tu też musiał być tylko ten autobus... Pan tu nie stał
Posts by bobro
-
-
-
przez to zdjęcie zestawu amp+tuner się popłakałem, bo podobny tylko srebrny ukradziono mi swego czasu z piwnicy - najlepszy wzmacniacz na świecie
-
Przecież to samo jest przy wysyłaniu wiadomości do sojuszu:
Błąd
Wiadomość do sojuszu została wysłana
-
No, nareszcie, bo zacząłem w Ciebie wątpić
-
Spawacz kontynuuje tradycję lotów kamikadze?
-
To jakieś oszustwo z tymi sondami, zdaje się :O
-
Te komunikaty to oszustwo. Jest prosty sposób na nie: nie wysyłaj sondy w ekspach
-
-
Szansa na powstanie księżyca 20%.
Złom zebrany przez atakującego/atakujących.
20% nie łapie się do progu
-
Pewnie prędzej zlikwiduje konto niż się nauczy.
Gratuluję, bo na Taurusie zbieralibyśmy się na niego jeszcze kilka lub kilkanaście lat, a tu, proszę, Lelestrz przebity i teraz Pysior.
Pokonanemu życzę zmiany podejścia do gry i powodzenia dalszego.
-
holon, Ty laiku, prąd nie kopie tylko poraża
podobnie jak niedobory niektórych
-
Kiełbaską - uczciwym złodziejem
-
To prawda, że na zakupach zapomniałem o ogeju. Przynajmniej uczciwie mnie Kiełbasek okradł, a nie podstępnie jak niedawno jeden pan.
Ganię za to za zniszczenie pustych 40k trampków na kilku moonach, bo to gupie było
Gratulacje złapania mojej ekspedycyjnej floty z prawie wszystkimi trampkami. Oduczyłem się grać na aktywnym uni i widać to też po innych graczach, którzy z Taurusa przyszli
Trzeba się trochę przestawić i nie próbować na siłę cisnąć do przodu.
Dzięki, chłopaki, za nauczkę, złomem się nie przejmuję, bo w sumie niewielkie to straty są.
-
Zanim będziesz kontynuował swoje niemądre wywody, popatrz jakie zyski osiągają generałowie z ataków i przyjrzyj się, że to nie są jednorazowe występy tylko wielokrotne starcia. Puchną lepiej niż odkrywcy, ale też poświęcają więcej czasu na grę i im się należy
-
Łee, Maniak87 dał się okraść, będzie medal
-
Dodatkowo wielu graczy posiada jeszcze sondy z którymi niewiedzą co zrobić
Rozbić o kolegę.
Na Betelgezie mieliśmy złom z obrony, zabrano nam go i żyjemy jakoś
-
Podsumowanie agresor
Metal: 28.465.262.908
Kryształ: 41.273.447.333
Deuter: 2.011.380.999
agresor zyskał łącznie 71.750.091.240 jednostek.
-
Na Taurusie na Lelestrza nie było mocnych, a tutaj, proszę, w kilka dni się znaleźli. Gratuluję, a Lelestrzowi życzenia niełamania się, zmiany podejścia i dalszego wygrywania.
-
Ja też dziękówa za pozdrowienia. Ładnie, Panie Spawacz. Tak, ja się stęskniłem
Pokonanemu odbudowy.