A ja idę na urlop;-)
Posts by takiSOBIEgracz
-
-
Kto wysyła recka na atak;-)
-
i tak trzymać;-)
-
Ładnie się kupuje , ładnie
Pierw to konto chciało się na siłę dostać do nas do soja nie udało to się to widzę pozbierane i zezłomowane
trochę dziwne być tyle czasu w układzie u Józka i żeby nic mu się nie działo nagle teraz na grubaska ;pNie lajkuje tego steka takie są moje przemyślenia lewy stek i tyle jeszcze nick zmieniony na oddam
Zawsze się ktoś znajdzie komu cos nie pasi.Graty akcji, liczby powalają, trzymaj poziom;-)
-
ładny zysk , gratulacje
-
A ja czekam na ciąg dalszy
Głowa do góry , na pewno jeszcze sie spotkacie
-
próbuje na wszelkie sposoby puszczać a i tak mizernie możne jedna z 8 coś przywiezie i to jak mało jak latałem 2 miesiącami temu przed fuzja to byłem milionerem a teraz zerem nie wiem jak latać. jakieś stateczki przywiezie ale kicha straszna
na 150 ekspedycji wejdzie 15 reszta to balangi supernowe itp zmieniam układy ale to nic nie daje . puszczam 1000 pionierów 5000 mt sondę i jakiś wojskowy a nie wspomnę ile tracę na obcych
A wyslij na próbe 3000 dt i 1 pioniera plus sondę jak lubisz miec komunikaty;-)
-
E no. kiedys grałem w sojuszu Paru Złych Typów , jak dobrze pamietam uni 28;-)ale to chyba nie ten sojusz co kiedyś
-
Jak widać paczki się zgadzają dopalacze również zachęcam do zakupu zmiany klasy jeżeli ktoś nie posiada w ekwipunku podczas trwających poprzednich ewentow cyklicznych zachęcam do zakupu podczas emitowanych przecen w shopie 20% albo na zmianę klasy i flotę Wszystko się zgadza dla odkrywców u zbieraczy jeżeli kos się ze mną nie zgadza nie przeszkadzać sobie łapeczka w dół i do moderatora
Gościu, weź Ty sie wyloguj wreszcie.Na nowym uni jest zmiana klasy , ciekawe dlaczego nie ma na starszych;-(BTW a jak tam Twoje latanie na puste platety po 100.ooo bomberków/;-)
-
Ja nie rozumiem jednej rzeczy, jak juz ktoś kupuje konto pod złom żeby się puschować, czy jak sie to tam nazywa, po co wstawiać takie rw na forum? skoro wielu ludzi obserwuje co się dzieje na ich własnych podwórkach...i zawsze znajdzie się ktoś kto wyłapie. Jakoś tego nie ogarniam, jak ja bym miał mozliwość kupna konta pod złom, które da mi podskoczyć w pkt , to siedziałbym cicho jak mysz pod miotłą, Ale chyba chęć zaistnienia na forum jest większa niż zdrowy rozsądekCo by nie było offtopu , graty, a szo chyba nie będzie , bo jak konto kupione to będzie farmą.
-
Kolejny raz nie dali zmiany klasy.To juz jest nudne, cały czas te same nagrody, nawet nie ma po co odpalać sztabu.
-
Dokładnie, dawno nie było zmiany klasy, a i kiedyś w nagrodach był np. lvl wyżej budynku lub badania do wyboru, a o statkach do wyboru nie wspomnę (chyba tam było 250 rozpruwaczy, 500 pionierów lub 1000 recyklerów), ale co do ilości moge się mylić, bo dawno, dawno temu było więcej, a później sukcesywnie zostało to zmniejszane z eventu na event
Racja, mogliby coś wreszcie zmienić .Ale cudów to raczej nie oczekujmy
-
Według mnie nastąpiła już poprawa w ekspach.
Zaczęły wpadać dużo większe liczby.A na jakim grasz uni?bo u mnie lipa...Może jadą z poprawkami wedlug alfabetu?;-)i na moim uni cos się poprawi?;-)
-
Cześć,
Jesteśmy juz jakiś czas po fuzji, więc przyszedł czas co by można było zmienić na Uni.
Tak jak w temacie , prosze o rozważenie propozycji PZ z obrony - % do ustalenia, oraz ładowność SS , ja wiem, że to Uni ma swoje lata i tradycje pewnie większość będzie negować tą ankiete , ale są teraz tutaj też ludzie , którzy grali z takimi parametrami na innych serwerach i są do tego przyzwyczajeni. Więc może "Stara Gwardia" wyciągnie ręke do "świeżaków" takich jak ja i przychyli się do tej ankiety.
Proszę się wypowiadać , tylko mądrze bez niepotrzebnego hejtu.
Czytając posty powyżej, ten temat nie przejdzie.Ty I Ja podczas fuzji wybralismy uni jakie nam pasowało, ale też nie możemy narzucać innym tego czego My doświadczyliśmy na naszym uni.Chcąc , nie chcąc , jesteśmy tu nowi, i musimy się dostosować do norm i zasad panujących na uniach które wybraliśmy jako docelowe.Być może kiedyś dojdzie do tego że jakieś zmiany nastapią, ale na pewno nie teraz.
-
-
Zysk słaby, flota mała
Cud, że coś z tego wyszłoA masz lepszą flotę? Jest zysk i to jest ważne;-)gratulacje, a obronca szybko sie odbuduje.
-
Potwierdzam, gram na odkrywcy, a expy gorsze niz jak bym grał na zbieraczu
-
Jedyny sojusz który mi przychodzi do głowy, to Darknes, ale moge sie mylic, nie grałem od poczatku powstania uni 28 a wojen było w owym czasie sporo
-
Grałeś na uni 28?miałem tam kiedyś konto, jak dobrze pamietam grałem w Nazgulach na koncie żony;-)
-
Gość chyba więcej spalił deu niż zarobił;-)ale liczy się fun;-)więc graty za atak i szo dla obrońcy;-)
ps.do zobaczenia na licytacji lisku;-)