Jedno z uni puściły lagi
W 2 min zbudowałam więcej niż od 12
jak wstałem i kliknąłem z rana na kalyke to też to co miało byc 1s trwało 1s, ale teraz już powoli wracamy do punktu wyjścia i budynki wiszą
Jedno z uni puściły lagi
W 2 min zbudowałam więcej niż od 12
jak wstałem i kliknąłem z rana na kalyke to też to co miało byc 1s trwało 1s, ale teraz już powoli wracamy do punktu wyjścia i budynki wiszą
Jeśli blokada ataków nie zostanie przedłużona to praktycznie rozbudowa FŻ na Kalyke będzie nierealna przy założeniu że trzeba będzie podnosić w razie czego flote w międzyczasie.
"Obecnie flota toczy walkę" kiedy ten blad zniknie na gaspra bo obecnie nic nie moge roboc na planetce...
Czy serwery z aktywną blokadą nadal lagują?
QuoteOdkrycia: 100 / 100
kiedy licznik się resetuje?
na Kalyke dalej są lagi.
u mnie jest zauważalna poprawa względem tego co było rano (Kalyke)
Wydaje mi się że pojawiła się nawet możliwość ruchu flot mimo wiszącego budynku.
"Obecnie flota toczy walkę" kiedy ten blad zniknie na gaspra bo obecnie nic nie moge roboc na planetce...
ja sie pytam kiedy ten blad zniknie z 68?!! Na ktorym formy sa od dawna wiec lagow byc nie powinno. A jednak badanie ktore mialo sie skonczyc wczoraj kolo poludnia dalej wisi jako wykonane i nawet skrzynki nie da sie kupic....
to są błędy w kodowaniu, nie są zależne od tego ilu graczy klika w budowę
od wyższych zbudowanych lvl zaczyna być normalnie
nie powiem 2 dzien bez fsa bylby pieknym darem
tylko ze ja nic nie moge zrobic, licytacja nie dziala, export/import nie dziala, anulowanie kopalni nie moge
Tak. Dalej jest komunikat obecnie flota toczy walkę.
Robiąc budynek nie da się z danej planety nic wysłać.
Kalyke lagi.
Jak wyżej, kiedy liczba ekspedycji, lotów rozpoznawczych się resetuje? chyba powinno co dzień? Bo inaczej nie da się grać.
Na kalyke nadal lagi, prośba o przedłużenie blokady ataków do czasu naprawy lub poprawy sytuacji
tylko ze ja nic nie moge zrobic, licytacja nie dziala, export/import nie dziala, anulowanie kopalni nie moge
Tak jak przeskoczysz pewien prog to wtedy wroci do notmalnosci
Tak. Dalej jest komunikat obecnie flota toczy walkę.
Robiąc budynek nie da się z danej planety nic wysłać.
Kalyke lagi.
Da sie wyslac 😁 dociera z opóźnieniem jak cała reszta
Na kalyke nadal lagi, prośba o przedłużenie blokady ataków do czasu naprawy lub poprawy sytuacji
Popieram również zebram na quasar lagi że FSa nie da się wysłać 🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
u mnie dosc ze tocza walke na tej planecie to jeszcze piraci najechali na ksiezyc i robia burdy
Lis Pustyni byłabym Ci niezmiernie wdzięczna gdybyś zaczął używać opcji edycji posta.
Doubleposting jest na forum zakazany.
Lis Pustyni byłabym Ci niezmiernie wdzięczna gdybyś zaczął używać opcji edycji posta.
Doubleposting jest na forum zakazany.
😊😁🤭 🦊
Uważam że jednak 3 dni blokady to za dużo jak dla mnie
.
Nie moglem sie jednak oprzec .
Dziekować i calowac po za blokade atakow
Lagi jakoś zniosę. Pytanie kiedy reset licznika flot do flot rozpoznawczych?
Lagi jakoś zniosę. Pytanie kiedy reset licznika flot do flot rozpoznawczych?
Był ok. 10/11 Pojawiło się 50 nowych slotów
Pytanie kiedy reset licznika flot do flot rozpoznawczych?
Do 150 wskakuje przy około 90 odkryć.
Pytanie kiedy reset licznika flot do flot rozpoznawczych?
Do 150 wskakuje przy około 90 odkryć.
Dodatkowe +50 nie wskakują przy 90 tylko to ustawienie serwera że dodaje +50 o jakiejś godzinie...
Dodatkowe +50 nie wskakują przy 90 tylko to ustawienie serwera że dodaje +50 o jakiejś godzinie...
Sprawdzimy tą teorie jutro.
Ciekawe czy to jest regularne czy nie.