Porozmawiajmy na temat UniFusion

• 😊 ani widu ani słychu :beaten: Dejta na quasar kogoś bo flociarze wygłodniali i moje dtki chcą namierzyć :trollface:

heheh..ja na uni 68 mam podobna sytuacje :) .

generalnie zapraszamy na quasar bo duze floty nie mają co robic a caly czas sie zwiekszaja , cele zostaly male, wiecej mamy z samego EKO wiec wniosek prosty

• 😊 ani widu ani słychu :beaten: Dejta na quasar kogoś bo flociarze wygłodniali i moje dtki chcą namierzyć :trollface:

heheh..ja na uni 68 mam podobna sytuacje :) .

generalnie zapraszamy na quasar bo floty duze a nie mają co robic , caly czas sie zwiekszaja , cele zostaly male, wiecej mamy z samego EKO wiec wniosek prosty

Lubie popatrzec w ST moje puste DTki sa niczym w prownaniu z flota beletha 🤭🤭🤭 gdzie sam zaczął sie śróbkować 😊 trzeba przyznac 😂 czekam na fuzje 😁 chcialbym zobaczyc quasar 😄 tą ilość postow protestujacych krytykujacych GF 😁 te emocje 😄 orbitalna kryjowka spelnia swe funkcje szkoda ze 28 lvl nie jest wystarczajacy jak "reklama" Rudej brzmiala 😁 aczkolwiek przeslanie jasne 😄 nigdy gracz nie jest wycisnąć maxymalnych proporcji mozliwych :trollface: może zalowac że rezygnujac z 28% wydobycia magmy mogę kitrac sie w 14h kiedy nie byłoby tak wysrubowanych co nie jest wada bonusów wydobycia do proporcji kosztów I reszty bzdur to byłby sens wpakować więcej w orbitalną kryjowke zadowalające człowiek zawsze chciałby więcej :D:D:D 2 lvl niczego nie zmienia gdy podniosę kryjowki ale dla swietego spokoju jestem w stanie rezygnowac ze wszelkich bybujalych form dobrodziejstwa :D nigdy nie jest wiadomoe kto zostanie wrzucony na uni a jezeli znajdzie sie uni ktore jest psikuśne :P to satelity moga ulec zniszczeniu 🤭🤭🤭 pelzacze czy inne 😁 dawejta quantum z quasar :D:D:D:D Mnie to nie zależy wypowiadam się w interesie GFu xD

zdajecie sobie sprawe jakie byloby ruszenie z dwoch stron ile paczuszek otwieranych :D spektal jak w kolesum lwy kontra chrzescijanie 😁 jaki przychod ile osob bedzie zadowolonych ile osob pojdzie na urlopy plotki jak ja na tym skorzystaja :D a wydowisko niesamowite xD:saint::bicz:kilka miesiecy i wszyscy sie bysmy polubili na uni ilosc punktow zblizona ludzie chca eko x10 speed floty podobny :D farmeży bojacy sie o satelity i pelzacze xD

wtedy mozna cytowac "taki fanatyzm" i tyle zachodu a 28 lvl orbitalnej kryjowki zmienia taktyke calej gry :D

moje moony moga spadac :D a jak floty nie bylo tak nie ma xD jestem ulubieńcem Polskiego OG

Lis Pustyni :trollface::trollface::trollface:

• ale ty głupi jesteś :D mat srat czy kartez czy lisek zmieniasz nicki co 7 dni , sam nie wiesz czego chcesz już ci tu pisali ludzie że q do q nie równe jedno ekowe uni drugie flotowe i inne speedy

wiec nie wypowiadaj się na temat co pojęcia nie masz

• Chłopie, ale Ty jesteś durny, wszędzie wciskasz swoje dyrdymaly nie związane z tematem.

Quantum do Quasar nie pasuje ze względów na typ serwera i na speed.

To że ktoś Ci moony ściąga i farmi na Quasar to nie znaczy, to jest Twój problem a nie innych.

Co do fuzji - czy mamy jakieś przecieki kiedy się spodziewać pierwszych informacji ? Mamy już 10 marca a tu cisza dalej.

• Niestety, nie mamy jeszcze konkretnych terminów.

Jeżeli tylko coś się pojawi to wrzucimy info :)

Terminów nie ma a czy wiadomo , które uniwersa będą przechodziły fuzję? Isonoe jest tak wyludnione, że chyba sami gracze eko w topce siedzą i posiadając jakąkolwiek flotę w top20 nie jesteś w stanie w nic wlecieć bo mają bunkry takie że nie jest opłacalne żadne latanie, więc jesteś skazany na zostanie graczem EKO na uni które było flotowym uni. Gracze z top flot poszli na urlop a zostali ekowcy albo boty puszczajace ekspy :)