Display MoreProste mordo, wy jesteście tak kryształowi,że az razi 😂
I dlatego na kerberosie czy gdzie tam grałeś ,miałeś takie konto, niezbudowane z paczek 😂
Jednego nie rozumiem, innych możesz oszukiwać i sobie udawać pro gracza, ale sam najlepiej wiesz,że bez paczek byłbyś hm... Jakoś w top 300 MOŻE, więc po co te bajki?
Jasne, Mordko,że nie są wszystkie, z paczek, dlatego nielot Wodzu ma tyle floty, dlatego Balbina śmiga 1k pc prawie już na świeżym uni, dlatego ogólnie wasz sojusz jest wysoko, bo NIE używacie anty 😂😂
Z walkami też nie macie nic wspólnego,wodzu za multi i pusz wisiał ofc ' dla jaj' 😂
Stary Ty tam wypisuj co chcesz, ale wiedz, że jesteście pośmiewiskiem na OG, jak kiedyś się zdecydujecie grać bez anty jak normalni ludzie ,dajcie znać, pokaże chętnie jak się lata i buduje flotę od zera, nie mylić z kupuje od zera jak Ty Mordko 😎💪
Tak sobie czytam te wylewy od dluzszego czasu i mam wrazenie, ze jestes podobny do mnie z przed X lat... to przeswiadczenie o swojej nieomylnosci nie jest zdrowe Olszyn, jest zrodlem zguby. Co by chlopaki nie robili z hajsem to jednak graja i poswiecaja czas na ta "zabawe" - zapewniam, ze flota zbudowana z paczek nie lata sama, nie zarywa nocy na autopilocie itd... Sam zaczalem przygode na delfinku miesiac po reszcie graczy, a zaraz planuje wbite do top 100 - paczki byly uzyte dwie, z systemu nagrod (jak byla bieda z dexem). Nie zabronie Ci przelewac jadu na forum, ale zastanow sie jak przez to postrzega to reszta czytelnikow i czy ma to jakis sens - bo jak dla mnie to ekipa z VIP raczej zbytnio sie nimi nie przejmuje... Jaki jest w tym cel? Nikomu krwi nie napsjujesz - a jak masz cos do udowodnienia - tak jak ja zaloz konto i goń top - da sie grac poza radarem i dalej gonic.
Gratki Kohan kolejnego st i pokaznego zysku.