Dokładnie, dawno nie było zmiany klasy, a i kiedyś w nagrodach był np. lvl wyżej budynku lub badania do wyboru, a o statkach do wyboru nie wspomnę (chyba tam było 250 rozpruwaczy, 500 pionierów lub 1000 recyklerów), ale co do ilości moge się mylić, bo dawno, dawno temu było więcej, a później sukcesywnie zostało to zmniejszane z eventu na event
Posts by Olivia
-
-
co ty opowiadasz chlopie
to co oni wprowadzaja to jest jakas kpina z graczy
mi sie to w goole nie podoba
jakies obrazki, a co ty jestes dziecko ze nie umiesz czytac? i potrzebujesz obrazkow
dokładnie to samo pomyślałam, tekst zastąpiony obrazkami, chyba tylko po to żeby więcej dzieci przyciągnąć do gry
jak dla mnie porażka
-
1. Tak
2. nie lub tak, jeszcze nie wiem, ale jak będzie ankieta to się zdecyduje
3. Tak
pozdrawiam wszystkich "nowych" i "starych" graczy
-
Gratki, gratki
Natalka
jak to u ekowców bywa
-
ja na quasar nie mogę wysłać pionierów na pz ale expę bez problemu dało się wysłac
-
A ktos kto pisal do supportu dostal zwrot?
Ja po takim czasie nawet nie pamietam ile wydalam ...
Ja dostałam zwrot.
Po napisaniu do supportu i odpowiedzi, że problem jest znany i nad nim pracują, po czym po kilku godzinach albo na następny dzień dostałam zwrot.
Nie było info w wiadomości o zwrocie, ale na jednym z kont wiedziałam ile mam i zauważyłam, że przybyło
-
Xuange - u mnie budynki po upłynięciu czasu budowy, nie kończą się
-
Witam,
Ogłoszono, że 2 lutego zostanie otwarte nowe uni więc można się spodziewać również eventu nagród.
Czy w związku z tym planowane jest jakieś urozmaicenie dla graczy czy kolejny raz kopiuj/wklej ?
Uważam, że fajnie by było otrzymać jakieś urozmaicenie
Popieram. Proponuję:
1 dzień: 100k pancków
2 dzień: 2 moony
3 dzień: 3 ST na 100k %
4 dzień: butelka wódki
5 dzień: randka z Miss Polski, a gdy sztab jest aktywny to paczka gumek
i to są nagrody a nie takie tam ...
Edit, proszę wpisywać propozycje. Ale tylko poważne, tak jak moje. Ruda to potem zbierze i wyśle do GF.
na 5 dzień się nie zgadzam
, jestem kobietą, więc randka z Miss Polski mnie nie interesuje
-
jak to było?
piłeś, nie lataj
gratki MLN
-
Ładnie siadło, zysk pierwsza klasa
Szlaczek z
nie powinno być problemu przy Twoim eko i lataniu na expy chwila moment
-
przydała
Przydałoby się coś do technologii form życia.
te wszystkie dopałki do technologii form życia to mogłyby być na stałe dołożone do import/ export i do licytatora, tak jest albo przynajmniej było na testowym Alpha
-
Ruda pojawiły się nagrody, a nie ma żadnej informacji na ten temat. O co kaman? : D
a bo dzis odwrotnie, najpierw event potem info, ale fajnie ze cos jest, tylko nagrody znowu takie same jak kilka eventów ostatnich, zmiana klasy by sie przydała
-
nie ma to jak wstawiać na forum swój własny złom
gratki Cayin i Yanosik
nie takie te ZUZ straszne jak się o nich mówi, potrafią pomóc w potrzebie,
a nie rakietować obronę w nocy, tylko po to żeby na złość zrobić
-
ale Ci sypnęło kryształem
obrońcy
-
Cześć, mam pytanie o orbitalną kryjówkę, badanie u ludzi. Podnosi ona pojemność kryjówki, ale czy przy okazji podnosi również ogólną pojemność magazynu?
Podnosi pojemność magazynów na wszystkich planetach.
-
bo mu popsułeś zabawki, a pewnie Mikołaj nowych mu nie przyniósł
-
bo za dużo czasu traciłeś na testowym
a formy same się nie zrobią
obrońcy Szo
-
Co się lepiej opłaca pod eko dla zbieracza i rocktail. Badanie poziom 3, slot 1.
a) bonus pełzacza
b) bonus wydobycia
?
był już ten temat poruszany na forum
-
Zaatakowałem z zyskiem, przecież o to chodzi w tej grze. Luther odrazu zaczął odwet. Więc będziecie mieli upierdliwego człowieka na uni.
A ja ściągnęłam moona, bo to nie łamie regulaminu tej gry. A zysku sorry ale za dużego nie miałeś. Więcej z jednej expy wyciągałam jak jeszcze grałam na odkrywcy. Ale jak tam chcesz, tylko potem nie płakać na forum, że ludzie z ZUZ się uwzięli
-
Jak to mówią, nie lata się po alkoholu, czas inaczej leci.
Luther będzie więcej skarg bo się panoszycie po tym martwym uni. Latałeś gsami po wszystkich koloniach, Twoja koleżaneczka ściągnęła mi moona. Czekam kiedy przestanie się tak bać i zejdzie z urlopu. Na końcu przyjdę po Twoje moony i obronę.Ściągnęłam moona, bo pierwszy mnie zaatakowałeś. Co miałam siedzieć i patrzeć jak mnie atakujesz i nie reagować? Zanim nie zacząłeś ataków na mnie nawet nie wiedziałam o Twoim istnieniu. I mogło tak być nadal. Zejdę z urlopu wtedy kiedy będę chciała a nie wtedy kiedy ty mi będziesz kazać