no i pięknie
przynajmniej ktoś tu jeszcze lata, a jak widać wyżej jest po kim
obrońcy , żeby nie było, że wredna jestem czy coś
no i pięknie
przynajmniej ktoś tu jeszcze lata, a jak widać wyżej jest po kim
obrońcy , żeby nie było, że wredna jestem czy coś
Ruda dziękujemy za przesłanie ankiety, teraz wszystko zależy czy gracze na uni chcą iść z postępem, czy dalej pogrążać uni?
Tylko żeby nie było jak na Quasar, gdzie większość była na "NIE" a potem sojuszowi który tak głosował została wypowiedziana wojna
Niezle ktos tytulem postu strolowal, ale dobra lektora na wieczor a co do tego screena z tym zawroconym stacjonuj to o ile mnie pamiec nie myli to flote widac jesli ktos ja wroci przed tym jak moon padnie
Akurat w tym wypadku było tak że flota była wysłana na moona do obrony, ale zanim doleciała to moon padł, więc po dolocie do nieistniejącego już moona, wracała na planetę startową.
Nie było to więc zawrócone stacjonuj jak sugeruje Blue, bo Czestwy nie zawrócił fizycznie tej floty
I kolejny złom na DAL, miło się ogląda przy
Gratki Sen, lecisz dalej
Jak miło zobaczyć tego Pana w rekach, zwłaszcza w rekach sojusznika
Gratki Zly Sen, tak trzymać
Gratki Luther
Warto było czekać do 15:00 aż skończy się blokada ataków.
A obrońca nie jest przypadkowy, nie ja zaczęłam, pewnie nawet nie wiedziałabym o jego istnieniu, gdyby nie jego ataki na mnie .
Ale po to jest sojusz, i gdzie ja nie mogę, tam sojusznicy pomogą
Pozdro dla całego ZUZ
Więc najlepiej dać jednak ankietę w grze i niech każdy kto ma chęć odda głos ,
bo przecież dużo ludzi nie ma konta na forum i tylko po to aby tu napisać czy chce ankietę nie trzeba zakładać.
Piękny zysk, gratki
Witam wszystkich grających na Uni Isonoe.
Temat już był poruszony, ale nie mogę znaleźć tego wątku, a mianowicie od czasu zmiany serwera, gra na uni jest bardzo utrudniona,
O ile w ciągu dnia jakoś da się wytrzymać i można powiedzieć, że jest ok, tak wieczorem nie da się wysłać floty bez zamulania. Nawet takie zwykłe czynności jak przeskakiwanie z planety na księżyc, czy z księżyca na księżyc zajmują kilkanaście sekund, a są też sytuację że serwer nie odpowiada i trzeba klikać od nowa.
Na pewno inni gracze na uni wiedzą o co chodzi, wiec proszę o dopisanie swoich uwag.
Ja wypowiadam się w swoim i mojego sojuszu imieniu.
Pozdrawiam
Oj chłopaki, chłopaki bawcie się bo to przecież jest zabawa, tylko proszę o szacunek zarówno jedną jak i drugą stronę.
Luther oczywiście gratuluję starcia , bo u nas na uni szału nie ma, wiec każde ST przeglądam z zaciekawieniem, a na to czekałam od wczoraj, bo Czerstwy nie chciał pokazać, a Ty nie śpieszyłeś się żeby wstawić
Czerstwy mam nadzieję, że sie nie poddasz i pomimo przewagi przeciwnika nadal będziesz grać
no ładnie siadło
a obrońcy oczywiście
Może i mało celów, ale jak juz się Wam trafi to zysk piękny, gratki
a obrońcy Szo, oczywiście
1. Tak
2. Nie
Kumple pogratulowali to i ja pogratuluję, bo to w końcu moje zabawki się popsuły najbardziej
Ale zacznijmy od początku, bo to nie ja zaczęłam, niestety los sprawił że mamy po jednej planecie w tym samym układzie i już kiedyś "kolega" próbował szybkiej akcji ale, że byłam na koncie a flota na fsie to tylko zdążyłam uciec.
W sobotę drugi strzał tym razem celny, poszło dzienne wydobycie, satelity, pełzacze i trochę DT (niestety tym razem nie mogłam przypilnować, bo byłam na grillu).
Oczywiście odwet też nie wchodził w grę, bo "kolega" gra ufs.
Zostało mi tylko zrobić na czas jego urlopu lotkę w jeszcze innym układzie i czekać.
No i się doczekałam.
To co widać w raportach to tylko atak na jednego moona, drugi padł od moich gs. Koledzy z sojuszu zrobili nowego, ale złom pozbierałam ja (fakt tylko 4kk kryształu ale zawsze do przodu)
Także gratuluję jeszcze raz, odpocznę, odbuduję się i możemy działać dalej
Chłopaki jeszcze raz gratuluję udanej akcji, jak już pisałam pies mnie budził w nocy 3 razy bo wiedział, że na ogame taka akcja się rozgrywa.
Zysk piękny, przetapiajcie w eko, nowe samolociki i w co tam jeszcze chcecie.
Zwykle obrońcy życzy się , więc i ja życzę, chociaż po zebraniu złomu, nie powinno być z tym problemu
.
A atakującym czego życzyć?
Hmmm, więcej takich akcji
wyszedł na chwilę z urlopu i już ST, jak Ty to robisz? gratki
obrońcy
w podpowiedzi, nie jest napisane, że wygrał, tylko że miał sprawę w sądzie, ale ok, szukam dalej
Jerzy Stuhr
O kurde a ja jestem z jednym z nich w sojuszu, i co teraz ?
Jak stanę się metalem i kryształem to przyznam Ci rację, ale jak na razie mam fajnego kumpla
pozdro dla Dobry_Sen
Torino życzę szybkiej odbudowy