Czy można badać podczas rozbudowy laboratorium?

• Ja mam tak, że buduje lab i mogę normalnie badania sobie włączać, ale nie włączam, bo obawiałem się, że to bug. Grałem jakiś czas temu to nie było możliwe.

• Stary to błąd.

Było to już zgłaszane na starym forum jak jeszcze w team byłam. :)

Kolejność:

Budynek > Badanie - przyjmuje

Badanie > Budynek - niedozwolone

• Kolejność:

Budynek > Badanie - przyjmuje

Badanie > Budynek - niedozwolone

Ale przecież to jest logiczne. Zaczniemy budowę, wciąż mamy wolne laboratoria do badań. Zaczniemy badanie, co wiąże się z pracą wszystkich laboratoriów, to gdzie ma być miejsce na rozbudowę?

Jedynie co, to czas badania mógłby być dłuższy w takiej sytuacji. Oczywiście potwierdzam, że taka możliwość jest i potwierdzam, że przez wersją 7.x na pewno nie dało się w obie strony.

Edit. To co mnie ciekawi, to czy kolejka rozbudowy zostanie zrealizowana jeśli zaznaczymy np. 2 rozbudowy laboratorium i naraz zaczniemy badanie. Pytanie brzmi czy druga budowa się wykona? Zapewne nie, choć jeśli to błąd, to nie wiadomo.

• Edit. To co mnie ciekawi, to czy kolejka rozbudowy zostanie zrealizowana jeśli zaznaczymy np. 2 rozbudowy laboratorium i naraz zaczniemy badanie. Pytanie brzmi czy druga budowa się wykona? Zapewne nie, choć jeśli to błąd, to nie wiadomo.

Zostanie zrealizowane tylko pierwsze zlecenie rozbudowy laboratorium. Drugie zostanie anulowane :)