecało galaktyki, dlatego trafią na Cmentarz.
Ok, tylko u mnie sytuacja wygląda tak, że gram na Yildun, Rosalind i Zenith. Konto z Yildun musze przenieść na Rosalind lub Zenith, a na obu tych uni mam konta.
Co w takim przypadku? -
No jak to co. Musisz zdecydować na którym chcesz grać a to drugie skasować Zawsze tak było to i teraz tak będzie
-
Czy w grupach, w których jest możliwość wyboru uni docelowego są ustawione jakieś limity graczy jakie te uniwersa mogą przyjąć?
Zwykle bywały limity miejsc, więc spodziewam się że tym razem również tak będzie. Gracze widzieli limit podczas wyboru uniwersum. Dlatego cały czas powtarzam, co kierowało nami podczas wyboru docelowych. By nie ściskać graczy, a gra była bardziej komfortowa.
T
ruda więc będzie pisało podczas UF ile miejsca zostało na docelowym uni ? czy po prostu 1-2-3 k graczy tylko wejdzie ? -
Jestem najlepszym graczem na Rosalind z punktami na poziomie około 500 mln pkt, u nas tylko 25 graczy ma 100 mln pkt, nie mamy wyboru (pomijając 2 miesięczna przerwę przez cmentarz), jak tu rywalizować z ekipą z libry?najlepszy gracz 2,8mld pkt, 229 graczy z ponad 100 mln pkt, Dorado, octans ok, ale libra? Po pewnym czasie przywyklo się do wyrobionego stylu gry, który teraz nie będzie miał sensu, trzeba się będzie zastanowić jak grać.
-
Po pewnym czasie przywyklo się do wyrobionego stylu gry, który teraz nie będzie miał sensu, trzeba się będzie zastanowić jak grać.
To sobie przypomnisz, co to jest FS, nie zajmie ci to długo.
-
ruda więc będzie pisało podczas UF ile miejsca zostało na docelowym uni ? czy po prostu 1-2-3 k graczy tylko wejdzie ?Tak bywało kiedyś, ale z tego co się dowiedziałam przed chwilą limitów nie ma. (licznika też nie).
-
mam konto na Vigro i na Quantum to wybiorę sobie inne uni czy jak
Grupa
- Exodus: Himalia (160), Virgo (148)
- Cel: Quantum (117)
- Zmiana konfiguracji Quantum: zmiana pól z 25 do 30.
-
Jedno będziesz musiał oddać lub skasować.
-
chyba żartujesz .
jak oddać lub skasować.
A to co zainwestowałem kto mi zwróci, może GO zrekompensuje mi , i nie będzie problemu z usunięciem.
-
Zawsze jest opcja, że na jednym aktywujesz urlop i poczekasz aż konto trafi na Cmentarz. Wtedy będziesz mógł przenieść je gdzie zechcesz.
-
ale nie mogę się na nie logować , Tak
-
Tak, aby konto trafiło na Cmentarz musi być nieaktywne ponad 60d. Pamiętając, ze konto musi posiadać zakupioną antymaterię. (W przeciwnym razie skasuje się).
-
A to co zainwestowałem kto mi zwróci,
Nikt, tak samo jak OGame padnie to też nikt nie zwróci Ci kasy.
-
miałem zakupioną anty , ale już wydałem. Czyli jest ok tak
-
Nie no, musi być niewydana. Jakakolwiek ilość.
SPIN DOKTOR proszę zaznajomić się z FAQ a nie śmiecić w temacie pytaniami, na które znajdziesz tam odpowiedź.
-
chyba żartujesz .
jak oddać lub skasować.
A to co zainwestowałem kto mi zwróci, może GO zrekompensuje mi , i nie będzie problemu z usunięciem.
Jak masz rodzinne to przed fuzją oddaj konto/przekaż przez Lobby komuś bliskiemu i zgłoś grę z jednego IP przez Ticketa. Bo tak można chyba ale ja się nie znam
-
Ponawiam pytanie.
czy przez 60 dni by trafic na cmentarz moge logowac sie na konto o ile jest na urlopie ?
drugie pytanie - czy z cmentarza bede mogl sie przeniesc tylklo na polskie uni czy na kazde inne (world) ?
-
czy przez 60 dni by trafic na cmentarz moge logowac sie na konto o ile jest na urlopie ?
Na konto czy na konkretne uni?
Jak się zalogujesz na konkretne uni to czas idzie znowu od nowa i zaczyna się 1 dzień. Czyli nie możesz się logować na konkretne uni bo cię nigdy nie przeniesie.
proszę zaznajomić się z FAQ a nie śmiecić w temaci
Nie znalazłem. Tylko jakieś stare strony forum ktoś coś pisał ale w w FAQ nie wiem gdzie tego szukać.
-
SPIN DOKTOR daj pytanie na pw to ci odpowiem (no joke)
Muniek zygmuś nie loguj się. I pamiętaj o zakupionej anty coby ci konta nie skasowali