ale Ci sypnęło kryształem ![]()
obrońcy ![]()
ale Ci sypnęło kryształem ![]()
obrońcy ![]()
Cześć, mam pytanie o orbitalną kryjówkę, badanie u ludzi. Podnosi ona pojemność kryjówki, ale czy przy okazji podnosi również ogólną pojemność magazynu?
Podnosi pojemność magazynów na wszystkich planetach.
bo mu popsułeś zabawki, a pewnie Mikołaj nowych mu nie przyniósł ![]()
bo za dużo czasu traciłeś na testowym ![]()
a formy same się nie zrobią ![]()
obrońcy Szo
Co się lepiej opłaca pod eko dla zbieracza i rocktail. Badanie poziom 3, slot 1.
a) bonus pełzacza
b) bonus wydobycia
?
był już ten temat poruszany na forum ![]()
Zaatakowałem z zyskiem, przecież o to chodzi w tej grze. Luther odrazu zaczął odwet. Więc będziecie mieli upierdliwego człowieka na uni.
A ja ściągnęłam moona, bo to nie łamie regulaminu tej gry. A zysku sorry ale za dużego nie miałeś. Więcej z jednej expy wyciągałam jak jeszcze grałam na odkrywcy. Ale jak tam chcesz, tylko potem nie płakać na forum, że ludzie z ZUZ się uwzięli
Jak to mówią, nie lata się po alkoholu, czas inaczej leci.
Luther będzie więcej skarg bo się panoszycie po tym martwym uni. Latałeś gsami po wszystkich koloniach, Twoja koleżaneczka ściągnęła mi moona. Czekam kiedy przestanie się tak bać i zejdzie z urlopu. Na końcu przyjdę po Twoje moony i obronę.
Ściągnęłam moona, bo pierwszy mnie zaatakowałeś. Co miałam siedzieć i patrzeć jak mnie atakujesz i nie reagować? Zanim nie zacząłeś ataków na mnie nawet nie wiedziałam o Twoim istnieniu. I mogło tak być nadal. Zejdę z urlopu wtedy kiedy będę chciała a nie wtedy kiedy ty mi będziesz kazać
No i pięknie
![]()
YeahBuny Luther rozlatałes się, że nie nadążam komentować
, zysk fajny, przydałby się jeszcze ten dex na pz, ale niestety na naszym uni ciemnota i średniowiecze, kiedyś będzie, tylko kiedy będzie to kiedyś?![]()
Gary
oczywiście ![]()
Jak to dobrze, że jeszcze komuś sie coś chcę na tym uni, gratki pomysłu, drobne czy nie, zawsze do przodu ![]()
Kilimandzaro
oczywiście, na pewno będzie, bo dla ekowców to nie problem ![]()
![]()
Pięknie Wam to wyszło, gratulacje ![]()
Benio Tobie
, jeśli bedzie, może trochę odpuścisz te licytacje, albo przyciśniesz jeszcze bardziej Robina na Narvi ![]()
no chyba, ze będziemy czekać kolejny rok aż Quantum przetestuje razem z U68, a na pozostałych uni może za 10 lat (1 uni na rok)
swoją droga chciałabym wiedzieć dlaczego Quantum a nie inne uni?
było jakieś losowanie?
czy po prostu tak sobie zdecydowaliscie bo bardziej lubicie ludzi, którzy tam grają?
do wszystkich zainteresowanych serwerem testowym Alpha - DZIAŁA, przynajmniej u mnie ![]()
a mamy weekend, więc znowu nic nie zrobią minimum do poniedziałku, wychodzi na to że nie ma sensu testować tej Alphy, bo już wiadomo, że testu nie zaliczyło
nie działa ![]()
U mnie też nie działa, a w dniu dzisiejszym mija tydzień od "nieudanej" aktualizacji i wszyscy, którzy mają problem z zalogowaniem się, zrobią się nieaktywni.
Skoro wiadomo od tygodnia, że nie można wejść to powinna być od razu założona blokada ataków.
Mieli się tym problemem zająć w środę 4.10, mamy piątek 6.10 i dalej nic.
nie działa,
a co najlepsze podczas próby zalogowania pokazuje, że jest 14 osób online, a nikomu z moich znajomych też nie działa
Udało mi się odzyskać hasło do forum, więc mogę skomentować ![]()
Małe ale cieszy ![]()
Obrońcy ![]()
domyślam się po dyskusji jaka na ten temat była z byłym założycielem Waszego sojuszu
Yanosik po prostu nie dopuszcza, żeby mu samolociki zardzewiały ![]()
Lataj DALej na DAL ( za NIE w ankiecie) ![]()