ja tylko się zastanawiam, dlaczego pozdrowienia są dla Dust ![]()
a reszta ekipy
, chociażby z disco ![]()
no nie ładnie ![]()
ale zysk mega, gratki ![]()
ja tylko się zastanawiam, dlaczego pozdrowienia są dla Dust ![]()
a reszta ekipy
, chociażby z disco ![]()
no nie ładnie ![]()
ale zysk mega, gratki ![]()
Badz zrezygnowac z tamponow czy podpasek
No i nie muszę rezygnować ani z tamponów ani z podpasek ![]()
Dziękuję wszystkim, którzy mieli wpływ na wybór nagród do eventu ![]()
Teraz wiem, że nasze głosy są jednak przez kogoś wysłuchane![]()
W związku z faktem iż jutro jest otwierane nowe uni, a co za tym idzie, pewnie będzie event z nagrodami za zadania, bardzo proszę aby nie były one takie jak kilkanaście, a może i kilkadziesiąt ostatnich.
Jak już ktoś zauważył zmiany klasy nie było od pół roku, a jest ona potrzebna.
Poza tym chciałam zaproponować nową nagrodę, a mianowicie darmową relokacje planety. Może być to jedna relokacja, mogą być 3 szt, np., ale fajnie jakby taka nagroda pojawiła się w evencie.
Display MoreAle fajnie się te wysr*wy czyta
"ZRÓBMY ANKIETĘ !! JAK BĘDZIE DLA NAS KORZYSTNA TO WPROWADŹMY ZMIANY, A JAK NIE TO I TAK JE WPROWADŹMY!!! A JAK SIĘ KOMUŚ NIE PODOBA NIECH WYWALA NA INNY SERWER"
no coż... to Wam się coś nie podoba, więc... wywalać stąd
![]()
dajcie ten dex na pz, a jak komus się nie podoba to moze iść na U68
pamiętaj, że to działa w dwie strony
jak komuś się nie podoba że nie ma dex na pz i uni nie jest przyjazne flociarzom to może iść tam gdzie dex na pz jest
Inne serwery jakoś mogły się dogadać tylko tu wiecznie problem jest.
to złomuj flotę, zapinaj urlop i idź na te inne serwery
Jak to jest, że wszyscy głosowali na TAK a ankieta wyszła na NIE ?
generalizowanie zupełnie nie trafione, masz na myśli "wszystkich" którym to było na rękę i byli aktywni na forum w tym temacie, czyli max 15 osób
wyniki zweryfikowały że jednak nie "wszyscy"
tylko ja nie jestem flociarzem i nigdy tak o sobie nie napisałam, to po pierwsze
jestem odkrywca i latam na expy tak jak pewnie większość ludzi grających eko na tym uni, to po drugie
a po trzecie, jakbyś przeczytał moje wcześniejsze wypowiedzi, to właśnie ja jako odkrywca grajacy eko zachęcałam do głosowania na dex na pz, właśnie po to żeby złomując floty pozyskane z expów odzyskać z nich też dex (nie mam tu na mysli sprzedaży floty u handlarza, tylko rozbicia o bunkier lub poproszenia kogoś z flota o zezłomowanie), tak żeby mozna go potem wymienić u handlarza na kryształ
poza tym wprowadzane sa inne zmiany na uni, o które nikt nie zapyta czy chcemy czy nie, a takie "pierdoły" jak właśnie dex na pz muszą być głosowane w ankiecie, w której tak na prawde nie wiadomo ile osób głosowało, ile było na "Tak" a ile na "Nie"
Nigdy rozkładu głosów nie podawaliśmy i na tym pozostaniemy.
Różnica głosów nie była duża
więc tym bardziej trzeba było dać ten dex na pz ![]()
Display MorePatologia po prostu. Pokojowe spoko a najwięcej o nie betony płakały , ale żeby Dex nie przeszedł ?? To chyba tylko na złość.
Ruda trzeba olać ankietę i wrzucić Dex razem z pokojowymi jak na cywilizacje przystało a nie jakieś skamieliny.
Albo najlepiej poprosimy jeszcze raz ankietę osobna na Dex na pz i wtedy serwer zweryfikuje sam tych co odrzucili w obecnej.
Albo ujawnić procenty za i przeciw bez pitolenia o farmazonach które z rzeczywistością nic wspólnego nie mają.
tak jest, jako jeden z nielicznych serwerów jestesmy 100 lat za Murzynami ( nie obrażając Afroamerykanów), dajcie ten dex na pz, a jak komus się nie podoba to moze iść na U68, bo tam wprowadzenie jakichkolwiek zmian tez graniczy z cudem
Flips twierdzi, ze jakies 80% jest u niego, w sumie Diabeł też się świecił, na fali widział, że lecisz to i pewnie pozbierał ![]()
Zresztą nieważne, gratki wlotu, a Flipsowi z racji tego, że to mój sojusznik ![]()
Div
, chyba ostatnio nie w formie jesteś
atakującemu gratulacje ![]()
Pomijanie pustych układów nie będzie na razie wprowadzone na starsze uniwersa. Przynosi to za sobą ogromne błędy więc nie będzie w tej kwestii ankiety.
Wystarczy, że będzie osobna ankieta do deuteru na pz i osobna do zmiany prędkości, tak aby każdy głosował na to co chce
I z mojej strony wielka prośba do graczy uni Quasar - zagłosujcie mądrze, jest jeszcze czas, żeby poczytac watki na forum lub porozmawiać z graczami na innych uni, gdzie są te parametry juz wprowadzone.
Z mojej strony tez służę pomocą, bo mam tez konto na uni gdzie jest dex na pz i speed pokojowych jest wyższy. Nie zmieniło to mojego stylu gry, nadal gram eko i latam na expy.
Pięknie weszło, przydałby się jeszcze dex na pz
Kiedy ankieta ???
Wie ktoś ![]()
Dokładnie, dawno nie było zmiany klasy, a i kiedyś w nagrodach był np. lvl wyżej budynku lub badania do wyboru, a o statkach do wyboru nie wspomnę (chyba tam było 250 rozpruwaczy, 500 pionierów lub 1000 recyklerów), ale co do ilości moge się mylić, bo dawno, dawno temu było więcej, a później sukcesywnie zostało to zmniejszane z eventu na event
co ty opowiadasz chlopie
to co oni wprowadzaja to jest jakas kpina z graczy
mi sie to w goole nie podoba
jakies obrazki, a co ty jestes dziecko ze nie umiesz czytac? i potrzebujesz obrazkow
dokładnie to samo pomyślałam, tekst zastąpiony obrazkami, chyba tylko po to żeby więcej dzieci przyciągnąć do gry
jak dla mnie porażka ![]()
1. Tak
2. nie lub tak, jeszcze nie wiem, ale jak będzie ankieta to się zdecyduje ![]()
3. Tak
pozdrawiam wszystkich "nowych" i "starych" graczy ![]()
Gratki, gratki ![]()
Natalka
jak to u ekowców bywa ![]()
ja na quasar nie mogę wysłać pionierów na pz ale expę bez problemu dało się wysłac
A ktos kto pisal do supportu dostal zwrot?
Ja po takim czasie nawet nie pamietam ile wydalam ...
Ja dostałam zwrot.
Po napisaniu do supportu i odpowiedzi, że problem jest znany i nad nim pracują, po czym po kilku godzinach albo na następny dzień dostałam zwrot.
Nie było info w wiadomości o zwrocie, ale na jednym z kont wiedziałam ile mam i zauważyłam, że przybyło
Xuange - u mnie budynki po upłynięciu czasu budowy, nie kończą się
Display MoreDisplay MoreWitam,
Ogłoszono, że 2 lutego zostanie otwarte nowe uni więc można się spodziewać również eventu nagród.
Czy w związku z tym planowane jest jakieś urozmaicenie dla graczy czy kolejny raz kopiuj/wklej ?
Uważam, że fajnie by było otrzymać jakieś urozmaicenie
Popieram. Proponuję:
1 dzień: 100k pancków
2 dzień: 2 moony
3 dzień: 3 ST na 100k %
4 dzień: butelka wódki
5 dzień: randka z Miss Polski, a gdy sztab jest aktywny to paczka gumek
i to są nagrody a nie takie tam ...
Edit, proszę wpisywać propozycje. Ale tylko poważne, tak jak moje. Ruda to potem zbierze i wyśle do GF.
na 5 dzień się nie zgadzam
, jestem kobietą, więc randka z Miss Polski mnie nie interesuje ![]()
jak to było?
piłeś, nie lataj ![]()
gratki MLN
Ładnie siadło, zysk pierwsza klasa ![]()
Szlaczek z
nie powinno być problemu przy Twoim eko i lataniu na expy chwila moment ![]()