Posts by bobro
-
-
-
-
-
-
Ja się dziwię August i Dziki Nastolatek , że w ogóle odpowiadaliście na te zaczepki
Gratuluję IRA zwycięstwa w wojnie, a LUMPom zwycięstwa mentalnego.
-
Tajest - dodatek (legalny) Ogame Infinity w miarę ładnie sobie radzi (nie w 100%, bo niektórych wiadomości nie rozumie, ale pogląd jest).
-
U mnie wszystko w porządku - jedno i drugie wpada, a nawet piraci i obcy.
-
Zły bubr gratuluje wykonania
Obrońcy SzO
-
Ja się pytam, co pokaźnego jest w 120k zezłomowanych dt?
-
Czekałem na ten numer
-
-
Mogło Ci się też pomylić i coś źle wysłałeś. Żeby to raz się zdarzyło...
-
Słabo, nie słabo, ważne, że na handlarza starczy. Obgadałem sprawę z założycielem tematu i pomagam mu, kolejny raz podbijając.
Logi ma rację z tym pohandlowaniem.
-
U nas wszystko dobrze, na razie mnie tylko dwa razy okradli prawidłowo i dwa razy zniszczyli mi pełzacze. Poza tym nie jest źle. Pozdrowienia i gratulacje pięknego lotu we właściwym stylu.
-
Włączyć Odkrywcę i wysyłać ekspy jak tylko wrócą.
Uważać na ludzi, którzy włączają autoodświeżanie i nagrywają obraz z kompa.
-
Często trafiają się psychole, którzy klikają przez kilka godzin, byle Cię dorwać.
Przez kilka godzin klikaja ale maja konkretny zysk
I to właśnie jest straszne. Zamiast zająć się czymś pożytecznym to siedzą i klikają po to, żeby mieć konkretny zysk - w grze
Nie zrozumiem tego nigdy, ale wiem, że nie wszyscy myślą tak jak ja i nie potępiam
I jak tam, mistrzou - udało się? Czy gong? Nie łam się i zapamiętaj lekcję.
-
Jak Ci zniszczą moona, z którego wysłałeś, to nic nie widać na falandze.
Jak zawrócisz to będzie wracało na planetę pod zniszczonym moonem i też nie będzie widać na falandze.
Jak Ci zniszczą moona, na którego lecisz, to flota zostanie skierowana na planetę pod zniszczonym moonem i będzie widoczna na falandze.
Wtedy należy liczyć się z tym, że Cię obserwują i klikają falangę bez przerwy, żeby widzieć, kiedy zawrócisz. Często trafiają się psychole, którzy klikają przez kilka godzin, byle Cię dorwać. Jak wtedy zawrócisz, to policzą powrót na moona startowego, o ile będą wiedzieli, kiedy z niego wystartowałeś. Zwykle wiedzą, bo byłeś już wcześniej pod obserwacją.
-
no, nie mogłem nic innego
-
Tak sobie czytam i nie testuję, ale widzę, że to chyba jednak niewypał trochę jest z tymi życiami. Owszem, kopa dają do różnych rzeczy, ale sporo kłopotu przy tym sprawiają. Zgadza się?