oby quantum miało możliwość wyboru, nawet jeśli będzie serwerem docelowym
Porozmawiajmy na temat UniFusion
-
-
Uniwersa docelowe nie mają opcji wyboru uniwersum.
-
Zanim Art ogłosi szczegóły i zacznie się fala pytań i hejtu i niezadowolenia, zerkniesz jak wyglądała sytuacja w innych społecznościach. Chodzi mianowicie o:
1. Darmowe przenosiny w przypadku gdy moja planeta zmieniła kordy? Czy było jak w poprzednich fuzjach, każda zmiana miejsca = darmowe przenosiny
2. Czy temperatury są zachowane, a bonusy metalu, kryształu nie. Tzn, czy jak przeniesie mi z pozycji 15 na 8 to wygrałem życie. Bo mam zimną planetę z dużym wydobyciem dexu + bonus do metalu + ewentualne darmowa relokacja (jeśli pkt 1 jest spełniony). A jak przeniesie mi aktualne 8 na inną pozycję to tracę bonus do wydobycia metalu.
-
"Za każdą zmianę naszych koordynatów na uniwersum docelowym otrzymamy darmową relokację planety."
Proszę o zapoznanie się najpierw z FAQ fuzji, a dopiero potem proszę zadawać pytania. Łączenie uniwersów
-
"Za każdą zmianę naszych koordynatów na uniwersum docelowym otrzymamy darmową relokację planety."
Proszę o zapoznanie się najpierw z FAQ fuzji, a dopiero potem proszę zadawać pytania. Łączenie uniwersów
Czytałem, czytałem, ale przeżyłem już kilka fuzji i było tak, że była pula relokacji, w kolejnej znów relokacja była tylko i wyłącznie jak przeniosło układ, w układzie zmiana pozycji nie dawała relokacji i zawsze był bunt i dymy na forum dlatego wolałem się upewnić (w rezultacie łaskawy GF i tak przyznawał relokacje). Odnośnie pytania 2 nie znalazłem odpowiedzi w FAQu
-
Jeżeli kordy zmienią się nawet w układzie to powinieneś dostać relokacje.
Dodałam pkt o który pytasz
-
-
Co do laczenia prosta sprawa nasza propozycja jest taka
wszystkie spid unie do uni quantum
czyli :
dione(x4) virgo(x6) ymir(x6) umbra(x4) himala(x5) belinda (x5) tucana (x5) pashiphae(x4)
wszystko do quantum i usrednic predkosc na x5 lub zwiekszyc na x6.
i tak wszystko trafi wkoncu na quantum wiec dajcie to od razu
universa sa dobrane predkosciami i zblizone do siebie.
i tak powinno wygladac te laczenie
-
to dobry pomysł, ale ja bym dał wybór. Dwa uniwersa, quantum i 68. Predkosc x5 i x1 i tak by było najlepiej
-
to dobry pomysł, ale ja bym dał wybór. Dwa uniwersa, quantum i 68. Predkosc x5 i x1 i tak by było najlepiej
jest już info
-
-
Jest to ostateczny plan.
-
Hahaha co za ameba wymyśliła fuzję Zenithu z Librą i Yli xd Uni gdzie top1 flot ma 180kk pkt we flocie
-
Kto gra na Libre z teamu? Czy dlatego nie jest docelowym uniwersum, aby gracze z Libry mieli darmowe przenosiny?
-
Ciekawe kto będzie mieć odwagę przyjść na u68 ^^ ^^
-
-
Tak. Wszystkie uniwersa gdzie w grupie sa 2 cele mają wybor.
-
Gdybym mogł to bym poszedl.
Ja mam pytanie grupy do fuzji sa ustalane w niemczech i jest to ich kolejny pokaz niekompetencji czy tez u nas lokalnie i kolejny pokaz kolesiostwa?
Przecież wszystkie te fuzje to jest tylko dostarczanie farm dla graczy/znajomych.
-
Patrząc na to co się u was dzieje - tolerowanie oszustów, to nie nazwał bym tego odwagą, a głupotą...
-
Ciekawe kto będzie mieć odwagę przyjść na u68
Jest mniej galaktyk na kalyke a po za tym identyczne po za debrisem.
Tak. Wszystkie uniwersa gdzie w grupie sa 2 cele mają wybor.
Czyli ktoś wysłuchał tego co pisałem, żeby był wybór. Ale post usunięto z pomysłem. Kto to taki mądry.
Dziękuje za taką opcję w takim razie.
Ciap napisała dobrze, może większość pójść do kalyke więc proponuję żeby Nekkar zrobić może drugie docelowe?