Posts by Lis Pustyni

Wystarczy miec nanity na 12tym 😁🤭🤭🤭

tylko ze ja nic nie moge zrobic, licytacja nie dziala, export/import nie dziala, anulowanie kopalni nie moge

Tak jak przeskoczysz pewien prog to wtedy wroci do notmalnosci :trollface:

Czy serwery z aktywną blokadą nadal lagują?

Tak. Dalej jest komunikat obecnie flota toczy walkę.

Robiąc budynek nie da się z danej planety nic wysłać.

Kalyke lagi.

Da sie wyslac 😁 dociera z opóźnieniem jak cała reszta :trollface:

Czy serwery z aktywną blokadą nadal lagują?

Na kalyke nadal lagi, prośba o przedłużenie blokady ataków do czasu naprawy lub poprawy sytuacji :)

Popieram :trollface: również zebram na quasar lagi xD że FSa nie da się wysłać 🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

:trollface: u mnie dosc ze tocza walke na tej planecie to jeszcze piraci najechali na ksiezyc i robia burdy :trollface::fshocked:

:trollface: Ja liczylem na to ze 50x tyle dni ile konto jest na danym uni mnie to by krecilo w 2 tygodnie obskoczylbym srtekatyky 80k mam do znakezienia poniewaz jestem wybredny i cierpliey ale ok... jak juz ustalili ze na poczatek jest kielbasa poeyborcza 100 na lebka to juz mysle o tym , ze i tak chce badac technologie bez uzycia dopalaczy co mnie to sie nie kalkuluje by wpakowac 400-600£ by w wiekszosci docisnac badania na porzadany poziom dlaczego nie ? Poniewaz te badania i wszystkue budynki juz i tak ekstremalnie drogo kosztuja a jakby przeloczyc koszt wartosci budnkow i badan to nie zwroci sie z wydobycia przez kilka bardddddddzzzzoooooo dlugich lat wiec take time by GF mnie satysfakcjonuje ponad rok czasu czekalem zrezygnowalem z przenosin na uni 1 org tylko dlatego ze przeczuwalem czacze ze trzeba zaczac wydobywac surke by sfinansowac caly proceder :trollface:  Majs ja pchelka xD bita i kopana xD przez GSy na moonie ^^ wiesz jak dlugo oralem te bunkierki by oko cieszyly :trollface::trollface::trollface::trollface: i tak dalej bede robic obrone na moonach :trollface::trollface::trollface::trollface::trollface::trollface: Boze Ojcze wszechmogacy xD te pinkty honoru nie sa warte tego by niszczyc potencial 50k plazm na moona i 1kk Wr ^^ :fgrin:

Tylko dlaczego Quantum dostało misje za ponad 50 lat, to jest niesprawiedliwe.

Zapomnieli im zmienić :d

ale przez to maja przewage FEST :D pasuje żeby na innych uniach też zapomnieli

xD blagam xD nie oraj xD moonow 🤭🤭🤭🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

na quasar nie było wielkiego boom to poprostu błędy w kodowaniu strony że zaczyna mulić nie mogli nic zmienić :trollface: Więc zostawili tak jak jest dobre i to mała rzecz a jak cieszy tylko tymi atrefaktami spaprali i 100 ekspedtcji na start xD :D Dobrze ze mnie rocktalow rzuciło w pierwszej 30tce xD to przynajmniej nie muszę np tygodnia czekać bo jak na quantum założyłem konto i na isonoe zaczynałem zaraz po wprowadzeniu form życia to tragedia była jak Tyski twierdzi xD że ma wszystkie formy to mnie ciszy najbardziej że znalazłem ludzi a później kaleszy a w 3 kolejności rocktalow i później przed końcem końców Mechy :trollface:

tez mam wszystkich najbardziej ciesze sie ze teraz baterie wulkaniczne moge robic do momentu az nie bede mogl stopniowo na kazdej planecie zaczac orbitalnej ktyjowki do 22 lvlu mam nadzieje ze do lutego obrobie sie ze wszystkim poniewaz2-3 tydzien lutego mam zamiar wyjsc jak szczur z kanalu bo zaczyna sie prawdziwa piekna i urocza wiosna w Angli a nie tylko praca dom :trollface::trollface::trollface::trollface: nic z zycia i nic z pracy xD same nudy na magazynie akurat mam taka prace ze moge sciemniac i jeszcze za to placa xD xDxDxD szefuncio kochany xD:beaten: