Obce flagi na Juno

• Mam takie pytanko, skąd się wzięli gracze z obcymi flagami na polskim serwerze?i na dodatek są w sojuszach polskich. Nie wiem, ale czy tak jest ok?Może czegos nie doczytałem,ale czy to jest dopuszczalne?Skoro tak, to czy mogę załozyc konto na jakimś zagranicznym serwerze?

• Mam takie pytanko, skąd się wzięli gracze z obcymi flagami na polskim serwerze?i na dodatek są w sojuszach polskich. Nie wiem, ale czy tak jest ok?Może czegos nie doczytałem,ale czy to jest dopuszczalne?Skoro tak, to czy mogę załozyc konto na jakimś zagranicznym serwerze?

Bośnia i Hercegowina z tej strony ヽ(^。^)ノ

c899f5d80a9aaf63f236864eb1b9df18.png?ex=66082cf4&is=65f5b7f4&hm=4b29361b927bad5bc4e5808e7480362bea0192a0f1387fa2af0def6c757e54b0&

• normalnie można zakładać konta na innych serwerach innych społeczności

nigdy nie słyszałem aby było gdziekolwiek obostrzenie dla obcokrajowców
    na żadnym z community

swoją drogą polecam grę na serwerach EN
    testowałem sobie tam coś na nowym koncie i gość który mnie zaatakował zapytał czy nie potrzebuje jakiejś porady na temat jak ogarnąc ta grę.
    mniej chamstwa jest niż na rodzimych serwerach :P

• Kiedyś to było zakazane teraz można być turystą :P Sam siedzę na czeskim serwerze i właściwie już tam pozostanę, bo dostałem się tu po starych zasadach cmentarzowych.

Chyba że w końcu postanowią zrobić Ogame od morza do morza i połączą PL z Bałkanami, CZ i SK. :P