Posts by szpicus

A kto to sie rozsypal. Pomimo tak dlugiego stazu można go okreslic mianem dobrego lotnika? patrzac przez pryzmat niklych starc i wiecznego latania po górnikach, watpie. Po prostu zyl sobie na tym uni i lechtal ego takimi wlotami wiec niech taka terapia dobrze mu sluzy o ile nie lezy zapity gdzies na kanapie XD

Gratuluje i pozdrawiam.

przeciez pawelos nie latał po satelitach/gornikach prawie wcale ( przynajmniej w moim odczuciu)

takich psycholem co lata po pelzaczach jest nalimko.

no jak na zdolnosci gameforge to smiga.

Pomijam to, ze czasami losowo rzuca ze nie wystapil nieznany blad w czasie dodawania do budowy czy tez klika sie budowanie budynku i wylogowuje ;)

ale oprocz tego to smiga

Przesadzacie nie ma tak zle.

Moze i wieczorami po 20 na 5 prób wysyłki floty 4 konczy sie komuniaktem "serwer nie odpowiada" i spinnerem w nieskonczonosc no ale wystarczy grac rano to wtedy o dziwo wszystko smiga XD

wszystkich zazdrosnych zapraszam teraz na na 68..ja każdą flotę do odkrywania ras wysyłam dwie sekundy. Chce zaznaczyć, że to nic innego jak jedno kliknięcie w galaktyce - coś jak wysłanie sondy szpiegowskiej :)

myslisz ze na quantum jest lepiej? xD

Wieczorami co drugie/trzecie klikniecie to wiadomosc "serwer nie odpowiada"

Korzystasz z AGR'a?

Czytałem o tych problemach z AGR wiec specjalnie wyłączyłem go do testów.

Nie ma jakiejkolwiek róznicy w czestotliwosci wystepowania tego komunikatu.

Dzisiaj o 10 niby przepinaja quantum na inny serwer zobaczymy czy bedzie lepiej czy gorzej :D

Pewnie przepna z serwera postawionego an commodore64 na amigę 500

wszystkich zazdrosnych zapraszam teraz na na 68..ja każdą flotę do odkrywania ras wysyłam dwie sekundy. Chce zaznaczyć, że to nic innego jak jedno kliknięcie w galaktyce - coś jak wysłanie sondy szpiegowskiej :)

myslisz ze na quantum jest lepiej? xD

Wieczorami co drugie/trzecie klikniecie to wiadomosc "serwer nie odpowiada"

zaglosuje przeciwko.

A ci co zainwestowali w sondy bo ich poprzednie uni pozwalalo na taki farming nie powinni byc stratni. Juz kiedys na jednym uni zmieniali zasade ladownosci.

Pozwolono wtedy sprzedac sondy szpiegowskie za 100% ceny aby odzyskac.

gdzie taka możliwość była?

cos z u21/u39/antares

jedyne uni na jakich gralem ale pamietam ze bylo cos takiego, ze zabrali ladownosc sond i byla opcja zwrotu sond za krysztal

Ciekawe kto będzie mieć odwagę przyjść na u68 ^^ ^^

Gdybym mogł to bym poszedl.

Ja mam pytanie grupy do fuzji sa ustalane w niemczech i jest to ich kolejny pokaz niekompetencji czy tez u nas lokalnie i kolejny pokaz kolesiostwa?

Przecież wszystkie te fuzje to jest tylko dostarczanie farm dla graczy/znajomych.

akurat o przyrostach to ty najmniej powinienes pisac :)