Śmiech na sali, większa część postów usunięta.A gdzie wolność słowa i myśli?Tu chyba na prawdę komuś już obija "odrobina"władzy
Posts by takiSOBIEgracz
-
-
trzymam kciuki za każdy kolejny odcinek;-)
-
-
Mam takie pytanko, skąd się wzięli gracze z obcymi flagami na polskim serwerze?i na dodatek są w sojuszach polskich. Nie wiem, ale czy tak jest ok?Może czegos nie doczytałem,ale czy to jest dopuszczalne?Skoro tak, to czy mogę załozyc konto na jakimś zagranicznym serwerze?
-
OszołomyW pozytywnym tego znaczeniu.
-
Z samego farmienia zysk zacny, graty akcji i zysku.A złom to sobie na pewno kiedyś odbierzesz
-
Proszę o kontakt przez Support.
Ja też nie dostałem, i co mam w związku z tym napisać? Mam anty i kupną, i z ekspedycji, nie robiłem żadnych screenów, bo nie sądziłem, że będą potrzebne, ale na 100% nie było wiadomości z informacją o zwrocie anty.
Ja akurat mam anty z expów, więc mniejsza strata, ale to nie zmienia faktu że trochę nie ładnie z ich strony że az tak długo trwa naprawa tego skryptu i sprawdzenie kto ile wydał.Juz się pogodziłem z tym że nic nie oddadzą.U nich się zawsze wszystko zgadza.
-
Tu nawet nie ma czego komentować.
-
Serio?znowu przez support? Juz mi sie odechciało pisać do nich, ciągle tylko "u nas wszystko działa"albo"prosimy o zrzut ekranu"...Dużo nie straciłem, płakał nie będę.Ale ręce opadają patrząc na to wszystko.
-
"Bądźcie Pozdrowieni o bogowie, którzy mieszkacie w Sali Maati. Zaprawdę znam was, znam wasze imiona. Nie pozwólcie bym padł pod waszymi nożami i nie przedstawiajcie mojej grzeszności przed bogiem, któremu służę. Nie macie przeciwko mnie żadnego oskarżenia. Mówcie prawdę w moim imieniu przed Nebertcher, gdyż wypracowałem prawość w Egipcie, nie przeklinałem bogów, a król, który wówczas rządził nie miał przeciwko mnie żadnego oskarżenia. Hołd wam o bogowie, którzy mieszkacie w Sali Maati, którzy nie macie fałszu w swoich ciałach, którzy żyjecie prawdą, którzy karmicie się prawdą przed Horusem, który mieszka w swoim Dysku. Uwolnijcie mnie od boga Baby, który żyje z wnętrzności potężnych w dniu Wielkiego Rozrachunku. Patrzcie na mnie. Przyszedłem przed wasze oblicze. Jestem bez grzechu, jestem pozbawiony zła, nie mam w sobie grzeszności. Żyję prawdą. Karmię się prawdą. Spełniałem rozkazy ludzi i czyniłem rzeczy, które zadowalały bogów. Zjednywałem sobie boga sprawami, które on kochał. Dawałem chleb głodnemu, wodę spragnionemu, szatę nagiemu. Składałem święte ofiary bogom i pogrzebowe ofiary duchom. Bądźcie zatem moimi wyzwolicielami i stróżami i nie wysuwajcie przeciwko mnie oskarżeń przed wielkim bogiem. Moje usta są czyste i moje ręce są czyste. I dlatego pozwólcie, by ci którzy mnie ujrzą mogli mi powiedzieć: przyjdź w pokoju, przyjdź w pokoju."
Nie znałem tego gracza, ale pochylę głowę nad modlitwą. Spoczywaj w pokoju....
-
Ja też nic nie dostałem, uni Juno
-
Co Ty tak ciągle chorujesz?
Byle do 16!
życie takie praca w pyle, kurzu rozwala orgznizm
Heparegen przepisałi?
-
Graty, krychy wpadło sporo to będzie na nowe pance:)
Obrońcy
A Ty tak serio? Za miesiąc bedzie nowe uni;-)....
-
Ja też dostałem banana, albo za to że za mało kupiłem paczek albo za dużo. 🤦♂️
Póki co czekam na jakieś wyjaśnienie bo szkoda mi 7 lat grania i wywalenia paru tysięcy na tą grę
O kurde, ja gram ponad 18 lat z przerwami, i ani złocisza nie wydałem, szacunek kolego
-
Hahaha. Mnie ten pomysł nawet rozbawił.
Czy jest ktoś o kim nie wiem, kto by chciał mnie widzieć (40-latka) za swojego przeciwnika?
A czemu nie?;-)dlaczego 40 + ma czuć sie gorszy?Dałbym sobie urwać głowe że połowa tych "rurkowców"padła by po jednym liściu;-
-
temat umarł?
-
Śląsk tez trzyma kciuki
-
No to mi także wypada się dopisać.
Grałem na U27 od 2004 czy od 2005 pod tym samym nikiem co widnieje na forum. NIe pamieam dokładnie, toż to tyle lat.
Nic nie pokazałem, bo grałem eko i badania - ale nie pytałeś o złomiarzy
Chociaż....pamiętam że leciałem na GALAX'E kilka razy, ale zawsze uciekała / pozdro GALAXA /
Niestety, ostatecznie po wszystkich fuzjach i po życiowych zakrętach konto przepadło.
Ale by pamięć nie wygasła, załozyłem następne na Ganimed.
Następnie znów życiowe zawirowania i logowanie przez zupełny przypadek - patrze - a tu trzeba wybrać nowe uni, bo fuzia
Obecnie gram eko na U68 - ale to już gra czysto sentymentalna
Z drugiej strony, sentymenty czy nie, to z anty trza było zapłacić by wykupić gwarancje wieczności heheh
Pozdrawiam wszystkich z U1, U15, U27, z Nekkara i Ganimed - trzymajcie sie ciepło i Wesołych Swiąt.
Jakby się wam nudziło, to zapraszam w celach sentymentalnych na U68 do sojuszu [PAK]
Zakładajcie konta i piszcie podanie - gwarantuje pomoc w rozbudowie.
Edit: A w ogóle to patrząc na stary temat, ze starego forum
Rocznica 10 sierpnia. - Wspominki - OGame Polska (gameforge.com)
to w 10.Sierpnia 2021 mineło już 16 lat od założenia U27.
Ciekawe czy w sierpniu 2022 ktoś tutaj zaglądnie
Uni 15?grałem tam w sojuszu "KOPYTKO";-)
-
Agresor stracił łącznie 8.888.871.000 jednostek.
Obrońca stracił łącznie 22.358.317.000 jednostek.
At these space coordinates now float 5.325.782.400 metal, 3.339.142.400 crystal and 764.729.600 deuterium.
Agresor przejął łącznie 587.806.782 jednostek.
Trochę marny zysk, ale jest na plusie więc graty sie należąBić paczkomaty ile wlezie
-
No teraz to pojechałeś....Jesteś z rocznika kiedy ministrem edukacji był pan Czarnek?
Żart do Ciebie ewidentnie nie trafił (tłumaczenie żartu: odmiana przez przypadki połączenia balboa + bóg / bonus: beka z Ciebie )
Ewidentnie jeden lubi frytki a drugi jak mu nogi śmierdzą. Ja zauważyłem bład gramatyczny, nie szedłem w kierunku żartu.