Na Quantum aktywacja udana. Czuję się jakby zaczynał przygodę od nowa.
bardzo mnie to cieszy, bo wlasnie od dluzeszego czasu czekalem na formy i dzis cos mnie tknelo wejsc i sprawdzic i prosze sa, i do tego dzialaja jak nalezy to juz w ogole super
Na Quantum aktywacja udana. Czuję się jakby zaczynał przygodę od nowa.
bardzo mnie to cieszy, bo wlasnie od dluzeszego czasu czekalem na formy i dzis cos mnie tknelo wejsc i sprawdzic i prosze sa, i do tego dzialaja jak nalezy to juz w ogole super
Jaki macie limit misji na odkrycie form życia na Quantum? Dostaliście 50 za pierwszy dzień form życia, czy dali jakiś bonus do limitu misji za opieszałość?
U mnie w tej chwili jest tak : 365/982150.
982150 misji to limit za ponad 50 lat.
możesz wykonać 982150 misji ??
Strasznie dziwnie to GF rozegrało. Sprawdziło się przysłowie, że pierwsi będą ostatnimi, a ostatni pierwszymi.
Top 1 z u68 nawet nie znajdzie się w top 100, jak przy ewentualnej fuzji połączą się takie uniwersa.
Display MoreJaki macie limit misji na odkrycie form życia na Quantum? Dostaliście 50 za pierwszy dzień form życia, czy dali jakiś bonus do limitu misji za opieszałość?
U mnie w tej chwili jest tak : 365/982150.
982150 misji to limit za ponad 50 lat.
możesz wykonać 982150 misji ??
Strasznie dziwnie to GF rozegrało. Sprawdziło się przysłowie, że pierwsi będą ostatnimi, a ostatni pierwszymi.
Top 1 z u68 nawet nie znajdzie się w top 100, jak przy ewentualnej fuzji połączą się takie uniwersa.
Tak mamy w podglądzie galaktyki. Też jesteśmy zdziwieni. Tylu misji nie sposób wykonać nawet przy prędkości flot na Quantum. Możliwe, że zostanie to jeszcze ograniczone.
Jestem naprawdę mile zaskoczony. Po problemach na u68 nie spodziewałem się, że pójdzie tak gładko.
Aktywację na Quantum można opisać jednym zdaniem : Ta gra po prostu działa
Chcę podziękować wszystkim, którzy nad tym pracowali. Warto było czekać.
Guff nie chwal
Kolejka czasami sie zacina
Trzeba anulować to co się zacielo
I wtedy smiga
A odnośnie misji to z tego co pamiętam to jest 50 gdziennie razy ilosc dni dzialania uni
Wiec nie ma co sie dziwic na uni co ma z 10 lat
Jestem naprawdę mile zaskoczony. Po problemach na u68 nie spodziewałem się, że pójdzie tak gładko.
Aktywację na Quantum można opisać jednym zdaniem : Ta gra po prostu działa
Chcę podziękować wszystkim, którzy nad tym pracowali. Warto było czekać.
Trzeba jedynie spojrzeć przez pryzmat ilości graczy którzy zaczeli cokolwiek robić z LF, na chwile obecną patrzac po statystykach około 100 graczy ruszyło z zabawą. Na u68 jak dobrze pamiętam to było większe "bum" na nowości
Nie zmienia to faktu, że na chwile obecną wygląda na to, że wszystko działa. Lagi jeżeli się pojawiają to sporadyczne i w ogóle nie utrudnijące gre.
Co do limitu lotów ... limit jest na chwile obecną absurdalny, ale szczerze mówiąc nie przeszkadza mi to!
ktoś liczył kiedyś że aby wymaksować lvl form życia do 100 poziomu średnio jakoś 42 k misji trzeba zrobić ( jeśli się nie mylę :P)
więc limit powinien starczyć
mam nadzieję że tak samo będzie u nas jak wejdzie
bo 50/dziennie dostawać gdy się zmagazynowało trochę surowców to by była katorga
Nie potrzeba tyle misji żeby mieć 100% bonusa.
mrovka na Quantum i wszyscy to widzimy w podglądzie galaktyki. Nie do osiągnięcia jak dla mnie, chociaż gram bardzo aktywnie.
hmmm..no to ja czegoś nie rozumie. Bo zalogowałem się na Quantum i ja w podglądzie galaktyki mam tylko limit 100 lotów.
Nieźle was uhonorowali za tą zwłokę.
Nie potrzeba tyle misji żeby mieć 100% bonusa.
Wiem o tym, ale mi chodzi o nic nieznaczące statystyki w odkrywaniu ras, po tym, jak już osiągnie się poziom 10% przy każdej rasie.
Ja lubię tam się ścigać, choć nie wpływa to w ogóle na grę, poza dobrym samopoczuciem gracza.
może kiedyś wymyślą coś powyżej tych 10% bonusu za poziom rasy i loty się przydadzą
może kiedyś wymyślą coś powyżej tych 10% bonusu za poziom rasy i loty się przydadzą
Piekło dobrymi checiami brukowane
Display MoreGuff nie chwal
Kolejka czasami sie zacina
Trzeba anulować to co się zacielo
I wtedy smiga
A odnośnie misji to z tego co pamiętam to jest 50 gdziennie razy ilosc dni dzialania uni
no jak na zdolnosci gameforge to smiga.
Pomijam to, ze czasami losowo rzuca ze nie wystapil nieznany blad w czasie dodawania do budowy czy tez klika sie budowanie budynku i wylogowuje
ale oprocz tego to smiga
To jest głupie..jak już to tak rozplanowali, to powinni to pomnożyć przez ilość dni, od momentu wprowadzenia to na u68..
Bo teraz u68 jest na strasznie przegranej pozycji.
Na to wychodzi że na każdej uni, gdzie wprowadzą FŻ, limit 50 lotów pomnożą to przez ilość dni działania tej że uni.
To w takim razie, powinni graczom u68 w jakiś sposób to wypośrodkować..lub pomnożyć te 50 lotów nie jak do tej pory, przez ilość dni działania uni, tylko ilość dni działania FŻ na u68
Ruda nie mam racji ?
Bawicie się formami życia na u68 od kilku miesięcy, gdzie inni jedynie obeszli się smakiem. Teraz jesteś raptownie na strasznie przegranej pozycji, bo quantum dostało więcej lotów rozpoznawczych. Jeszcze wywołujesz teamowca do pomocy Rudaaa pomocyy, tak nie może być...
Troszkę hipokryzją i piaskownicą zawiało. Gratuluję, niejednego to rozbawiło, mnie też
Bawicie się formami życia na u68 od kilku miesięcy, gdzie inni jedynie obeszli się smakiem. Teraz jesteś raptownie na strasznie przegranej pozycji, bo quantum dostało więcej lotów rozpoznawczych. Jeszcze wywołujesz teamowca do pomocy Rudaaa pomocyy, tak nie może być...
Troszkę hipokryzją i piaskownicą zawiało. Gratuluję, niejednego to rozbawiło, mnie też
My mamy po 30-40 tyś misji...a tu mowa prawie o milionie ?? Jest chyba różnica. Prawda ?
Nie zapominaj że to jedyne statystyki, na które nie wpływa stan portfela..więc tym bardziej zależy mi na tym by było to sprawiedliwie jak dla nas na 68, tak dla pozostałych, którzy czekają na aktualizacje..
Z drugiej strony.. o jakiej hipokryzji z mojej strony mówisz. My zostaliśmy przedstawieni przed faktem dokonanym..
To co ? Sugerujesz,że po wprowadzeniu aktualizacji, mieliśmy zaczekać z rozwojem Form, do momentu, aż zostanie wprowadzone to na wszystkie serwery ?
Masz okazje tak zrobić..
Mówisz o sprawiedliwości, ale nie rozumiesz, że grasz z LF kilka miesięcy, a reszta tylko mogła czekać.. i czekać. Gdzie sprawiedliwość ?
GF lubi stawiać przed faktem dokonanym, należy się przyzwyczaić
Nie chcę wchodzić w dłuższe dywagacje, bo nie jest to moją intencją. Po prostu sprawiasz wrażenie takiego płaczka hehe
Pozdrawiam
edit : Rudaaa, na pomoc
Display MoreBo teraz u68 jest na strasznie przegranej pozycji.
My mamy po 30-40 tyś misji...a tu mowa prawie o milionie ?? Jest chyba różnica. Prawda ?
Nie zapominaj że to jedyne statystyki, na które nie wpływa stan portfela..więc tym bardziej zależy mi na tym by było to sprawiedliwie jak dla nas na 68, tak dla pozostałych, którzy czekają na aktualizacje..
Z drugiej strony.. o jakiej hipokryzji z mojej strony mówisz. My zostaliśmy przedstawieni przed faktem dokonanym..
Az z ciekawości na quantum zarejestrowałem konto i mam tylko 100tke
Display MoreBo teraz u68 jest na strasznie przegranej pozycji.
Nie ma co się klucic i tak nie każdy będzie mieć czas by wysyłac expy przez 24h/7
Mario to nie płacz, tylko irytacja.
Gracze na u68 którzy skupili swoją uwagę na misjach rozpoznawczych od samego początku, po jednej z wcześniejszych aktualizacji, dostali tak po dupie..że czołówka została w tyle, a Ci, którzy mieli na to wywalone prowadzą prym, trzeba było się z tym pogodzić
Nie wiesz tego, bo to sytuacja tyczyła się tylko u68..
Wy, tzn przyszłe uniwersa, które dostaną Formy, tego nie odczują, bo dostajecie już to wszystko w innej i nowszej formie.
Teraz chcą zrobić podobnie, tylko - że tak się wyrażę - na globalną skalę.
Jak już wspomniałem, po tej aktualizacji, która dała po tyłku niektórym na u68, jak na ironie, stała się jedyną statystyką, gdzie grubość portfela nie ma znaczenia - dlatego to jest dla mnie takie ważne