jestem za ankietą,
Dorzuciłbym do niej zwiększenie prędkości flot pokojowych
jestem za ankietą,
Dorzuciłbym do niej zwiększenie prędkości flot pokojowych
ale do czego te sondy skoro farming sie nie oplaca ?
jak ich uzywacie ?
Farmienie się opłaca. Trzeba to tylko robić umiejętnie. Na mały % albo w pobliskie us.
jestem za ladownoscia sond
zaglosuje przeciwko.
A ci co zainwestowali w sondy bo ich poprzednie uni pozwalalo na taki farming nie powinni byc stratni. Juz kiedys na jednym uni zmieniali zasade ladownosci.
Pozwolono wtedy sprzedac sondy szpiegowskie za 100% ceny aby odzyskac wydany krysztal
dawajcie ankiete
Jestem za przeprowadzeniem ankiety, gracze migrujacy z uni z ladownoscia zostali jej teraz pozbawieni.
Ja raczej tez dam na NIE chyba ze ktos wyjasni do czego mu to przy tym spalniu.
Do osob tak myslacych - skoro ich i tak nie bedziecie uzywac to czemu nie chcecie dac mozliwosci innym ?
Bo mi sure ukradna
kto ci ukradnie ?
sondiarze
a jaka jest własciwie bazowa (bez badan) ladownosc sond ?
To dajcie info bo macie doświadczenie w sondach.
Dla przykładu fakty:
- mam 20 lvl spalinowego
- mam 20 lvl tech nadprzestrzennej
- farmie po 50 US w lewo i 50 US w prawo
Jak to wygląda w zyskach, spalaniu.
Urlop ma
No i teraz farmie pionkami, chce by pionki na jedną fale uniosły mi 150 mln surki.
Pionek po badaniu ma 20 000 ładownosci. Tak wiec potrzebuje 7500 pionkow.
Jezeli chce utrzymac ładownosc fali (150 mln surki) przy sondach.....to tak:
Ladownosc sondy to 5, po badaniu bedzie 10. Tak wiec potrzebowałbym 15 000 000 sond....ktore kosztuje 15 mld krs.
Jeden złom i koniec farmienia przez 2 miesiace.
Czy cos tu zle pisze.
No i teraz farmie pionkami, chce by pionki na jedną fale uniosły mi 150 mln surki.
Muniek takie macie idlaki obfite, że tyle potrzebujesz?
Farmienie sondami nigdy nie robiłeś? Inaczej trochę to wygląda.
Będziesz miał ładowność sond to się z czasem nauczysz. \\
Złoma musisz unikać, no coś ty. lamusy się dają złomować. chyba, że ktoś zachorował i się nie mógł zalogować.
ahaa to mi pomogło thx......
ahaa to mi pomogło thx......
Nie wiem jaka jest sytuacja u was na uni i jak farmisz, jakie masz opcje i zwyczaje itp.
Generalnie zazwyczaj nie będzie ci potrzebna aż tak duża liczba sond jak napisałeś.
Ale na pewno parę mln ci się przyda.
i jak się bardzo zmieni sytuacja po wprowadzeniu ładowności sond tzn. ile osób będzie farmiło, ile przetrwa złomowanie tych sond, okolice twojego farmingu, czas poświęcony twój i innych graczy itp.
Sporo czynników tu można zauważyć i rozważać ale więcej niż 2 do 3 mln sond nie trzeba a może nawet mniej.
Może ktoś się wypowie kto ogarniał spore ilości farmingów sondami. Bo ja raczej mało latałem.