fajne te uni fusion. Nawet nie zauwazylem, ze juz bylo bo mam to samo miejsce w statach:D
Posts by szpicus
-
-
A kto to sie rozsypal. Pomimo tak dlugiego stazu można go okreslic mianem dobrego lotnika? patrzac przez pryzmat niklych starc i wiecznego latania po górnikach, watpie. Po prostu zyl sobie na tym uni i lechtal ego takimi wlotami wiec niech taka terapia dobrze mu sluzy o ile nie lezy zapity gdzies na kanapie
Gratuluje i pozdrawiam.
przeciez pawelos nie latał po satelitach/gornikach prawie wcale ( przynajmniej w moim odczuciu)
takich psycholem co lata po pelzaczach jest nalimko.
-
Guff nie chwal
Kolejka czasami sie zacina
Trzeba anulować to co się zacielo
I wtedy smiga
A odnośnie misji to z tego co pamiętam to jest 50 gdziennie razy ilosc dni dzialania uni
Wiec nie ma co sie dziwic na uni co ma z 10 lat
no jak na zdolnosci gameforge to smiga.
Pomijam to, ze czasami losowo rzuca ze nie wystapil nieznany blad w czasie dodawania do budowy czy tez klika sie budowanie budynku i wylogowuje
ale oprocz tego to smiga
-
Mam wiec pytanie.
Na kazdej planecie moge miec inna rase? Jak to dziala?
Np na jednej zrobie rase co daje bonus dla ekspedycji to bede dostawal bonusy do nich jak wysle z tej planety czy to jest powiazane strikte z bonusem wybranych do konta?
-
Ankieta zakończona.
Gracze zadecydowali o aktywacji ładowności sond szpiegowskich.
ech.
Juz teraz czlowiek musi sobie radzic z ludzmi z botami/skryptami bo administracja ma to w 4 literach to teraz juz nawet farmic nie bedzie mogl. Jestem w niebowzięty!
-
w marcu byla juz taka ankieta. Wtedy zaglosowano na nie.
Ciekawe czy tym razem zdanie będzie inne
-
Rozpoczęto też wymianę serwerów (na szybsze). (Wybrane uniwersa do tej pory).
Mam nadzieje, ze to nie oznacza tego co niedawno bylo na quantum. Tam tez przenosili na inne serwery i nie zmienilo sie zupelnie nic
-
Kurde gdyby jarek nie tracil tak czesto floty to dzisiaj bylby w stanie zlozyc polowe sojuzu PA
-
Przesadzacie nie ma tak zle.
Moze i wieczorami po 20 na 5 prób wysyłki floty 4 konczy sie komuniaktem "serwer nie odpowiada" i spinnerem w nieskonczonosc no ale wystarczy grac rano to wtedy o dziwo wszystko smiga
-
wszystkich zazdrosnych zapraszam teraz na na 68..ja każdą flotę do odkrywania ras wysyłam dwie sekundy. Chce zaznaczyć, że to nic innego jak jedno kliknięcie w galaktyce - coś jak wysłanie sondy szpiegowskiej
myslisz ze na quantum jest lepiej?
Wieczorami co drugie/trzecie klikniecie to wiadomosc "serwer nie odpowiada"
Korzystasz z AGR'a?
Czytałem o tych problemach z AGR wiec specjalnie wyłączyłem go do testów.
Nie ma jakiejkolwiek róznicy w czestotliwosci wystepowania tego komunikatu.
Dzisiaj o 10 niby przepinaja quantum na inny serwer zobaczymy czy bedzie lepiej czy gorzej
Pewnie przepna z serwera postawionego an commodore64 na amigę 500
-
wszystkich zazdrosnych zapraszam teraz na na 68..ja każdą flotę do odkrywania ras wysyłam dwie sekundy. Chce zaznaczyć, że to nic innego jak jedno kliknięcie w galaktyce - coś jak wysłanie sondy szpiegowskiej
myslisz ze na quantum jest lepiej?
Wieczorami co drugie/trzecie klikniecie to wiadomosc "serwer nie odpowiada"
-
Ta gra ostatnio to tragedia.
Wieczorami jak zapewne wiecej osob gra wysylanie floty to meczarnia.
Co drugie wejscie w zakladke to "Serwer nie odpowiada"
-
Kiery pakujecie pl1 i jego drugie konto ?
Konto whisky ma dopisek "Oddam"
wiec pewnie pozostaje tylko dogranie ile złotych w przelewie oznacza to oddam A potem to juz tylko zdjecia urlopu. Fs z dupy. Zdjecie ksiezyca gęsiami z multi konta i piękny wpis na forum w dziale ST
-
obstawiam, ze ma wtyczke jakas doinstalowana, ktora to robi i takie rozwiazanie tajemnicy
-
zaglosuje przeciwko.
A ci co zainwestowali w sondy bo ich poprzednie uni pozwalalo na taki farming nie powinni byc stratni. Juz kiedys na jednym uni zmieniali zasade ladownosci.
Pozwolono wtedy sprzedac sondy szpiegowskie za 100% ceny aby odzyskac.
gdzie taka możliwość była?
cos z u21/u39/antares
jedyne uni na jakich gralem ale pamietam ze bylo cos takiego, ze zabrali ladownosc sond i byla opcja zwrotu sond za krysztal
-
zaglosuje przeciwko.
A ci co zainwestowali w sondy bo ich poprzednie uni pozwalalo na taki farming nie powinni byc stratni. Juz kiedys na jednym uni zmieniali zasade ladownosci.
Pozwolono wtedy sprzedac sondy szpiegowskie za 100% ceny aby odzyskac wydany krysztal
-
Ciekawe kto będzie mieć odwagę przyjść na u68 ^^ ^^
Gdybym mogł to bym poszedl.
Ja mam pytanie grupy do fuzji sa ustalane w niemczech i jest to ich kolejny pokaz niekompetencji czy tez u nas lokalnie i kolejny pokaz kolesiostwa?
Przecież wszystkie te fuzje to jest tylko dostarczanie farm dla graczy/znajomych.
-
ja tam jestem za tym zmniejszyc predkosc flot. I tak lataja tylko na floty bez fs czy ustawki a przynajmniej do kibla bedzie mozna isc bez fs
-
Zaskoczyłes mnie...
Spodziewałem sie wypowiedzi: "Tak mam bota i ciągle go odpalam ale ze ostatno mnie obserwujecie to troszke zluzowałem "
A dla porownania KOLEDZY MUŃKA Z POPRZEDNIEGO SOJUSZU nie zdzwiwiły was przyrosty tego Pana ?:D bez paczek itp ?
WY też tak szybko kopalnie stawiacie ?:D
Wam tez obrona niepotrzebna ?
Idlaki dużo sury mają jak skanicie ?
PEWNIE KAWY DUŻO MUNIEK PIJE I SZYBKO KLIKA
A jak wyłączy bota to pach i u komornika w reckach ?:D
akurat o przyrostach to ty najmniej powinienes pisac
-
mi kiedys dal 20 kilka sekund. Cisnienie podnioslo jak przeszedlem 2 zakladki floty i nagle ekran ze mnie wylogowalo xD