Ale fajnie się te wysr*wy czyta
"ZRÓBMY ANKIETĘ !! JAK BĘDZIE DLA NAS KORZYSTNA TO WPROWADŹMY ZMIANY, A JAK NIE TO I TAK JE WPROWADŹMY!!! A JAK SIĘ KOMUŚ NIE PODOBA NIECH WYWALA NA INNY SERWER"
no coż... to Wam się coś nie podoba, więc... wywalać stąd

dajcie ten dex na pz, a jak komus się nie podoba to moze iść na U68
pamiętaj, że to działa w dwie strony
jak komuś się nie podoba że nie ma dex na pz i uni nie jest przyjazne flociarzom to może iść tam gdzie dex na pz jest 
Inne serwery jakoś mogły się dogadać tylko tu wiecznie problem jest.
to złomuj flotę, zapinaj urlop i idź na te inne serwery 
Jak to jest, że wszyscy głosowali na TAK a ankieta wyszła na NIE ?
generalizowanie zupełnie nie trafione, masz na myśli "wszystkich" którym to było na rękę i byli aktywni na forum w tym temacie, czyli max 15 osób
wyniki zweryfikowały że jednak nie "wszyscy" 
Display More
tylko ja nie jestem flociarzem i nigdy tak o sobie nie napisałam, to po pierwsze
jestem odkrywca i latam na expy tak jak pewnie większość ludzi grających eko na tym uni, to po drugie
a po trzecie, jakbyś przeczytał moje wcześniejsze wypowiedzi, to właśnie ja jako odkrywca grajacy eko zachęcałam do głosowania na dex na pz, właśnie po to żeby złomując floty pozyskane z expów odzyskać z nich też dex (nie mam tu na mysli sprzedaży floty u handlarza, tylko rozbicia o bunkier lub poproszenia kogoś z flota o zezłomowanie), tak żeby mozna go potem wymienić u handlarza na kryształ
poza tym wprowadzane sa inne zmiany na uni, o które nikt nie zapyta czy chcemy czy nie, a takie "pierdoły" jak właśnie dex na pz muszą być głosowane w ankiecie, w której tak na prawde nie wiadomo ile osób głosowało, ile było na "Tak" a ile na "Nie"