SynTaty[VIP] vs. Czar Hyperion[O_P_P] ~ 298.419% TOP 2 SOLO

• TataSyna nie chciał spotkać się z SynemTaty, więc syn pokazał staremu, że tak głośno chrapie, że nie słyszał co się układ obok działo.

A SynTaty to jednak rodzina.

Dnia 30-01-2024 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor SynTaty [VIP]

Pancernik 1.084.022

Obrońca Czar Hyperion [O_P_P]

Duży transporter 5.947

Lekki myśliwiec 329.062

Ciężki myśliwiec 100.954

Krążownik 95.471

Okręt wojenny 17.110

Recykler 500.018

Sonda szpiegowska 519

Bombowiec 15.729

Niszczyciel 92.218

Pancernik 27.880

Reaper 9.002

Pathfinder 45.005

Po bitwie...

Agresor SynTaty [VIP]

Pancernik 974.729 ( -109.293 )

Obrońca Czar Hyperion [O_P_P]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

0 Metalu, 3.500 Kryształu i 47.994.041 Deuteru

Agresor stracił łącznie 9.289.905.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 33.341.389.000 jednostek.

At these space coordinates now float 14.607.650.400 metal, 11.448.754.800 crystal and 3.785.500.600 deuterium.

Agresor przejął łącznie 47.997.541 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 11.328.860.400

Kryształ: 7.077.038.300

Deuter: 2.194.099.641

agresor zyskał łącznie 20.599.998.341 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -17.589.282.000

Kryształ: -11.983.647.500

Deuter: -3.816.457.041

obrońca stracił łącznie 33.389.386.541 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 5.0.0-beta

W każdym z nas walczą dwa wilki. Jeden jest zły, to gniew, zazdrość, chciwość, pazerność, kłamstwo, pogarda i ego. Drugi jest dobry, to radość, pokój, miłość, nadzieja, pokora, uprzejmość, empatia i prawda. Który wilk wygra? Ten, którego karmisz.

• Już gratulowałem Balboe, ale wypada i tu także. Dałeś radę stary. Gratulacje. :graty:

Jednak chciałbym też swoje słowo do Miecha. Dlaczego wprowadzasz ludzi w błąd?:/ Przecież ja nie uciekałem wszystkim. Odkąd Cle poszło na zasłużone urlopy to atakował mnie raz kohan i wtedy przez 45 minut wcinałem popcorn zastanowiajac się czy mu napisać, żeby sobie zawrócił, ale miałem osolne palce od popcornu, więc nie chciałem brudzić klawiatury. A po za nim to latał tylko Balboa (jakiś 100 razy, w międzyczasie przeklikujac z 6 lotek z telepami), który szczerze ma skilla i uparty jest mocno. I w końcu dopiąć swego musiał, a sam nie miałem jak się bronić, a mimo wszystko 2 miesiące dawałem radę, a w tym przypadku zalogowałem się jak jeszcze leciał i gdyby opóźnił tak jak chciał zrobić to bym był wciąż żyw.

Gdybyś Ty stary chociaż raz wystartował to nawet przez myśl by mi nie przeszło uciekać. Zastanawiałbym się tylko, żeby dobrze recki dobrze zgrać. xD

Reasumując flota spadła, więc trza odbudować.

Mam troszkę mniej cyferek niż wczoraj, ale wciąż więcej niż jak zaczynałem, więc dramatu nie ma. 8)

Ale zdejmuje już ten wygenerowany nick. :trollface:

Piona wszystkim :thumbup:

• Jakbym ja startowa to nadal lądowałbyś w reckach drogi kolego.

A przeczytaj post Lamer, mój i zastanów się skąd nasza szydera. :trollface:

• Gratulacje dopięcia swego, w zaden sposob sie nie udawało..a tu zwykly spokojny lot :)

Sugerujesz Maruda, że leciałem na aktywkach? :P

Jak juz, to się gratuluje..".komu, czemu"- Bolboi...Czy nasza gramatyka jest aż tak ciężka?

Tak żeby było gramatycznie to powinien napisac Balboa, bo tego sie poprostu nie odmienia..przynajmniej we wszystkich źródłach jakie sprawdziłem i wydawały sie wiarygodne, bo wiadomo że jak chcesz to znajdziesz info że ziemia jest płaska :trollface:

• Jak juz, to się gratuluje..".komu, czemu"- Bolboi...Czy nasza gramatyka jest aż tak ciężka?

1. Mianownik (M.) – kto? co? Balboa
    2. Dopełniacz (D.) – kogo? czego? Balboży
    3. Celownik (C.) – komu? czemu? Balbożemu
    4. Biernik (B.) – kogo? co? Balbożę
    5. Narzędnik (N.) – z kim? z czym? Z Balbożym
    6. Miejscownik (Ms.) – o kim? o czym? O Balbożym
    7. Wołacz (W.) – o! Balboża !

:trollface:

Sennik:

Czarny szczur – zdrada lub podstęp, którego można uniknąć, oznacza również osobę o złych intencjach.

Biały szczur - jest dobrą przepowiednią i może wróżyć otrzymanie pomocy od osoby od której byśmy w ogóle się tego nie spodziewali, może też oznaczać zawarcie przyjaźni z kimś nowym lub zawieszenie konfliktu z wrogiem.

Brązowy szczur jest symbolem trefnych i niepewnych interesów, więc jeśli masz w planach podobne przedsięwzięcia, nie działaj pochopnie.

FOX%2BRAT%2B01.gif

• Jak juz, to się gratuluje..".komu, czemu"- Bolboi...Czy nasza gramatyka jest aż tak ciężka?

1. Mianownik (M.) – kto? co? Balboa
    2. Dopełniacz (D.) – kogo? czego? Balboży
    3. Celownik (C.) – komu? czemu? Balbożemu
    4. Biernik (B.) – kogo? co? Balbożę
    5. Narzędnik (N.) – z kim? z czym? Z Balbożym
    6. Miejscownik (Ms.) – o kim? o czym? O Balbożym
    7. Wołacz (W.) – o! Balboża !

:trollface:

No teraz to pojechałeś....Jesteś z rocznika kiedy ministrem edukacji był pan Czarnek?:trollface:

Odmiana wyrazu balboa

Mianownik Kto? Co?: balboa
    Dopełniacz Kogo? Czego?: Nie lubię balboy
    Celownik Komu? Czemu?: Przygladam się balbole
    Biernik Kogo? Co?: Lubię balboę
    Narzędnik Z kim? Z czym?: Rozmawiam z balboą
    Miejscownik O kim? O czym?: Rozmawiam o balboi
    Wołacz: Hej! balboo

[mod='Qnick'] Double-posting poprawiony. Proszę używać funkcji edytuj.[/mod]

• No teraz to pojechałeś....Jesteś z rocznika kiedy ministrem edukacji był pan Czarnek?:trollface:

Żart do Ciebie ewidentnie nie trafił :trollface: (tłumaczenie żartu: odmiana przez przypadki połączenia balboa + bóg / bonus: beka z Ciebie :S)

Sennik:

Czarny szczur – zdrada lub podstęp, którego można uniknąć, oznacza również osobę o złych intencjach.

Biały szczur - jest dobrą przepowiednią i może wróżyć otrzymanie pomocy od osoby od której byśmy w ogóle się tego nie spodziewali, może też oznaczać zawarcie przyjaźni z kimś nowym lub zawieszenie konfliktu z wrogiem.

Brązowy szczur jest symbolem trefnych i niepewnych interesów, więc jeśli masz w planach podobne przedsięwzięcia, nie działaj pochopnie.

FOX%2BRAT%2B01.gif

Edited 2 times, last by Szczur ().

• Żeby w Twoim wpisie nie zobaczyć ironii to naprawdę trzeba sie postarać.

Moderator niech usunie tu zbedny spam, bo zrobil się smietnik pod naprawdę dobrym RW.

• No teraz to pojechałeś....Jesteś z rocznika kiedy ministrem edukacji był pan Czarnek?:trollface:

Żart do Ciebie ewidentnie nie trafił :trollface: (tłumaczenie żartu: odmiana przez przypadki połączenia balboa + bóg / bonus: beka z Ciebie :S)

Ewidentnie jeden lubi frytki a drugi jak mu nogi śmierdzą. Ja zauważyłem bład gramatyczny, nie szedłem w kierunku żartu.:trollface: