Grałem na Betelgeuse w tym samym czasie, kiedy Geralt tam rozrabiał, grałem wtedy dużo i znałem pory aktywności grających. Akurat Geralt grał po ludzku, w przeciwieństwie do niektórych. Sam jestem ciekaw, co uczynił, zapewne o tym nie wiedząc.
Posts by bobro
-
-
Strata potężna, ale grać można i bez odbudowy, i ciułać sobie powolutku
Graty i powodzenia. -
Ja większość znalezionego złomu sprzedaję brodatemu handlarzowi - z czterech/pięciu dni jest tego tyle, że opłaca się kliknąć "Negocjuj" i sprzedać trochę drożej.
Bez tworzenia, bez latania, piniążki (surka) prosto do trampków.
-
-
Nie dla zmian prędkości
Nie dla jakieś fuzji z u68
Tak dla zmiany liczby galaktyk na 5
Tak na PZ z floty 200%
Jak mamy być nietypowym serverem .
Zgadzam się z przedpiszącym i dodaję od siebie:
Tak dla 30% PZ z obrony; jak już się bawić to na całego.
-
Na łby się pozamienialiście? "Ićcie z tąd" jak mawiali starorzymscy Grecy
Nie przyzwyczaiłem się do x2, a jak wejdzie x3, to raczej podziękuję za grę.
-
należy im dziękować;
bez nich nie byłoby tych nowych serwerów i rozwijania gry
-
Pan Tomex bardzo ładnie wyczuł moment skanowania; u mnie też wszystko obejrzał jak bym na golasa przed nim stał :O
Gratulacje wyczucia.
Kiełbasie SzO
-
-
Każdy może zostać uznany za żenujący.
Ja wiem po co są takie wielkie floty wysyłane i wiem, że kolejne takie czekają na powrocie, ale prawdą jest, że przez to potem te starcia rzeczywiście wyglądają jak strzał z armaty do wróbla. Najciekawsze starcia wychodzą tam, gdzie ludzie mają jaja i pokazują je, dając sobie te wielkie floty rozbić w remisowym lub pyrrusowym starciu
Przy okazji pozdrowienia dla mojego ulubieńca tego działu, który też wie, co mam na myśli, Kapitan Jack Sparrow
-
No ja gdybym chciał się na u68 wypowiedzieć i nie walnąć takiej bzdury jak Ty to właśnie najpierw bym rozeznał się w sytuacji na uni i potem kulturalnie pogratulował. Ty wolałeś jakieś dyrdymały nastrugać bez jakiejkolwiek podstawy faktycznej.
(...)Trochęś pofrunął, Panie franc.
Trzeba wprowadzić jakiś quiz z wiadomości o tym co, z kim, kto, o czym i na kim się dzieje na uni, zanim pozwoli się komuś wpisać na forum?
Na moim 158. miejscu nic z tej Waszej zapatrzonej w siebie topki nie widać i nic mnie nie obchodzi.
Olesiowi szybkiej odbudowy życzę, chociaż mnie też okradł.
Natomiast jak widzę SzOpy w akcji, to zawsze mam wrażenie, że po uni wielkości puszki od piwa przejechał czołg. Miałem zaszczyt być kiedyś takim ziarenkiem, bo którym chcieli przejechać, ale okazałem się zbyt mały i odpuścili, za co ich szanuję.
Gratulacje.
-
A ja właściwie nie rozumiem do końca, o co Wam chodzi
Anty i handlarzy na ekspach leży tyle, że spokojnie handlarza można sobie opłacić za nią; jeszcze mi się nie zdarzyło wymienić u dziada to, co mi akurat zbywa (zwykle metal lub ropa) po innym kursie niż 3:2:1
-
rzeczywiście, tylko dwa sloty przy 26. poziomie;
chyba faktycznie tylko do 20. opłaca się zrobić, chyba że ja coś źle kombinuję
-
Spróbujcie zapuścić budowę dwóch/trzech różnych statków naraz.
-
Nie potrzebnie to dodawali bo coś zaczęło mi mielić i nie da się floty wysłać za pierwszym razem
Dziwne, u mnie działa.
(tak, też mi zaktualizowało do 12.0 i, póki co, niczego złego nie zauważyłem)
normalnie działają Ci skróty z zakładki flota??
Normalnie wczoraj zwoziłem surkę na księżyce i potem zrobiłem fsy.
Edit: teraz też sprawdziłem - tak, działają mi kafelki od wysyłania floty.
-
Nie potrzebnie to dodawali bo coś zaczęło mi mielić i nie da się floty wysłać za pierwszym razem
Dziwne, u mnie działa.
(tak, też mi zaktualizowało do 12.0 i, póki co, niczego złego nie zauważyłem)
-
Ja mam w wersji 11.4.1 i wszystko mi dobrze śmiga
-
zdaje się, że rozszerzenia dla Opery są takie same jak dla Chrome'a
-
-
proszę uzupełnić brakujące obrazki