Na kerberos poszlo flociarze , bo to uni wojskowe, na reszte poszli badacze i ekowcy;-)i niech tak zostanie...;-)ael jak na juna miąłem 1 skan na miesiąc , dzis miałem 123 skany;-)
Posts by takiSOBIEgracz
-
-
Zależy jak do tego podejść, na Juno eko miałem w top 30, a Quasar top 130 teraz jestem, no patrząc na całe top 50 to sie zastanawiam ile tam kasy poszły;-))Gram w cyferki dla zabawy, po tym jak wprowadzili te wszystkie udziwnienia w postaci anty, gdzie zdrowa rywalizacja wygrała z zasobnością portfela, odpuściłem sobie aktywniejszą grę.Klikam bo mamfajnych ludzi w sojuszu, kilku znajomych z uni cyferkowych( uni 15, uni 21, uni 28)Ale ogólnie jest ok, trafiłem na lokalizacje takie jak na Juno, tylko dwie planety obok, ale juz relokacja włączona, więc nie jest tak źle.Pozdrawiam
-
O dziwo u mnie exodus przeszedł bez żadnych problemów, tylko 2 planety muszę relokować bo wylądowały w miejscu już zajetym.Ogólnie jestem nawet zadowolony;-)Oby inni też nie mieli żadnych problemów z przenosinami na inne uni.
-
-
potwierdzam nie zgłaszałem tego błędu ponieważ nie przetestowałem go w kilku wariantach a jestem w podróży więc nie mam czasu pomimo skanowania 😂😂😂 wszyscy mamy ten problem to jest złożona gra przegladarkowa jeżeli jedna osoba posiada błąd reszta też może potwierdzić nie jest aż tak dotkliwy ale przeladowanie strony a błąd zdarza się często narazie byłem na etapie częstotliwości tego błędu pierwszy wariant wyłapywalem czas w którym kasowane są wiadomosci szybkość i poruszenie kursora myszki jest wystarczajacy mały błąd a cieszy 😅 poprostu przypadkiem to zerklem podczas skanowania cieszyłem się jednym i drugim to tak jak można opisać po ostatniej aktualizacji kiedy budowany jest budynek nie ma poprzedniej kolejki budowania jak było pierwotnie z miniaturka przycisku zielonego można włączyć coś innego zielona miniaturka jest po lewej stronie dostępna ale aby kontynuować włączanie to samo badanie czy budynek dowolnej maści nie nazwę formy trzeba włączyć główny obrazek dotyczący zainteresowanego przedmiotu sporu ^^
Prawdopodobnie twórca gry wprowadził ta zmianę kosmetyczna umyslnie i zostanie na stałe odświeżenie strony generuje popularność atywnosci strony i wiąże się z tym przychód
Litości
A co do tematu, tak, u mnie też sie takie błędy zdarzają .
-
A jak wygląda ranking eco na Quasar?obecnie mam ponad 500 mln pkt, i sie zastanawiam nad tym uni żeby tam przejść.
-
-
Kasa musi się zgadzać 😎
Na każdym uni to samo nie zmienisz tego...kasa rządzi światem
Ego można podnieś kasą od tyle
Temat do zamknięcia xd
A Ja się zastanawiam , co Ty tu jeszcze robisz..Nie grasz, to się nie udzielaj, grasz, graj dla siebie...
-
Tak za bardzo nie wiem o co chodzi, Ja gram na zbieraczu, FŻ mam na marnym poziomie, bo jakoś nie mogę sie do tego przekonać,Gram sobie spokojnie jako górnik,W moim sojuszu mam graczy którzy grają odkrywcami, maja formy życia wywalone w kosmos, mało tego, graja o kilka miesięcy dłużej niż Ja. Dziennie wklejają jakieś raporty w expów, a i tak eko mam od ich wieksze o 100 mln pkt.I na prawdę gram tylko for fun , bez anty, bez paczek.Może to zależy też od jakiejś tam strategii na grę?Sam nie wiem od czego zależy.Gdzieś kiedyś słyszałem takie powiedzenie"małą łyżką i wolniej, a więcej się najesz"
-
jest pogoda to sie korzysta :p
I tu się z Tobą muszę zgodzić
-
Grill w kwietniu?myślałem że to od maja się zaczyna;-)ale jak kiedyś mieszkałem jakis czas na Bawarii, to i w lutym się grilla robiło;-)aż się łezka w oku kręci, to były czasy;-)
-
No i pięknie, emocje byly ogromne Cidrowi graty za lot w gniazdo szerszeni. Ale co ? Nie ma gratulacji, nie ma uszczypliwego i marnego komentarza Staruszków?
Staruszkowie jeszcze leżą pod kroplówkami;-)Nie doszli jeszcze do siebie po tym co ich spokało/spotka;-) jesze raz graty akcji, i szo dla staruszka, może wróci z urlopu, kiedyś.;-)
-
Dlaczego znowu psujecie grę...
Bo im za to płacą?
-
Śląsk górą;-)pięknie to wyszło, kolejny z notatnika wykreślony;-)
ps.Dlaczego zawsze jak ktos dostanie złoma pito na urlop?
-
Po co mi wiedzieć"sukces...twoja flota została pomyślnie wysłana z misją szpieguj";-))))Co oni tam ćpają;-)
-
Wiem, wiem - podnosicie tu kwestię grania UFS'em. Zważcie jednak, że często jest to jedyna możliwość bronienia się przed no-life'ami.
Nie każdy może sobie pozwolić na grę 24/7.
Jest wiele sposobów żeby sobie poradzić z no-life"m/nie wiem czy dobrze to napisałem/Co do urlopów to na dwoje babka wróżyła.Ja idę na urlop jak muszę, np jak gdzies jadę , albo jakaś grubsza impreza sie szykuje, i wiem że bede mógł mieć problem z odbiorem fs i takie tam.Mnie osobiście draźnią graczę którzy np ściagają urlop, robia nalot i uciekaja na urlop, albo czekaja na "wiadomość"od dupa liza że jakas flota stoi na moonie, ściągaja urlop, leca , na forum klejają RW i sie nim chełpią , po czym znowu na urlop, bo się boją odwetu.Takich to bym tłukł ile wlezie;-)Ale jak, na urlopach "wagino sceptycy"ciągle siedzą;-)To nie ma jak ich lać;_)
-
Drugi albo trzeci event pod rząd z takimi samymi nagrodami, dawno nie było w nagrodach zmiany klasy.
Własnie, tez czekam;-)Mogliby coś zmienić, ale darowanemu koniowi w pysk się nie zagląda
-
szkoda ze na starych uni takich pro graczy nie ma.
-
Wygląda jak napad na miejscową jadłodzielnię. I to w środku tygodnia
Się odezwał....
-
Dziadek chyba zapomniał o balkonikuna hanysa się nie lata