Display MoreKAAAAAA BOOOOOOOM !!! Lao Ty moj prawie przyjacielu... bo jednak zagladasz do mnie czasem
Mega mi dzien zrobiles jak tego ... pana o watpliwych umiejetnosciach ...chyba ze satelitarnych i pelzaczowych... zbiles na kwasne jablko... tak naprawdę nalezalo mu sie juz od dluzszego czasu bo był zwyczajnie żałosny i nic wiecej ... potrafil po 15mln surowca leciec.. najlepsze jest to ze potrafil z Toba handlowac a po 2 dniach latac Ci po planetach HAHAHA .. cisnac mi sie duzo bardziej wulgarne slowa na usta ale zachowam chociaz troszke kultury
Mega gratulacje dla Ciebie, jezeli sie komus nalezalo to wlasnie Tobie! jestes dosyc upierdliwy w tych swoich skanach wiec nagroda w koncu musiala byc, ps wierz mi albo nie ale, w momencie jak w niego wleciales, mialem Ci okolo 20-30 minut wczesniej napisac ze ma okienko ze moze warto sprobowac... jak widac byles czujny i sam to wylapales
Obroncy nie zycze zadnego SzO bo to zwykla gnid* ogamowa nic wiecej, mam nadzieje ze zejdzie z urlopu i da dokończyć Lao dziela zniszczenia bo okolo 40 mldsurki jeszcze lezy na moonach :)Potem najlepiej skasuj konto i zniknij ze spolecznosci Qunatum, bedzie zdrowiej dla kazdego
O Boski Ozyrysie...nie posikaj się z podniecenia....Graty wlotu, zysk zacny, niech Cu służy w stoczni.