Nie można skanować 16 pozycji?
Daj spokój, nie skanuj, zapytaj kolegę Odkrywcę.
Nie można skanować 16 pozycji?
Daj spokój, nie skanuj, zapytaj kolegę Odkrywcę.
A ja zauważyłem od czasu ograniczenia odkrywcom zdobywania przedmiotów - był jeden dziennie kiedyś, potem zostało ograniczone do "jakiejś ilości na tydzień"... Wydaje mi się, że ta "jakaś ilość" to pół przedmiotu, bo trafia mi się teraz (event czy nie event) raz na dwa tygodnie (mniej więcej).
A wiecie, że jak jest zadanie Zbuduj budynek, to można też zacząć wyburzać i przerwać to wyburzanie?
Ależ oczywiście. Ja się nie nastawiłem na częściej. Mnie chodzi o to, że podczas tego wydarzenia, mnie zwykle się trafia dużo, dużo rzadziej. I nie tylko mnie. Ja wiem, że to po prostu pech, bo raz (przez kilka lat) zdarzyło mi się, że trafiało się tak samo często jak normalnie, ale zwykle jednak tak nie jest.
Wczoraj, w ostatnim rzucie trafiła się dwa razy i ostateczny wynik to 6 trafień na ponad 200 ekspów.
Nie ma co narzekać, bo to jednak 20k antymaterii, ale niesmak pozostaje, bo gdyby to było 10% ekspów to byłoby jej ok. 60k.
Odkrywca, same pionki w ilości różnej, byle anty przywiozły.
Jak zaczęła ostatnio częściej wpadać, to od razu wiedziałem, że za chwilę będzie "wydarzenie x9"
9x więcej antymaterii
od wczoraj ponad 160 ekspów i 3 trafienia
to ile to procent?
Ha, czasem warto odwiedzić inne uniwersa i popatrzeć, co się dzieje i jak grają
Gratulacje. Widać, że wszędzie należy się oglądać wokoło, czy czasem Drakon się gdzieś nie zaczaił
Obrońcy szybkiej odbudowy. Chyba niewiele stracił
U mnie były zadania za 1200 bez sztabu (na Taurusie).
Z kontem wartości 4kk punktów na pewno Odkrywca będzie lepszy.
Oczywiście, trzeba brać pod uwagę prędkości uniwersum, ale wydaje mi się, że przy 4kk można z prawie całą pewnością stwierdzić, że lepszy będzie Odkrywca, a przy 4kkk i ekonomii zajmującej większość punktów, lepszy będzie Zbieracz.
Tak, to się dzieje od ostatniej aktualizacji. Zamiast dać opóźnienie wyskakiwania tych głupich "pop-upów" czy tam "tultipów", to zrobili ich jeszcze więcej i jeszcze gorszych. Nie da się normalnie przeglądać galaktyki, korzystać z falangi i wybierać statków. Smutne to jest trochę.
Dajcie coś więcej od siebie
nie ograniczajcie się do linka
może dwa słowa od siebie ?
co myślicie o muzyce filmowej ?
lub ścieżka z filmu Incepcja. czy ktoś jeszcze słucha tego gatunku ?
Hans Zimmer akurat jest jednym z moich ulubionych kompozytorów muzyki filmowej. Miszcz nad miszcze. Nawet mi trudno powiedzieć, którą ścieżkę najbardziej lubię. Albo raczej którą lubię jako drugą, bo najfajniejsze było to:
Jak osioł jakiś, najpierw wykupiłem sztab, a potem spojrzałem na nagrody. Gdybym zrobił odwrotnie, to bym sztabu nie kupował.
Faktycznie badziewne nagrody.
Dzięki, ciap -o, działa mi to filtrowanie forów i w końcu nie muszę czytać większości tych użyszkodników
przydałoby się
bo sami nieaktywni i wieczne urlopy
... napisał MattGZ
Jeżeli mówisz o cyferkach na czerwonym tle przy zakładce "Forum" to polecam skorzystać z opcji "oznacz jako przeczytane" gdy wejdzie się w tą zakładkę.
Nie czytałem całego tematu, przyznaję się bez bicia.
Czy jest tutaj możliwość oznaczenia, które fora chcę mieć włączone, a które wyłączone, tak jak na starym?
Jak w temacie.
Na przeglądarce Kiwi w telu miałem i nagle wczoraj albo przedwczoraj przestał działać. Działa mi jedynie wyświetlanie księżyców obok planet, nic poza tym.
Ktoś coś wie?
Przy takim eko to dla mnie zastanawiające jest, dlaczego jeszcze nie masz 15 planet
Oczywiście, że nie o opłacalność powinno tu chodzić, tylko o rozwój i puchnięcie.
Nie będę się witał, bo mi się nie chce