wiedzialem , ze tak skoncze. Życzylem sobie tego samemu od kad wprowadzili formy zycia , na starych uni . Teraz kiedy nie ma floty, moge zostac wieczna farma na tym uni
Milej zabawy
wiedzialem , ze tak skoncze. Życzylem sobie tego samemu od kad wprowadzili formy zycia , na starych uni . Teraz kiedy nie ma floty, moge zostac wieczna farma na tym uni
Milej zabawy
musze liczyc na przychylnosc wladz i donosicieli 😁🤭🤭🤭🤭🤭 "zawsze ktos podpierdzieli " "-Taki naród "😋
Masz jakieś problemy ?
nudy wieczorami
Nawiasem ujmując miałem na myśli ^^ blokadę konta na forum co sprzyja mojej mentalności
Display MoreFormy życia są tak skonstruowane, że jeżeli ktoś chce mieć coś na już, musi wydać bardzo dużo antymaterii na skracanie przydługiego czasu (>75lvl mieszkań) i tysięcy poziomów badań dla każdej planety.
Nie mogę się z tym zgodzić. Może taki zamiar był GF ale naprawdę nie potrzeba używać antymaterii.
Jest ogromna różnica między losowaniem badań na u68 a losowaniem teraz. Na u68 miało się szansę 1/64. Teraz możesz mieć 1/16 + 200 artefaktów - ani szansa, ani koszt nie przeraża. Z ciekawości na jednym uni przetestowałam sobie - po 2 dniach ustawiłam poziom 1 na 7 planetach. Ba u68 nigdy tego nie miałam tylko losując. Po miesiącu losowania miałam 2 planety ustawione.
Teraz popatrzmy na 75 lvl mieszkań.
Mam konto dość słabe - około top 400 uni + nanity na 6. Po 4 dniach byłam w stanie odblokować p3s1.
Kiedyś pisałam że p3s6 się nie opłaca - oczywiście on się opłaca ale nie w początkowej fazie gry formami życia.
Np. jeżeli jakiś gracz ma eko 45 / 39 / 41 x 16 to p3s6 opłaca się przy wydaniu ok 145kk surowców na badania od eko + budynki ROCK 2%. Do tego trzeba doliczyć inne budynki np. Kolejne +/- 30kk może kosztować rozbudowa (mieszkania, jedzenie, T2, T3, budynek zmniejszający koszt budowy fz, budynek przyspieszający badania).
Dla takiego przeciętnego eko p3s6 będzie opłacać się po 100 dni rozbudowy. Jeżeli rozbudowa do p3s1 trwa ok tygodnia, to konto potem ma 90 dni na podniesienie +10 lvl mieszkań/jedzenia. To nie są terminy że trzeba używać antyaterii.
Anty do badań?
Przykładowe badanie - czas zbierania wszystkich wcześniejszych poziomów trwa 65 dni. Czas badania wszystkich wcześniejszych poziomów to 31 dni. Czyli badania przynajmniej dwa razy szybciej się robią niż surowce zbieramy na rozbudowę całych form życia.
Ps. Na u68 mam mieszkanie na 74 a p3s6 mam rozbudowany.
Nie trzeba >75 lvl.
Wystarczy miec nanity na 12tym 😁🤭🤭🤭
tylko ze ja nic nie moge zrobic, licytacja nie dziala, export/import nie dziala, anulowanie kopalni nie moge
Tak jak przeskoczysz pewien prog to wtedy wroci do notmalnosci
Czy serwery z aktywną blokadą nadal lagują?
Tak. Dalej jest komunikat obecnie flota toczy walkę.
Robiąc budynek nie da się z danej planety nic wysłać.
Kalyke lagi.
Da sie wyslac 😁 dociera z opóźnieniem jak cała reszta
Czy serwery z aktywną blokadą nadal lagują?
Na kalyke nadal lagi, prośba o przedłużenie blokady ataków do czasu naprawy lub poprawy sytuacji
Popieram również zebram na quasar lagi że FSa nie da się wysłać 🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
u mnie dosc ze tocza walke na tej planecie to jeszcze piraci najechali na ksiezyc i robia burdy
"Obecnie flota toczy walkę" kiedy ten blad zniknie na gaspra bo obecnie nic nie moge roboc na planetce...
to są błędy w kodowaniu, nie są zależne od tego ilu graczy klika w budowę
od wyższych zbudowanych lvl zaczyna być normalnie
nie powiem 2 dzien bez fsa bylby pieknym darem
Ja liczylem na to ze 50x tyle dni ile konto jest na danym uni mnie to by krecilo w 2 tygodnie obskoczylbym srtekatyky 80k mam do znakezienia poniewaz jestem wybredny i cierpliey ale ok... jak juz ustalili ze na poczatek jest kielbasa poeyborcza 100 na lebka to juz mysle o tym , ze i tak chce badac technologie bez uzycia dopalaczy co mnie to sie nie kalkuluje by wpakowac 400-600£ by w wiekszosci docisnac badania na porzadany poziom dlaczego nie ? Poniewaz te badania i wszystkue budynki juz i tak ekstremalnie drogo kosztuja a jakby przeloczyc koszt wartosci budnkow i badan to nie zwroci sie z wydobycia przez kilka bardddddddzzzzoooooo dlugich lat wiec take time by GF mnie satysfakcjonuje ponad rok czasu czekalem zrezygnowalem z przenosin na uni 1 org tylko dlatego ze przeczuwalem czacze ze trzeba zaczac wydobywac surke by sfinansowac caly proceder Majs ja pchelka bita i kopana przez GSy na moonie ^^ wiesz jak dlugo oralem te bunkierki by oko cieszyly i tak dalej bede robic obrone na moonach Boze Ojcze wszechmogacy te pinkty honoru nie sa warte tego by niszczyc potencial 50k plazm na moona i 1kk Wr ^^
Tylko dlaczego Quantum dostało misje za ponad 50 lat, to jest niesprawiedliwe.
Zapomnieli im zmienić :d
ale przez to maja przewage FEST pasuje żeby na innych uniach też zapomnieli
blagam nie oraj moonow 🤭🤭🤭🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
na quasar nie było wielkiego boom to poprostu błędy w kodowaniu strony że zaczyna mulić nie mogli nic zmienić Więc zostawili tak jak jest dobre i to mała rzecz a jak cieszy tylko tymi atrefaktami spaprali i 100 ekspedtcji na start Dobrze ze mnie rocktalow rzuciło w pierwszej 30tce to przynajmniej nie muszę np tygodnia czekać bo jak na quantum założyłem konto i na isonoe zaczynałem zaraz po wprowadzeniu form życia to tragedia była jak Tyski twierdzi że ma wszystkie formy to mnie ciszy najbardziej że znalazłem ludzi a później kaleszy a w 3 kolejności rocktalow i później przed końcem końców Mechy
tez mam wszystkich najbardziej ciesze sie ze teraz baterie wulkaniczne moge robic do momentu az nie bede mogl stopniowo na kazdej planecie zaczac orbitalnej ktyjowki do 22 lvlu mam nadzieje ze do lutego obrobie sie ze wszystkim poniewaz2-3 tydzien lutego mam zamiar wyjsc jak szczur z kanalu bo zaczyna sie prawdziwa piekna i urocza wiosna w Angli a nie tylko praca dom nic z zycia i nic z pracy same nudy na magazynie akurat mam taka prace ze moge sciemniac i jeszcze za to placa szefuncio kochany
Elegancko wszystkie formy znalezione izi.
Surka rozesłała i po robocie artefakty wpadną na dniach zero lagow
0 lagow Prosimy o 2 dni bez ataków
to zaczyna muec sens ... mam x2 roctalow tylko jak przetransportowac surke
Słabo że limit to tylko 100 lotów
Wlasnie o to chodzi przeciez zanim czlowiek wyora ... te kur... 80k artefaktow to przyjdzie wiosna
Mam tylko nadzieje że w tych 100 misjach trafię Rocktali.
Kalesh i ludzie teraz wpadli
tyle to dzisiaj pospie do jutra do 10tej
Wlasnie o to chodzi przeciez zanim czlowiek wyora ... te kur... 80k artefaktow to przyjdzie wiosna
Mam tylko nadzieje że w tych 100 misjach trafię Rocktali.
muszę cie rozczarować kilka tygodni to zajmie
na 3 planetach na Kalyke zniknęły mi floty z planet i jest info że " Obecnie flota toczy walkę."
Jeden exp wyszedł a drugi jak powyżej i dupa
Kochane GF Żeby było śmieszniej, pingi niskie ale floty utknęły w innej czasoprzestrzeni
Dobrze ze wisi a nie znika z pola widzenia
Ile możecie wysłać eksedycji w poszukiwaniu form życia
Już floty wiszą.
Ile mozesz wyslac ekspow
jest nadzieja
Za to wylogowało o czasie
Dobry niebawem każde dorosłe dziecko będzie zadowolone