nie działa
Posts by Olivia
-
-
U mnie też nie działa, a w dniu dzisiejszym mija tydzień od "nieudanej" aktualizacji i wszyscy, którzy mają problem z zalogowaniem się, zrobią się nieaktywni.
Skoro wiadomo od tygodnia, że nie można wejść to powinna być od razu założona blokada ataków.
Mieli się tym problemem zająć w środę 4.10, mamy piątek 6.10 i dalej nic.
-
nie działa,
a co najlepsze podczas próby zalogowania pokazuje, że jest 14 osób online, a nikomu z moich znajomych też nie działa
-
Udało mi się odzyskać hasło do forum, więc mogę skomentować
Małe ale cieszy
Obrońcy
-
domyślam się po dyskusji jaka na ten temat była z byłym założycielem Waszego sojuszu
-
Yanosik po prostu nie dopuszcza, żeby mu samolociki zardzewiały
Lataj DALej na DAL ( za NIE w ankiecie)
-
Gratki Yanosik, w rodzinie nic nie zginie
-
To zależy ile będziesz miał czasu na grę, bo nie oszukujmy się ale na expedycję trzeba mieć czas żeby latać.
Więc jeśli planujesz że wejdziesz raz, dwa dziennie, wydasz surowce i zapomnisz to weź zbieracza, ale jeśli będziesz mieć czas żeby pograć w ciągu dnia lub nocy, to weź odkrywcę, bo zyski z expedycji są naprawdę nieporównywalne z niczym co możesz dostać na początek.
Poza tym będą też formy życia i jeśli planujesz grać eko to chyba najlepsza do tego rasa to rock'talowie.
A jak już wspomniałeś, klasę można później zmienić za nagrodę z eventu.
-
no i pięknie
przynajmniej ktoś tu jeszcze lata, a jak widać wyżej jest po kim
obrońcy
, żeby nie było, że wredna jestem czy coś
-
Ruda dziękujemy za przesłanie ankiety, teraz wszystko zależy czy gracze na uni chcą iść z postępem, czy dalej pogrążać uni?
Tylko żeby nie było jak na Quasar, gdzie większość była na "NIE" a potem sojuszowi który tak głosował została wypowiedziana wojna
-
Niezle ktos tytulem postu strolowal, ale dobra lektora na wieczor
a co do tego screena z tym zawroconym stacjonuj to o ile mnie pamiec nie myli to flote widac jesli ktos ja wroci przed tym jak moon padnie
Akurat w tym wypadku było tak że flota była wysłana na moona do obrony, ale zanim doleciała to moon padł, więc po dolocie do nieistniejącego już moona, wracała na planetę startową.Nie było to więc zawrócone stacjonuj jak sugeruje Blue, bo Czestwy nie zawrócił fizycznie tej floty
-
I kolejny złom na DAL, miło się ogląda przy
Gratki Sen, lecisz dalej
-
Jak miło zobaczyć tego Pana w rekach, zwłaszcza w rekach sojusznika
Gratki Zly Sen, tak trzymać
-
Gratki Luther
Warto było czekać do 15:00 aż skończy się blokada ataków.
A obrońca nie jest przypadkowy, nie ja zaczęłam, pewnie nawet nie wiedziałabym o jego istnieniu, gdyby nie jego ataki na mnie .
Ale po to jest sojusz, i gdzie ja nie mogę, tam sojusznicy pomogą
Pozdro dla całego ZUZ
-
Więc najlepiej dać jednak ankietę w grze i niech każdy kto ma chęć odda głos
,
bo przecież dużo ludzi nie ma konta na forum i tylko po to aby tu napisać czy chce ankietę nie trzeba zakładać.
-
Piękny zysk, gratki
-
-
Witam wszystkich grających na Uni Isonoe.
Temat już był poruszony, ale nie mogę znaleźć tego wątku, a mianowicie od czasu zmiany serwera, gra na uni jest bardzo utrudniona,
O ile w ciągu dnia jakoś da się wytrzymać i można powiedzieć, że jest ok, tak wieczorem nie da się wysłać floty bez zamulania. Nawet takie zwykłe czynności jak przeskakiwanie z planety na księżyc, czy z księżyca na księżyc zajmują kilkanaście sekund, a są też sytuację że serwer nie odpowiada i trzeba klikać od nowa.
Na pewno inni gracze na uni wiedzą o co chodzi, wiec proszę o dopisanie swoich uwag.
Ja wypowiadam się w swoim i mojego sojuszu imieniu.
Pozdrawiam
-
Oj chłopaki, chłopaki bawcie się bo to przecież jest zabawa, tylko proszę o szacunek zarówno jedną jak i drugą stronę.
Luther oczywiście gratuluję starcia
, bo u nas na uni szału nie ma, wiec każde ST przeglądam z zaciekawieniem, a na to czekałam od wczoraj, bo Czerstwy nie chciał pokazać, a Ty nie śpieszyłeś się żeby wstawić
Czerstwy mam nadzieję, że sie nie poddasz i pomimo przewagi przeciwnika nadal będziesz grać
-
no ładnie siadło
a obrońcy oczywiście