Bandyta Rysiowaty [VAT] vs. Waletron [ESSA] ~ 7.986%

• Wiele osób z niższych topek pisało do mnie żebym się wziął za kogoś mocniejszego więc to im dedykuję to starcie

Dnia 03-11-2024 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Bandyta Rysiowaty [VAT]

Mały transporter 332.613

Lekki myśliwiec 339.107

Ciężki myśliwiec 109.962

Krążownik 127.440

Okręt wojenny 27.946

Pancernik 236.446

Reaper 7.531

Pathfinder 10.691

Obrońca Waletron [ESSA]

Statek kolonizacyjny 1

Sonda szpiegowska 7.570

Satelita słoneczny 3.278

Crawler 1.000

Wyrzutnia rakiet 505.985

Lekkie działo laserowe 306.996

Ciężkie działo laserowe 129.122

Wyrzutnia plazmy 569

Mała powłoka ochronna 1

Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Bandyta Rysiowaty [VAT]

Mały transporter 208.741 ( -123.872 )

Lekki myśliwiec 212.355 ( -126.752 )

Ciężki myśliwiec 98.742 ( -11.220 )

Krążownik 127.044 ( -396 )

Okręt wojenny 27.906 ( -40 )

Pancernik 236.191 ( -255 )

Reaper 7.531 ( -0 )

Pathfinder 10.647 ( -44 )

Obrońca Waletron [ESSA]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

2.211.837.338 Metalu, 37.442.105 Kryształu i 12.972.306 Deuteru

Agresor stracił łącznie 1.151.619.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 2.753.833.000 jednostek.

At these space coordinates now float 487.069.315 metal, 306.357.262 crystal and 5.189.125 deuterium.

Agresor przejął łącznie 2.262.251.749 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 1.985.864.653

Kryształ: -89.808.633

Deuter: 13.192.431

agresor zyskał łącznie 1.909.248.451 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -4.489.553.338

Kryształ: -493.840.105

Deuter: -32.691.306

obrońca stracił łącznie 5.016.084.749 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 5.0.0-beta

• I elegancko , zysk jest i to spory

Przetopu i jedziemy dalej

Jaki zysk XD jak tu wiekszosc to z jego floty jest. Krysztal na minusie, a to co stracil bedzie musial za swoje odbudowac , a wszystko po to zeby wleciec w ogromny bunkier za ktorym kryja sie satki i sondy. No ale co ja tam wiem ^^

Jednakze milo , ze poleciales w koncu na kogos silniejszego od siebie.

Dlatego nie hejtuje, ale jesli Ty tu widzisz spory zysk to okulary wloz :P

Jaki zysk XD jak tu wiekszosc to z jego floty jest. Krysztal na minusie, a to co stracil bedzie musial za swoje odbudowac , a wszystko po to zeby wleciec w ogromny bunkier za ktorym kryja sie satki i sondy. No ale co ja tam wiem ^^

Jeżeli dla Ciebie 2kkk zysku w metalu to nie zysk to ja nie wiem na jakim uni grasz

Tu u nas aktualnie to spory zarobek , a jak ktos nie pilnuje utargu to jego strata a nasz zysk

Widzę tu dużo hipokryzji. Sam rozbiłeś swoją flotę o bunkier z dużo mniejszym zyskiem (mniej niż 1mld zysku, starcie wklejam poniżej dla odświeżenia.

paNcyferka [CAZADOR] vs. OroHD [KOR] - 18 400%

Skąd u Ciebie tyle frustracji? Typowy narcyz tak mocno przekonany o własnej wspaniałości, że każdy kto osiąga lepsze wyniki w tej grze jest oszustem... Pokory troszkę mały człowieku

• Ładnie :) fajnie zobaczyć taki raport

Widzę tu dużo hipokryzji. Sam rozbiłeś swoją flotę o bunkier z dużo mniejszym zyskiem (mniej niż 1mld zysku, starcie wklejam poniżej dla odświeżenia.

Zgadzam się z Tobą już po pierwszym komentarzu jaki wymieniłem z tym graczem Hellgodx i po obserwacji tego w jakim stylu pisze na forum ten gracz. Podejrzewam duże rozlewające się Ego niestety zła cecha u ludzi wymagająca pracy na dobą :D

• Mylisz utarg z dziennym wydobyciem chyba :trollface: kryształ i Dex (lot i pewnie duży zapas reckow,) na minusie pewnie robią z tego raptem 1.5kkk zysku.

Nie wiem co macie do hellgoda, przynajmniej Ubil jakieś statki a nie satki, poniósł mniejsze straty i ± zysk jest z obu starć taki sam, jeżeli chcesz się bawić w matematykę.

Agresorowi szo albo przetopki w eko bo trochę to tak wygląda... 200k+ statków trochę się buduje.

Ewentualnie śmierdzi to jakaś tanią prowokacją do kontry ale koniec końców waletrona po prostu ugryzł komar :trollface:

• po pierwsze co mam do hellgoda to wiadomości jakie do mnie wysyłał na pw oskarzajac o bycie oszustem a dlaczego? bo go często skanuje i mam wysokie przyrosty jak zrozumiałem z tego bełkotu przeplatanego słowem oszust w co 3słowie.

Jak tak dalej będziecie liczyć i kombinować jaki to wlot był nieopłacalny i bez sensu to wam wyjdzie że zrobiłem minus :) 1,9mld czy 1,5 po essowskim przeliczniku to jest tak mało że większość graczy na uni machnęła by ręką na taki zysk, a potem taki sfrustrowany cyferka gardzący takimi starciami mnie od oszustów wyzywa bo nie wie skąd się duży przyrost robi :)

Jak już jesteśmy przy ubijaniu statków (chociaż w tej grze wydawało mi się że nie ważne czy zbierzesz złom czy sfarmisz surke zysk to zysk) to sobie popatrz w zniszczone i wyjdzie że Twoja wypowiedź jest bez sensu...

widząc komentarze drugiej strony wnioskuję że macie straszny ból dupy :) pozdrawiam bo widzę że dyskusja zaczyna przypominać przedszkole

• Kto ma ból czterech liter ten ma, palców by mi zabrakło żeby wymieniać żale wylewane przez VAT na tym forum, a dodać by trzeba jeszcze wycieczki personalne i odnoszenie się do PW publicznie... To dopiero nazwałbym przedszkolem. Ja przedstawiam fakty i odnoszę się tylko do porównania zysku / rw do tego od hegodx który sam zlinkowales. Dla EoT - latanie po satkach to latanie po satkach, gdzie w tym powód do dumy i dedykacji, to już sam siebie musisz zapytac.

Nie gram na Ceres, po prostu lubię czytać forum :)

• Jakie tu latanie po satach... przy takiej ilości sury na planecie?

ESSA tu ESSA tam, różnica między VAT a ESSA jest taka,że to nie my piszemy po wszystkich,aby zwerbować do prowokacji / kontry / podstawki. Essa ma troszkę pecha - ludzie nam pisza i wysyłają screny waszych wypocin. Czego tu oczekiwać, nie mówie o wszystkich wlotach bo nie ma co gadać nadworny dzban ihpc coś tam polatać potrafi - pare osób od nich też - ale też nie można ukrywać tego, że w ESSA było najwięcej kupionych kont do farmienia - na co są rozmowy , screny przelewów etc.

Jak sie planet nie pilnuje - gdzie leży duża ilość surki to potem tak się kończy.. co tu dużo gadać. Na satelity jakby to byl wlot to bym sam napisał ,po co i na co to komu. Ale jeśli leży np 2mld mety a masz obrony na 3mld + pare DT ? lot jak lot ,gdyby tam było 1mln sury to lipa.