kohan [VIP] vs. Mietonator ~ 42.985%

• Wrzucam żeby Olszyn3k miał gdzie te swoje smutne żale i debilizmy wypisywać :trollface:

..nie kazda flotka jest zbudowana na paczkach, ale Ty i tak tego nigdy nie zrozumiesz :saint:

Agresor kohan [VIP]

Pancernik 100.000

Obrońca Mietonator

Mały transporter 57.732

Duży transporter 44.065

Lekki myśliwiec 14.643

Ciężki myśliwiec 8.292

Krążownik 12.418

Okręt wojenny 24.437

Recykler 32.476

Sonda szpiegowska 190.717

Bombowiec 2.318

Niszczyciel 1.955

Gwiazda Śmierci 1

Pancernik 6.477

Reaper 1.587

Pathfinder 7.791

Po bitwie...

Agresor kohan [VIP]

Pancernik 95.749 ( -4.251 )

Obrońca Mietonator

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

41.890.187 Metalu, 41.890.187 Kryształu i 41.890.188 Deuteru

212.012.770 Metalu, 86.061.321 Kryształu i 146.558.487 Deuteru

Agresor stracił łącznie 361.335.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 5.011.808.000 jednostek.

At these space coordinates now float 2.322.866.400 metal, 1.647.751.200 crystal and 327.896.800 deuterium.

Agresor przejął łącznie 570.303.140 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 2.449.239.357

Kryształ: 1.605.662.708

Deuter: 452.580.475

agresor zyskał łącznie 4.507.482.540 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -3.029.955.957

Kryształ: -2.017.600.508

Deuter: -534.554.675

obrońca stracił łącznie 5.582.111.140 jednostek.

• Proste mordo, wy jesteście tak kryształowi,że az razi 😂

I dlatego na kerberosie czy gdzie tam grałeś ,miałeś takie konto, niezbudowane z paczek 😂

Jednego nie rozumiem, innych możesz oszukiwać i sobie udawać pro gracza, ale sam najlepiej wiesz,że bez paczek byłbyś hm... Jakoś w top 300 MOŻE, więc po co te bajki?

Jasne, Mordko,że nie są wszystkie, z paczek, dlatego nielot Wodzu ma tyle floty, dlatego Balbina śmiga 1k pc prawie już na świeżym uni, dlatego ogólnie wasz sojusz jest wysoko, bo NIE używacie anty 😂😂

Z walkami też nie macie nic wspólnego,wodzu za multi i pusz wisiał ofc ' dla jaj' 😂

Stary Ty tam wypisuj co chcesz, ale wiedz, że jesteście pośmiewiskiem na OG, jak kiedyś się zdecydujecie grać bez anty jak normalni ludzie ,dajcie znać, pokaże chętnie jak się lata i buduje flotę od zera, nie mylić z kupuje od zera jak Ty Mordko 😎💪

Xalynth Off - 121 ST

Cygnus TOP1 Off - 147 ST

Dorado Off - 107 ST

Zenith Off - 38 ST

• Tak sobie czytam te wylewy od dluzszego czasu i mam wrazenie, ze jestes podobny do mnie z przed X lat... to przeswiadczenie o swojej nieomylnosci nie jest zdrowe Olszyn, jest zrodlem zguby. Co by chlopaki nie robili z hajsem to jednak graja i poswiecaja czas na ta "zabawe" - zapewniam, ze flota zbudowana z paczek nie lata sama, nie zarywa nocy na autopilocie itd... Sam zaczalem przygode na delfinku miesiac po reszcie graczy, a zaraz planuje wbite do top 100 - paczki byly uzyte dwie, z systemu nagrod (jak byla bieda z dexem). Nie zabronie Ci przelewac jadu na forum, ale zastanow sie jak przez to postrzega to reszta czytelnikow i czy ma to jakis sens - bo jak dla mnie to ekipa z VIP raczej zbytnio sie nimi nie przejmuje... Jaki jest w tym cel? Nikomu krwi nie napsjujesz - a jak masz cos do udowodnienia - tak jak ja zaloz konto i goń top - da sie grac poza radarem i dalej gonic.

Gratki Kohan kolejnego st i pokaznego zysku.

• Graty Kohan przetapiaj i lecimy dalej.

Co do ciebie olszyn to robisz z siebie pośmiewisko i tyle.

Wodzu flotę z paczek....

Chłopie ja nie mam eko a co dopiero pisać o paczkach...

Te co mam z nagród to nawet nie ma sensu otwierać.

A flotę mam bo latam gdzie się da + przetop z ekspedycji.

Anty to wystarczy wydać na początek na sloty ekspedycji i tyle.( Tak robi top 100 graczy na nowym uni).

Nie używam botów itp.

Siedzę skanuje i latam.

Zapisuj to sobie to może się czegoś nauczysz:trollface:.

Chętnie pokażesz jak się lata...:trollface::trollface::trollface:.

Chłopie przecież na Rosalind tyle złomów wylapales że szkoda gadać :trollface::trollface:.

• Każdy z top 50 przynajmniej raz kupił anty, nawet jeśli będzie się zarzekał, że nie. A to, że kogoś stać na więcej anty, a drugiego na mniej to nikogo to nie powinno obchodzić. Gra daje możliwość używania anty, więc luz. A to, że jeden za 50 złoty zrobi więcej jak ten drugi za 200 to tylko kwestia umiejętności. Paczkowanie również jest dozwolone, a to, że kogoś boli, że drugiego na to stać, żeby przypaczkować to jego problem.

Reasumując. Przestańcie się pruć, że kogoś stać na więcej niż Was i przede wszystkim pamiętajcie, że anty nie lata.

Graty kohan

• dokładnie antymateria nie lata liczy się poświęcony czas , na pewno ułatwia ale st to starcia a nie kto ma większą flotę wiec dyskusja ile kto zainwestował troche nie ma sensu to moje zdanie pozdrawiam

ps jak mi się coś nie pomyliło to dziś widziałem jak kohan latał atakami na iglaków wiec można sobie odpowiedzieć na pytanie skąd ta flota

• Sam nawet nie wiem ile, święta racja.

Z tym,że po każdym złomie w chwilę potrafiłem odbudować flotę na samych złomach i bez żadnej anty, nie 'parę zabawek' ale odbudowywalem już sporo floty, jak sam stwierdziłeś.

Nie wiem o czym piszesz, bo nie pakowałem anty na start ale wierzę Ci.

Pozdrawiam

Xalynth Off - 121 ST

Cygnus TOP1 Off - 147 ST

Dorado Off - 107 ST

Zenith Off - 38 ST

• Na kerberosie czy gdzie tam grałeś?
    Sam nie wiesz co piszesz, sam nie wiesz jak masz kogoś zachaczyć, ale wypisujesz standardowo debilizmy.

Nie grałem na żadnym kerberosie, nigdy nie zbudowałem żadnego konta na paczkach bo po pierwsze nie wiem jak to sie robi, po drugie zakładka z eko nie jest dla mnie, raczej tam za bardzo nie zaglądam...a chyba jakbym jakies paczki otwierał, to powinnienem? :trollface:

Otrzymujesz dzienną produkcję metalu ze wszystkich Twoich planet: 26.816.970 metal :rolleyes:

Wystarczy wejsc w dział ST, zobaczyc ilosc znizsczonych, czy przesledzic przyrosty na mmorg, Olszynek myslenie nie boli :saint:

Anty kupuje, bo sprzedają...kupuje sloty, skraczacze, ale wszystko co jest z pkt na tym koncie zostalo wylatane..czy to na expach, czy w atakach.

Zresztą udało mi się zrobic top 1 flot na Thuban bez paczek, fakt że nie było tam nikogo kto by ładował w gre jakies ogromne pieniądze..a Ty mozesz w to wierzyć lub nie, wisi mi to 8)

Kilka osób pewnie mnie zna tez z Perseusza, popytaj co o mnie powiedzą.. co mozna zrobic zaczynajac miesiac po starcie na generale, bo pojecia nie mialem jak grac w nowe ogame :S

Nie uważam się tez, za zadnego PRO gracza...są tu zdecydowanie mocniejsi zawodnicy odemnie, ale niektóre rzeczy nie dzieją się same i przez przypadek :evil:

Chcialbys pokazac jak sie lata i buduje flote od zera...po co?

Skoro wlasnie to zrobilem, a Ty twierdzac ze jest to z paczek, dajesz do zrozumienia że jest to dla Ciebie totalnie nierealne do osiągnięcia swoją grą.

dokładnie antymateria nie lata liczy się poświęcony czas , na pewno ułatwia ale st to starcia a nie kto ma większą flotę wiec dyskusja ile kto zainwestował troche nie ma sensu to moje zdanie pozdrawiam

ps jak mi się coś nie pomyliło to dziś widziałem jak kohan latał atakami na iglaków wiec można sobie odpowiedzieć na pytanie skąd ta flota

Wygrałeś z tym "lataniem na iglaków"
    Dokładnie taka jest odpowiedź skąd taka flota, Olszynek masz tipa żeby pokazać jak sie gra od zera i jak zbudować taką flotke nie używając paczek :trollface:

Wirus :goodposting: