Mnie się nie spieszy, kupuję handlarza raz i czekam aż z ekspów złapię podwyżkę.
Posts by bobro
-
-
-
Raczej trudno się cały czas pilnować. Zwłaszcza jak człowiek miał mało wrogów, a teraz pół uni na niego poluje.
-
Wiadomo, że nikt nie da, bo i nawet nie wolno lepszego stosować.
-
Maniak87 , opuściłeś się
-
Ja narzekam, bo wolę sprzedać handlarzowi za 3:2:1 niż za jakieś ochłapowe przeliczniki.
Niemniej z szacunku do Raiena, podbijam temat
-
(...)
Edytuj posta, żeby kolejności nie rozwalać i wrzuć coś ze 171, np. poznański autobus, bo z Dębca jedzie
-
I spróbuj mu zeskanować wszystkie te kolonie, które widzisz, wtedy się przekonasz, o co chodzi
-
-
-
-
-
Myślałem już, że uciekacie z tego uni
Ładnie surowca wpadło, wydaj dobrze
-
NIE OPYLA SIĘ !!!
-
No to mnie - dziadkowi - średnio się to podoba na pierwszy rzut oka.
Jak zrobię drugi, to napiszę coś więcej.
-
Rzeczywiście, same fiaty teraz pasują :O
-
Jest limit.
-
Tak. W przeglądarce Kiwi działa. I w Yandeksie, ale musisz być ruską onucą, żeby tego używać.
-
Hej,
Mam parę pytań, więc piszę zbiorczo niż rozbijać to na tematy:
- Nie wiem jak jest dobrze, ale ja latam 1 pionek, 1 rozporek i tyle mt, żeby zwieźć maksa surowców; latam koło 20-30 ekspów w jednym układzie i potem go zmieniam - wydaje mi się, że tak jest dobrze, ale mogę się mylić.
- FSy rób jakimkolwiek składem, byle mądrze - najlepiej na Stacjonuj.
- Badania maksuj wszystkie
- Z graczem grającym UFSem nie wygrasz; wejdzie w nocy, skroi Cię i zniknie - jedynym sposobem na niego jest NIE DAĆ MU ZAROBIĆ Info Qnicka o możliwości zapięcia przez drania urlopu podczas Twojego ataku jest potwierdzone I - tak, możesz wyłapać bana za zbyt długi atak (powyżej 8 godzin to chyba było).
- Dobry bunkier to martwy bunkier - szkoda surki na obronę, której nie możesz schować - lepiej spakować surkę i odesłać w kosmos.
- Nie kupuj tego gun*a - znajduj je
- Jak dopiero zacząłeś to dłuugo sobie pograj tym odkrywcą, ale musisz dużo ekspów wysyłać (najlepiej na okrągło), chyba że wolisz generała to po rozbudowie floty zmień.
- To zależy od zakrzywienia przestrzeni i od ilości galaktyk. Przy aktywnym zakrzywieniu z pierwszej galaktyki masz bliżej do ostatniej niż do środkowej.
- Staraj się nie pokazywać, co masz i, przede wszystkim, nie zostawiaj niczego na planetach/księżycach jak Cię nie ma dłużej przy kompie/telu.
Powodzenia
-
Trudno, żeby się w końcu nie udało, jak człowiek skanuje całe uni... musi coś w końcu trafić.
Gratulacje, a obrońcy, jak zwykle SzO.