Jak w temacie, Panu Mroku nie dorównam w ogłoszeniu, zresztą widać to też na ST jakie fajne historie...
A tak serio kupię dex konta na Pw w grze, nowynick
Jak w temacie, Panu Mroku nie dorównam w ogłoszeniu, zresztą widać to też na ST jakie fajne historie...
A tak serio kupię dex konta na Pw w grze, nowynick
AKTUALNE !!!
NIE OPYLA SIĘ !!!
NIE OPYLA SIĘ !!!
Jak dasz więcej niż Raien to Ci sprzedam
Ja narzekam, bo wolę sprzedać handlarzowi za 3:2:1 niż za jakieś ochłapowe przeliczniki.
Niemniej z szacunku do Raiena, podbijam temat
Więcej niż 3-2-1 nikt Ci nie da . Skoro masz dużo anty i duże magazyny to możesz handlarzowi sprzedawać
Wiadomo, że nikt nie da, bo i nawet nie wolno lepszego stosować.
Nie każdego stać na anty ,ii nie powiesz mi że zawsze ją masz za darmo z expedycji ,a skoro za nią płacisz żeby u handlaża dostać drożej co nie znaczy że 3.2.1 bo i handlaż daje różnie ,no chyba że dorzucisz kolejną dawkę anty ,czyli wolał bym trochę taniej bez wkładania kasy sprzedać np. Raien/owi .
Ja mam więcej znalezionej
Gdybym chciał u Handlarza sprzedawać dex po 3-2-1 to nawet przy moich magazynach i powiedzmy po jednym podbiciu ( na starcie 3-2-1 handlarz nie daje) , wypłukał bym się szybko
Wolę wydawać na geologa i mechanika bo lepszy zwrot w sumie z tego mam.
Mnie się nie spieszy, kupuję handlarza raz i czekam aż z ekspów złapię podwyżkę.
Ja mam więcej znalezionej
Ja właśnie sprawdziłem i mam 206k znalezionej. Więc jak wy to robita? dajcie radę bo szukam i szukam a nic nie trafiam!
bobro napisz do mnie, bańka się nazbierała, a nie dam handlarzowi złodziejowi zarobić
i co to jest ta dobra cena? 2.8-1.8? tiaa 2.9 1.9 od 1kkk w gore spoko jak handlarz sie spóźnia a nie chcemy czekac. Przy tylu eventach, anty z expo na prawde trzeba byc zdolnym zeby miec problem aby po maksie wymieniac dex u handlarzyny.
Zreszta kiedys(przed klasami) nawet po 1.8 2.8 wymienialem bo jak mam do kogos pisac, ugadywac transporty bla bla bla to wole sobie czas zaoszczędzic i kliknac z planety od razu rozsylajac surowiec do przemialu. Rynek byl to zamiast naprawic i przywrocic bez wachadła bo to byla meeeeeeeega wygoda to wracaj do czasow prehistorii i sie pierdziel. ellllo dziekuje postoje.
pierdzielisz Pan głupoty, ja tam na anty nie narzekam, magazyny wysoko, ale ja i tak wolę się umówić z ziomkiem na handel,
od razu się człowiek zapyta co tam u niego słychać, dowiesz się, że stara bida, że sąsiad nadal kabluje, itp
Dbasz sobie o te relacje po prostu.
Jakbym miał patrzeć/robić tak jak Ty, to chyba bym kopnął w tego ogejma w dupsko dawno temu.
A ja tam wolę sobie wstać rano, kawka i pacze: o koperta! ciekawe co tam listonosz mi przyniósł. A tam list, z którego się dowiaduję, że ktoś chce pohandlować sobie...
Więc to nie są czasy prehistorii, tylko tworzenie historii
tu i teraz
Słabo, nie słabo, ważne, że na handlarza starczy. Obgadałem sprawę z założycielem tematu i pomagam mu, kolejny raz podbijając.
Logi ma rację z tym pohandlowaniem.
Sprzedam 324kkk dexu po 2.6:1.6:1
Tak 324.000.000.000 obojętnie za co, choć preferuje mix.
Sprzedam tylko całość.
Sprzedam tylko całość.
Pisz do Top1
...
Tak 324.000.000.000 obojętnie za co...
...
Kupię za ładny usmiech