Nie wiem czy tylko mnie to gryzie czy są jeszcze jakieś inne osoby które myślą podobnie, ale to co się wyprawia z u68 względem pozostałych uniwersów jest delikatnie bardzo mówiąc nie fair.
Kiedyś dojdzie po połącznia u68 z innymi i będzie klops. Nie dość, że będą mieli rozwinięte formy, to jeszcze dostają ekstra eventy, gdzie pozostali nic nie dostają.
W mojej opinii (zaznaczam mojej, ale sądzę, że większości) wolałbym się borykać z takimi samymi problemami jakie miało u68, ale rozwijać się równo. W dalszej perspektywie będzie to miażdżące dla graczy którzy nie płacą bóg wie ile kasy by być wysoko. Dojdzie do fuzji i 90% ludzi zrezygnuje z gry, ale co ja tam wiem.
No chyba że nie jest planowane wprowadzenie form na pozostałe uniwersa, jak było to obiecane ..

po co Ci 100kk rozporek jak ekonom ma 500k dt... no chyba ze wszedzie widzisz zagrożenie bo masz nick DrZgon.
 po co Ci 100kk rozporek jak ekonom ma 500k dt... no chyba ze wszedzie widzisz zagrożenie bo masz nick DrZgon.

pomysł "trudniejszych" eventów występujących cały czas jest dobrym pomysłem jestem za
 pomysł "trudniejszych" eventów występujących cały czas jest dobrym pomysłem jestem za 

ja gralem chyba na każdej prędkości floty oprócz x6, więc mam jakieś tam porównanie w akcjach i na x5 i x1 jest przepaść. Moim zdaniem u68 zostałoby zmiażdżone rzez Quantum, mimo, że więcej graczy z umiejętnościami jest na u68:)
 ja gralem chyba na każdej prędkości floty oprócz x6, więc mam jakieś tam porównanie w akcjach i na x5 i x1 jest przepaść. Moim zdaniem u68 zostałoby zmiażdżone rzez Quantum, mimo, że więcej graczy z umiejętnościami jest na u68:)